Meghívás, eltiltás, pofozkodás, majd újabb meghívás! Becky Lynch ott lesz a RAW-n!

Dacára annak, hogy eltiltották, és hogy két vezetőségi-tagot is felképelt – a McMahon-család visszahívta Becky Lynchet a RAW-ra.

Először Stephanie próbálta megértetni vele, hogy ameddig nem vizsgáltatja meg magát – nincs meccse a WrestleMania-ra. Beckynek ez nem tetszett, így a kiszabott eltiltás margójára nekiesett a főnökasszonynak.

24 órával később a SmackDownról kellett eltávolítani őt, ám előtte még felképelte Huntert, aki arra az álláspontra helyezkedett, amelynek értelmében ez az egész csak színjáték Lynch részéről azért, hogy megússza a találkozást Rouseyval a WrestleMania-n.

Stone Cold Becky Lynch azonban nem pihenhet, hisz a McMahonok rendezni akarják a számlát. Őket ismerve pedig nem lesz köszönet abban, amit látni fogunk. Vajon azon nyomban megvonják Lynchtől a címmérkőzést?!

Kiderül a hétfői adásból!

2 című bejegyzés “Meghívás, eltiltás, pofozkodás, majd újabb meghívás! Becky Lynch ott lesz a RAW-n!” gondolatot, hozzászólást tartalmaz

  1. Kíváncsi leszek hogy még kb két hónapon át hogy fogják érdekesen tartani a dolgokat mert ismerve a kreatívot félek nem képesek rá és elszúrják a wm sztorikat….

    Kedvelik 1 személy

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s