Seth Rollins a Shield kezdeti időszakáról, Deanről és Romanről, valamint a szétválásuk eredeti tervéről

2012-es debütálásukkor még aligha gondolták volna sokan, hogy végül a WWE történetének egyik legmeghatározóbb csapatává válnak. 

A Shield azonban véghez vitte a majdhogynem lehetetlent – megágyazva ezzel maguknak ahhoz, hogy a jövő nagy sztárjai szülessenek meg a személyükben.

Seth Rollins nemrég Edge és Christian podcastjében mesélt a csapat kezdeti időszakáról, egészen a szétválásuk tervezetéig.

“Kissé homályosak nekem a történtek. Furcsa dolgok voltak a színfalak mögött. Punk épp azon volt, hogy fordítson a roster fekvésén. Látta a Main Rostert, és hogy van néhány sikerre éhes fiatal az NXT-ben – olyan mentalitással, amilyennel ő is rendelkezett korábban. Észlelte az akkori Main Rosteren az önelégültséget, amely sokakat jellemzett. A fiatalabbak közül is sokan voltak, akik csak úgy elvoltak a jelenükkel különösebb cél nélkül. Az állapot kezdte sérteni a produktum összességét. Azt akarta, hogy felkerüljünk, én, Ambrose – és azt hiszem még Kassius Ohno, de nem vagyok biztos benne. A cég viszont odáig volt Romanért az első pillanattól, úgyhogy mellette voksoltak. 

A Hell in a Cellen debütáltunk volna, egy hónappal a Survivor Series előtt. Mindannyian ott voltunk a gálán, izgatottan tekintettünk elébe, de nem igazán tudtuk, hogy mi történik épp, mivel senki nem mondott semmit. Látva a Brad Maddox-os csavart, nem értettük, hogy ennek tükrében mit keresünk ott? 

Hasonló volt a helyzet a Survivor Seriesnél. Senki nem mondottunk nekünk semmit, egészen addig, míg Michael Hayes oda nem jött hozzánk. ‘Beszélt már veletek valaki?’ – kérdezte, mire mondtuk, hogy senki. Na erre magyarázták el, hogy mi az ábra. Megkaptuk az öltözékünket, és vártak a pajzsok is, de nem értettük hogy fog ez összeállni. Vince meglátott bennünket, és rögtön rákérdezett, hogy mi a fene az? Mi fogtok velük csinálni? Ez volt az, amit mi is szerettünk volna tudni. Vince megkérdezte, hogy ezekre van szükség ahhoz, hogy leverjünk valakit? Nem elég a puszta kezünk? Mégis milyen fériak vagyunk mi ebben az esetben? Szóval ezzel a lendülettel a pajzsok hanyagolva lettek, így mentünk és a lelket is kivertük Rybackből. 

Ami hármójukat illeti, az első pillanattól fogva ugyanaz volt a mentalitásuk – ennek megfelelően mindent együtt csináltak.

“Osztozkodtunk a hotelszobán is, így egyikünk mindig a földön aludt. Talán az első évünkben ment ez így végig. Együtt utaztunk, kajáltunk, edzettünk és védtük egymást, amikor szükséges volt – legyen szó a ringről, vagy a backstage-ről. Ahogyan említetted is, egy oldalon álltunk. Mindhármunknak az volt a célja, hogy a legjobbak legyünk. Meg akartuk változtatni a bizniszt. Magasabb fokozatba szándékoztunk kapcsolni, ezáltal is ösztönözve és magunkkal ragadva a többieket. Ha valaki nem tudta tartani az iramot, magasról tettünk rá, legyen az az ő gondja – úgy voltunk vele majd csak találunk valakit, aki hasonlóan gondolkodik a dolgokról. 

Mint kiderült, a Shield már sokkal hamarabb szétvált volna, ráadásul Dean Ambrose-nak szánták a heel turnt.

“Nem a mi ötletünk volt, és nem is álltunk rá készen. Nem voltunk még babyface-ek, éppencsak, hogy a heel-futásunk végén jártunk a CM Punk elleni programmal bezárólag. Azt hiszem azután, hogy kikaptunk Punktól három az egyben – készek voltak szétszedni minket. Emlélszem is, hogy a következő hónapra volt tervezve és Ambrose-nak szánták a turnt. Megkerestük az illetékest, és jeleztük, hogy még nem állunk rá készen. Úgy éreztük nem ez a megfelelő alkalom, hisz maradt még a csapatban potenciál. Onnantól kezdtünk bele a babyface-futásba. Februárban dolgoztunk a Wyattekkel, vagyis ha az eredeti terveknél maradnak, ez a viszály soha nem történt volna meg! – mesélte Rollins.

Később, az Evolution elleni győzelmeket követően váltak szét, azután, hogy Rollins hátbaszúrta testvéreit.

A többi már történelem, ugyebár..

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s