DDP csak a WWE miatt nem igazol az AEW-hez!

Az All Elite Wrestling  jelenleg a pankráció nagy lehetőségét jelentheti bárki számára és sokan örülnének ha megkeresést kapnának. Ám ez alól kivételt képez a WWE Hall Of Fame tagja Diamond Dallas Page, mivel a legendának szép szerződése van a WWE-vel, és nem szeretné hátba támadni a céget.

DDP a What A Rush podcast-on árulta el, hogy miként is került sor az ALL IN megjelenésére, illetve, hogy bármennyire is kedveli Cody Rhodes-t, nem szeretné kockáztatni a barátságát a WWE-vel.

“Cody írt egy üzenetet: ‘Hej van még benned még egy Diamond Cutter?’ Persze, hogy azt mondtam, igen van. De a WWE számára is mindig van egy, de tudod úgy gondolom, hogy ide már nem kellek, viszont a karrierem vége felé mindent megtettek értem. Cody pedig olyan mintha az unokám lenne. Együtt neveltük Dusty-val, a mentora vagyok és imádom amit csinál.”

“Tudom, sokan mit gondolnak, ‘Az AEW tagja leszel?’ Én meg, hát nem igazán. Sokkal inkább lennék a külső szemlélődő, aki a háttérből segít.”

A WWE mindig jól állt hozzám. Használhattam a saját ruháimat. Most pedig csinálhatom a DDP joga cuccot. Nemrégiben pedig a 2k19 promoját csináltuk meg Xavier Woodsszal a saját házamban. Feltétlen szeretném megőrizni a jó kapcsolatomat a WWE-vel”

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s