Lassan de biztosan vége a Brand Splitnek – a női divíziót illetően legalábbis biztosan!

Tavaly nyár óta egyre inkább a bohózat kategóriájába esik ami Brand Split címszóval zajlik. 

Mára odáig jutottunk, hogy nincsenek GM-ek, keresztbe-hosszába járkálnak kihívni egymást a birkózók, nem utolsó sorban pedig jönnek a női tag team címek, amelyek a közösbe kerülnek majd.

A WrestleVotes-portál értesülése szerint egyre több átjárkálás lesz a női divízió érdekeltjeinél, a tag team címek pedig mindkét márkán láthatóak lesznek – igaz nem heti rendszerességgel.

A vasárnap esti Elimination Chamber PPV-n egy Chamber-meccs dönt majd az első bajnokok személyéről. Úgy tűnik csak formalitás, vagyis a végén Sasha Banks és Bayley vállaira vándorolnak majd a címek.

Natalya egyébként bejelentkezett a SmackDown Women’s Champion Asukára, mivel állítása szerint tetszik neki az a játék, amely szerint SmackDownosok ruccannak át kihívni a RAW regnálóját.

4 című bejegyzés “Lassan de biztosan vége a Brand Splitnek – a női divíziót illetően legalábbis biztosan!” gondolatot, hozzászólást tartalmaz

  1. Ezek már tényleg nen tudják mit csináljanak, főleg,azt hogy hogyan… Remélem NEM Bayley-ék lesznek a bajnokok,mert az akkor legalább meglepetés lesz. Szenvedjenek csak a Mániáig…. Így túl sima,hogy mindenhonnan ők folynak előre.

    Kedvelés

  2. Ezt a brand splitet felejtsék már el basszus… Nem viccből lett összehozva. Ha megint kb 1 brand lesz akkor megint ugyanazt a 8 embert fogjuk látni heti 2x és a maradék pedig majd megy a main eventre meg a house show-ra…. Ennyire hülye nem lehet a cég. (és mégis)

    Kedvelés

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s