RAW Előzetes, február 11. – “Fegyelmi tárgyalás!”

Az Elimination Chamber küszöbéről jelentkezik a soron következő Monday Night RAW, amely részben a visszatérő Architectről szól majd. 

De itt lesz továbbá a McMahon-család által meghívott Becky Lynch, na és persze a női tag team Chamber-meccs érdekeltjei is összezörrenhetnek majd.

Hadbíróság!

Becky Lynch túlfeszíthette azt a bizonyos húrt, hisz támadásának nyomán – dacára a jelenlegi felfüggesztésnek -, a McMahon-család meghívta őt a RAW-ra. A szegmensben bizonyára egyik részről sem lesz köszönet. Vajon mit akarnak Vince-ék?

Kiérdemelte Bálor a címmeccset?

Múlthétre ugyan ki volt írva, de Lashley elutasította, mondván Bálornak előbb le kell őt nyűgöznie. Vélhetően az All Mightynak nem fűlik majd a foga ahhoz, hogy feltegye a címét Bálorral szemben. A döntés azonban végső soron nem az övé, így a Chamberre könnyedén hivatalosíthatják a csatájukat.

Corbinék ellentámadásba lendülnek?

A legutóbbi főesemény DQ-val, majd Strowman erődemonstrációjával ért véget. Corbin és McIntyre megsínylették az estét, de készülnek-e retorzióval? Őket ismerve nem fogják annyiban hagyni, hogy Strowman kihúzta Angle-t a csávából.

Rollins visszatér!

Két hét távollét után a sérülése sem tántoríthatja attól a Universal Championship első számú kihívóját, hogy megjelenjen és véleményezze a múltkorában történteket. Heyman személyében nem várt látogatót is kap?

Egy gondolat a(z) “RAW Előzetes, február 11. – “Fegyelmi tárgyalás!”” című bejegyzésnél

  1. Ez az angle corbin vonal annyira idegesit hogy hihetetlen főleg hogy még a két top arcot drewt és strowmant(akiknek már rég universal övmeccseket kellene vívniuk egymás ellen) is belevonjak ahelyett hogy bármit kezdenének velük….(biztos mert az kreatív munkába telne az meg nem nagyon megy a wwe-nek mostanság….)

    Kedvelés

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s