Eva Marie

wm30_photo_306-1-1401545430-900x506

Natalie Marie “Eva Marie” Coyle-Nelson amerikai professzionális birkózó. 1984. március 19-én született a kaliforniai Beverly Hills-ben, majd egészen a felnőtté válásáig az állam másik városában, Concordban élt. Édesanyja mexikói, édesapja pedig olasz származású. 3 idősebb bátyja van; Nick, Nate és Neal. Egy ideig football-lal foglalkozott a California State University-ben, később pedig a modellkedésnek szánta idejét promociós munkával. Fiatal korában lediplomázott.

2013 májusában az E! Network közbenjárásával kötött szerződést a WWE-vel, majd július elsején debütált a RAW-val. Július negyedikén  ringhez kísérte Natalya-t ahol a mérkőzés során Nattie legyőzte Naomi-t. Július 22-én részt vett a többi Total Divával a Miz TV-ben, ahol Jerry Lawler köszöntötte a legújabb női birkózókat, a vörös szépség pofon vágta a kommentátort, azt állítva, hogy szándékosan nem ejtette ki rendesen a nevét. Az augusztus ötödikei szegmensben gratulált Brie-nek a Natalya elleni gyözelméért, amelynek következtén igazán összehangolodott a Bella Ikrekkel, később láthattuk a SummerSlam Axxes-on is a csapatot. Október 7-én egy hat fős díva Tag Team meccsen részt vett Jojo-val és Natalya-val legyőzni Alicia Fox-ot, Aksana-t és Rosa Mendes-t. Majd ismét összeállt a Bella Ikrekkel AJ Lee és Tamina Snuka ellen a november negyedikei RAW epizódban, ahol vesztesként távoztak a ringből. A már megszokott Survivor Series-en, azaz a Túlélőpróbán a Total Divas csapatát erősítette, majd le is győzték a True Divas csapatát. 2013. december 29-én részt vett egy Battle Royal-on, ahol eléggé színes eredményt ért el, több embert is kidobott a ringből, többek között Natalya-t is ő ütötte ki. 2013. december 30-án, azaz az év utolsó előtti napján Eva Marie jelen volt egy 10 fős Tag Team meccsen a Bella Ikrekkel és a Funkadactyls-zal Aksana, Alicia Fox, Rosa Mendes, Summer Rae és Kaitlyn ellen, de sajnos vesztesként távoztak. A WrestleMania 30-on megküzdött a roster összes dívájával szemben a díva övért, azonban az öv eredeti gazdájánál maradt. Ez után már csak pár meccsben szerepelt.

A Total Divas című műsorból kiderült, hogy Eva-nak nem egészséges ha nagy implantátum van a mellében és úgy pankrációzik. Ezért kellett kisebb méretre váltani. A műtét sikeres volt és Eva még örült is a végkifejletnek. Ám ez után még az is kiderült, hogy Eva önelfogadási problémákkal küzd és kövérebbnek látja magát a kelleténél, ezért alig evett valamit így nem tudott teljesíteni a ringben és ezért nem szerepelhet.

2015-től az NXT és a RAW adásaiban is feltűnik.

Elmondása szerint kimondottan imádja a Hot Tamales néven megismert cukorkát, hatalmas San Francisco Giants rajongónak tartja magát.

2014. augusztus 23-án hozzáment Jonathan Coyle-hoz.

RAW, SmackDown, NXT, PPV, Hírek, Érdekességek