Kenny Omega elárulta, hogy miért választotta az AEW-t a WWE helyett!

Közel egy hónapnyi találgatás és pletyka-áradat szünt meg azáltal, hogy a Best Bout Machine csütörtök este hivatalosan is elkötelezte magát az All Elite Wrestling mellett. 

Omega full-time szerződést írt alá, valamint Codyhoz és a Young Buckshoz hasonlóan szava lesz a szervezet mindennapi dolgaiban.

A Wrestling Observernek adott interjúban elmondta, hogy mi vezetett a döntés meghozataláig, és hogy pontosan milyen kontraktusról is van szó az esetében.

“Az volt a legmeglepőbb számomra, hogy mennyire gördülékeny és nagyszerű volt megtárgyalni a jövőmet a WWE-vel. Nem hittem volna, hogy valaha is versenyt futnának értem. A WWE által kínált ajánlat nyilván fantasztikus volt. Nagyon előzékenyen, és profi módon tálalták. Tényleg csak jót tudok mondani róla, de mindent egybevetve, nekem az AEW jelentette a legjobbat. Olyat kínáltak, amely verhetetlen volt. A barátaimmal tevékenykedhetek,és nem utolsó sorban van egy kis kreatív kontrolom, amely nekem igencsak fontos. Karrierem legizgalmasabb döntését hoztam meg. Négy éves szerződésről beszélünk, amely mellett továbbra is dolgozhatok a New Japan Pro Wrestlingnél – amennyiben ők is igényt tartanak rám. Megengedett a szerződés szerint, hogy akkor menjek a New Japanhez, amikor csak akarok!” – mesélte Omega, aki a Double or Nothingon bizonyára Chris Jerichóval visszavágózik majd.

Egy gondolat a(z) “Kenny Omega elárulta, hogy miért választotta az AEW-t a WWE helyett!” című bejegyzésnél

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s