Booker T beperelte az Activision & Blizzard kettőst!

Talán a fiatalságnak nem kell külön bemutatnunk az Activision & Blizzard párost hiszen ők hozták létre a Call of Duty franchise-ot.

Booker T karaktere számtalan alkalommal változott a karrierje során, de egyesek még úgy emlékezhetnek rá, mint GI Bro. A The Verge beszámolója alapján az ötszörös világbajnok bírósághoz fordult az Activision és Blizzard Entertainment ellen, hiszen elmondása szerint ellopták a GI Bro karakterét.

Booker úgy véli, hogy rengeteg hasonlóság fedezhető fel a korábbi GI Bro és a páros által megalkotott Call Of Duty Black Ops 4 karaktere között. Aki játszott a játékkal, az szintén tagadhatatlanul felfedezhette a a hasonlóságot a The Prophet karakterrel.

A játék 2018-ban jelent meg, melynek az egyik karaktere David ‘Prophet’ Wilkes, aki a teste 90%-át kiborggá változtatta, hogy növelni tudja a harci képességeit.

3 című bejegyzés “Booker T beperelte az Activision & Blizzard kettőst!” gondolatot, hozzászólást tartalmaz

  1. Az unatkozó legendák mindennapjai….:’D
    Nem hogy örülne hogy egy ilyen népszerű játékban úgymond fenntartják a karaktert….vagy ő még nagyon kezdeni akar vele valamit? Mert nem hiszem….

    Kedvelés

    1. Egész pontosan. Ugyanis egy ilyen pernél a kártérítés nem 500 dolláros tétel, hanem inkább százezrek vagy akár milliók is lehetnek (főként, hogy azt számoljuk, hogy mennyi eladott példányszáma is van a játéknak és milyen bevételt generált a frissen publikált acti-blizz beszámoló).

      Kedvelés

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s