“Néhányan csak a pénz miatt vannak itt!” – Dean Ambrose

A fél lábbal már WWE-n kívül lévő szupersztár nemrég hangzatos kijelentést tett néhány meg nem nevezett kollégájáról. 

Zack Ryder és Curt Hawkins podcastjének legutóbbi vendége Dean Ambrose volt, aki nem is rejtette véka alá a véleményét azzal kapcsolatban, hogy vannak, akik szerinte csak és kizárólag a pénz miatt tengődnek a WWE-ben.

“Sokan vannak, akiket csak a pénz érdekel. Ők nem úgy nevelkedtek, ahogyan Mi. Nem követték úgy figyelemmel a bizniszt, és az sem érdekli őket, hogy mit csinálnak éppen!” – mondta a vélt vagy valós problémáról Ambrose.

A korábbi WWE World Champion szupersztár állítólag távozni fog áprilisban, miután lejár az aktuális szerződése. Mindez azért is sajnálatos, mert a hírek szerint ő verte volna meg Roman Reignst a WrestleMania-n a Universal Championshipért – amennyiben minden a terv szerint halad és Roman nem zuhan ki a betegsége nyomán.

8 című bejegyzés ““Néhányan csak a pénz miatt vannak itt!” – Dean Ambrose” gondolatot, hozzászólást tartalmaz

 1. Az eddig is nyilvánvaló volt, hogy nem kiváló kreatív munka és a hiteles, szavahihető vezetők miatt szerződnek oda. Akiket érdekelt, hogy “mit csinálnak éppen” azok előbb vagy utóbb leléptek.

  Kedvelés

 2. Na már most ez csak azért érdekes mert ha így lenne szerintem akkor miért nem ő veszi el lesnartol az övet? Vele is megnyerethették volna a rumble-t, őt is felépíthettek volna lesnar ellen stb stb szóval nem sok valóság alapja lehet szerintem…..

  Kedvelés

  1. Azert nem ő megy lesnar ellen mert mar heel szerepet kapott amit roman ellen is meg kapott volna seth viszont ugymond a nezokert is harcolni fog a wmen nem csak magaert mint ahogy deannel tettek volna.

   Kedvelés

 3. Azért ez érdekes.
  Ha egy nagy név váratlanul azt mondja hogy nincs tovább, utána egyből előkerül a neki adtunk volna mindent szöveg. Punknál is ugyanez volt.

  Kedvelés

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s