Hivatalos – Kenny Omega az All Elite Wrestling szupersztárja!

Eldőlt a Best Bout Machine jövője! 

A ma hajnalban lezajlott Las Vegas-i rendezvény főattrakciójaként rántották le a leplet arról, hogy Kenny Omega a roster full-time körű tagjává vált. Mindemellett, “Executive Vince President” tisztségben is működik majd a promóciónál – csakúgy, mint Cody és a Young Bucks.

Kenny elnézést kér, amiért megváratták a rajongókat, de eleget kellett tenni a jogi krititériumoknak, amelyek csak mostantól engedték őt lépni. Ma reggel írta alá a szerződését, és készen áll arra, hogy társaival megváltoztassák a világot.

Végül de nem utolsó sorban Chris Jericho toppant be, az indulatok pedig rögvest elszabadultak a két nagyágyú között.

Nagyon úgy tűnik, hogy Alpha versus Omega II-t kapunk a májusi Double or Nothing PPV-re.

13 című bejegyzés “Hivatalos – Kenny Omega az All Elite Wrestling szupersztárja!” gondolatot, hozzászólást tartalmaz

 1. Hat igen amit mindenki gondolt es senkinem orult neki de ennyi omega a penz es a hirnev helyett a baratait valasztotta ezert pedog becsulom es sokan masok is. Viszont a wwe ezzel egy eletre elfelejtheti omegat az biztos.

  Kedvelés

  1. De az AEW-nél ugyanolyan szintű a bérezés, mint a WWE-nél.
   Plusz a hírneve megvan.
   Szóval az egyenlet inkább úgy néz ki, hogy a pénzt, hírnevet és barátokat választotta a pénz és hírnév helyett, ha már így leegyszerűsítsük.

   Kedvelés

   1. Viszont az AEW-nel aztvhangoztatjak, hogy a birkozoik ugyanolyan bert kapnak. Amire a wwe tutira raigert. Azaz szerintem a baratsagok dontottek. Viszont nehez lehetett meghozni ezt a dontest, mert egeszen biztos vagyok benne, hogy egyszer ki akarta magat probalni a WWE-ben. Igy ezt orokre elfelejtheti.

    Kedvelés

    1. Én úgy tudom, hogy nők és férfiak valóban ugyanakkora bért kapnak, viszont a mértékében úgy van különbség, hogyha valaki main eventer szint, több pénzt kap, mintha mid-carder lenne.
     Kenny marad az AEW-nél is main eventer szint, ehhez nincs kétség.

     Én is kíváncsi lettem volna rá a WWE-ben, tekintve, hogy Styles gyakorlatilag érkezése óta fősztorikban szerepel, kiemelt figyelmet kap és minimum hasonló szintű tiszteletet kapott volna Kenny is, plusz ahogy a szerződés ajánlatokról lehetett olvasni, akárcsak a Youngbucks esetében a WWE kifejezetten bőkezű volt (nem csak az anyagiakat tekintve).

     Kenny a komfortosabb döntést hozta meg, de szerintem a WWE-nek így sincs oka panaszra. Tele van a roster rengeteg izgalmas pankrátorral akiket csak kihasználni kell.

     Kedvelés

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s