Triple H státusza a WrestleMania-ra

Legutóbb ő maga adott tájékoztatást az állapotára vonatkozóan. 

Hunter a TakeOver: Pheonix konferenciahívásán tudatta, hogy megkapta az engedélyt az edzésekhez. Gyorsan túl is esett a sérülés utáni elsőn, de érthető módon nagy fájdalmak gyötörték a következtében.

A múltban már számtalanszor volt képes emberfeletti módon visszajönni egy-egy komolyabb sérülésből, de ha hinni lehet a fejleményeknek, a szóban forgó mellizomszakadás kifog majd rajta. A Sports Illustrated értesülése szerint, Triple H nem lesz harcképes állapotban a WrestleMania 35-re – amelyen pletykák szerint Dave Batista várt volna rá.

Kíáncsian várjuk, hogy az elkövetkező két hónapban lesz-e változás. Érdemes megjegyezni, hogy három hét múlva a RAW-n ünneplik majd Ric Flair hetvenedik születésnapját. Arra talán az Evolution is összejön, és ha igen, Triple H megint szembekerülhet Batistával.

Egy gondolat a(z) “Triple H státusza a WrestleMania-ra” című bejegyzésnél

  1. Édes istenem. Miért kell neki minden WM-en szerepelnie? Van értelme ennek? Mert nagyon nincs. Mindig feszítenie kell neki, és kapunk egy sztori nélküli unalmas meccset. Ideje lenne a veteránokat kispadra ültetni.

    Kedvelés

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s