Alicia Fox

Alicia_Fox_bio

Victoria Elizabeth Crawford, ismertebb nevén Alicia Fox a WWE, dívája, ahol jelenleg a SmackDown csapatát erősíti. A pankrátorkodás mellett modell. 1986. június 30-án született Ponte Vedra Beach-ben, Floridában.

Karrierje 2006-ban kezdődött, amikor aláírt a WWE-hez, akik elküldték az Ohio Valley Wrestling-hez (OVW), ami a WWE egyik fejlesztési területe, itt tanulta meg a pankráció alapjait. Debütálása még az év júliusában történt meg, egy játékvezetőként szerepelt Shelly Martinez és ODB meccsén.

2007. szeptember 2-án átkerült a Florida Championship Wrestling-hez (FCW) ahol Natalya társaként legyőzték a Bella Twins-t. A győzelemmel záruló meccs után, hamarosan következett a másik kettő össecsapás, amit az ellenfelek nyertek meg. Nem sokkal később Alicia kiállt a csapat egyik tagja ellen, de itt nem tudott győzni.

2008. június 13-án debütált a WWE egyik műsorában, a SmackDown-ban és itt belekeveredett Edge és Vickie Guerrero házasságába. Állítólag egy kamera lefilmezte, hogy The Rated R Superstar (Edge) és Alicia csókolóznak pár perccel a házasságkötés előtt.

2009. június 29- én átkerült a WWE másik műsorába a RAW-ba, ahol debütálásakor legyőzte későbbi csapattársával Maryse-al a Gail Kim és Mickie James párost.
Még az év augusztus 2.-án megnyerte a WWE Díva Bajnoki Övet, és bejelentette magát, mint legyőzhetetlen és a legnagyobb WWE Dívának, aki valaha is volt.

Az NXT-ben a show 3. szezonjának Maxine-t mentorálta.

A WWE-ben töltött évek alatt szoros barátságot kötött, két másik dívával: Kelly Kelly-vel és Eve Torres-el. 2012-ben többször is együtt látták a WWE egyik pankrátorával Wade Barrett-el, de a viszonyt soha nem ismeték el. A 2013-14-es évben nem volt mérvadó szerepe, néhány tét nélküli meccset játszott csak a Raw és SmackDown adásokban. Ez nagy általánosságban napjainkra is elmondható a Totál Díváról.

RAW, SmackDown, NXT, PPV, Hírek, Érdekességek