Dean Ambrose mindig szán időt a rajongóira, de néha még őt is meg tudják döbbenteni

Sokszor, sok esetben nem ismernek határokat a rajongók ha kedvencükről van szó. 

Időt és energiát nem kímélve igyekeznek találkozni velük, akiknek vagy van, vagy nincs hangulata az adott pillanatban. Dean Ambrose, saját bevallása szerint mindig szolgálatra kész – főként a hivatalos találkozókon.

Ám vannak esetek, amikor még őt is meg tudják döbbenteni.

“Rendezvényekre mindig az elsők között vagyok bejelentve az ilyen aláírásokra. Megteszem a rajongóimért amit tudok, a világ számos pontján. 

Három órás rendezvényeket csinálok végig, és maradok amíg mindenki sorra nem kerül. Babyface-ként is maradtam az arénában a show végén, és rászántam azt a plusz húsz percet, hogy aláírjam a dolgaikat. De vannak, akik nem ismernek korlátokat. Kiabálnak, hogy menjek aláírni, én meg gondolom magamban, hogy majd az erről szóló rendezvényen aláírom a szarjaidat..

Az a legrosszabb, amikor gyereket küldenek maguk helyett. Látod a felnőttet, és jön a gyerek – kérve az aláírást. Egy gyereknek meg ugye lehetetlen nemet mondani!” – mesélte Ambrose a tegnap már említett podcastben Ryder és Hawkins vendégeként.

“Amikor még csak randizgattunk a feleségemmel, ő New New Yorkban élt, és szabadnapokon találkoztunk, nála vagy nálam – attól függően, hogy épp merre járunk. 

Szóval a lényeg, hogy egyszer változtattam a tervemen, miközben New Yorkba tartottam. Vettem egy totál új jegyet, és miután landoltunk Newarkban – hirtelen ott termett vagy tíz ember különféle Dean Ambrose-cuccokkal, hogy írjam már alá őket.. Azt sem tudtam hirtelen mi történik. Éppencsak, hogy felébredtem a repülőn. 

Aláírtam a dolgaikat, aztán leültem és azon töprengtem, hogy vajon honnan tudták, hogy itt leszek? Teljesen rögtönzött döntés volt a részemről, hogy veszek egy új jegyet a már lefoglalt helyett. Honnan tudták meg, hogy itt leszek? 

Miközben agyaltam, odajött még egy srác. Mondta, hogy nem akar zavarni és van cserébe ötven dollárja, de írjam már alá a dolgait.. Én meg mondtam, hogy tartsa meg a pénzt, alá fogom írni, de árulja már el, hogy mégis honnan tudták, hogy itt leszek? Ő meg elkezdi: ‘Oh ember.. kenjük-vágjuk az egész rendszert. Elérünk mindenkit, akit csak akarunk!’ – emlékezett vissza Ambrose a számára különös szituációra.

Meglepő ez olyan embernél, aki nemhogy internetet, de egyáltalán telefont is noszogatva használ?

Egy gondolat a(z) “Dean Ambrose mindig szán időt a rajongóira, de néha még őt is meg tudják döbbenteni” című bejegyzésnél

  1. Dean a shown egy orultet jatszik a valo eletben meg hat most meg tudhattuk hogy ha ő is face lenne a wm en a beast ellen ő is a nezokert harcolna a maga modszereivel.

    Kedvelés

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s