Vince McMahon kész megválni a WWE-től?!

A WWE-t Vince birtokolja és irányítja is de mára már megtanultuk, bármi elképzelhető a biznisz világában.

Vince már a 73. életévét tapossa a cég pedig tudja, hogy nem sokáig képes már a hátán vinni a dolgokat, így plusz tervre van szükségük.

A 4. negyedéves pénzügyi beszámolónál a WWE egyik elnökét George Barrios-t arról faggatták, hogy a WWE-t még miért nem vásárolta fel egy nagyobb cégcsoport, mint Disney, Comcast, vagy éppen az AT&T?

Barrios válasza egyértelmű volt és egyben meglepő is, hiszen elmondása szerint Vince McMahon bármikor kész megvitatni az lehetőségeket.

“Okosak, és remek dolgokat visznek végbe. Biztos vagyok benne, hogy sikeresek lesznek. Mi jelenleg követjük a stratégiánkat, és erre a kérdésre csak az alapítónkat, az elnököt tudom idézni, aki azt mondta bármikor képes üzletet kötni, de jelenleg folytatjuk azt, amit elkezdtünk.”

Az, hogy a WWE egy nagyobb cégcsoport vásárolja fel elég érdekes ötlet. Szokás szerint az idő fogja ezt a kérdést is megválaszolni.

2 című bejegyzés “Vince McMahon kész megválni a WWE-től?!” gondolatot, hozzászólást tartalmaz

  1. Azért megnéznék egy Mickey Egeres WWE világot. Luke Skywalker vs Darth Vader Wrestlemania meccs, vagy esetleg Fandango és Breeze egy Alienre fognak vadászni.

    Viccet félretéve TALÁN jót tenne a cégnek egy felvásárlás. Lévén a vevő cég csak-csak minőséget akarna leadni, hogy visszanyerje a kiadást. Mindenesetre igencsak kevés esélyt látok rá, hisz van örököse is a projektnek, nem is egy. Gyerkőcből 2, unokából is van 6, ha jól tudom.

    Kedvelés

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s