Xavier Woods és Vince McMahon fogadása

A New Day oszlopos tagja érdekes kis történetet mesélt el a minap. 

Ha egyszer Vince valamit a fejébe vesz, azon nagyon nehéz változtatni. Ahhoz hasonlóan, hogy betonbiztos babyface-ként tekintett Kofi Kingstonra a pályafutása nagyrészében.

Vince nem is hitte, hogy heatet kaphat a közönségtől, de igaz volt ez általánosságban a New Dayre is, akik face karakterként indítottak.

“Amikor megalakultunk, jófiúk voltunk – vagyis a szervezet szempontjából babyface-ek. Mi viszont úgy véltük, hogy ennek fordítva kellene lenni. Egy idő után történt s egymás, és a rajongók elkezdték kántálni, hogy sz*rok vagyunk. Ennél jobb nem is történhetett volna, mert tudtuk, hogy hagyni fogják a turnt és akkor heelek lehetünk a folytatásban.

Mivel Kofi olyan sokáig volt face, nem hitték, hogy a közönség képes lesz negatívan reagálni rá. Mondtam, hogy mi majd megoldjuk, sőt: garantálom, hogy jönni fog rá a negatív reakció. Odamentem Vince-hez, és felvetettem, hogy ha a kezembe ad egy mikrofont négy héten át, az eredményeképp ki fogják fütyülni Kofi Kingstont. Visszakérdezett, hogy komolyan elhiszem ezt? Azt feleltem igen, mire ő arra volt kíváncsi, hogy mi lesz ha mégsem? 

Mondtam, ha nem vagyok rá képes – ott van 60 srác a fejlődési rendszerben, akik nálam érdemesebbek erre a pozícióra. Vince megkérdezte, hogy hazaküldhet-e ha elbukok? Azt feleltem, haza is kell, hogy küldjön, mert ha nem tudom megcsinálni, nem is érdemlem meg, hogy itt legyek!” – emlékezett vissza Woods a Corridor Castnak adott interjújában.

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s