Monday Night RAW Tagok

monday-night-raw-logo-2016

alicia_fox_pro-07413c3be32a24f92efdf84c0326db44Alicia Fox – Victoria Elizabeth Crawford, ismertebb nevén Alicia Fox amerikai WWE-díva és modell. 1986. június 30-án született Ponte Vedra Beach-en, Floridában. Karrierje 2006-ban kezdődött, amikor aláírt a WWE-hez, akik elküldték az Ohio Valley Wrestling-hez, ami a WWE egyik fejlesztési területe volt, itt tanulta meg a pankráció alapjait. Debütálása még az év júliusában megtörtént, amikor is mérkőzésvezetői feladatokat látott el Shelly Martinez és ODB meccsén. 2009-ben érte el karrierje eddigi legnagyobb eredményét, amikor elhódította a Díva bajnoki címet. Ezt követően igazából egyre jobban a feledés homályába merült, komoly téttel bíró mérkőzéseket nem nagyon nyert. 2013-tól egészen tavalyig a Total Dívas rendszeres szereplője volt, manapság pedig a RAW szupersztárja, miután a júliusi Drafton megválasztotta őt a piros csapata.


ariya_daivari_pro-67db250bc9b87ec1575782e740cd1954Ariya Daivari – 1989. április 11-én született Minnesota-ban. A középiskolás évei alatt kipróbálta magát a harcművészetek világában is az amatőr birkózás mellett.  Debütálását megelőzően olyan korábbi WWE sztárok edzették, mint Shelton Benjamin, vagy Ken Anderson. 2006-ban jött el számára a várva várt pillanat: September 26-án a  Midwest Pro Wrestling akadémia eseményén léphetett szorítóba először. Független pályafutása alatt fellépett többek között a  Ring of Honor, valamint a Global Force Wrestling-nél is, s voltaképp az idei esztendő nyaráig ezek voltak a legnevesebb szervezetek ahová eljutott. A WWE szerződtette őt a Cruiserweight Classic-ra, ahol már az első fordulóban búcsúzott a Ho Ho Lun ellen. Később a RAW Cruiserweight divíziójának tagjaként kapott állandó szerződést a szervezettől, október 10-én a bajnok TJ Perkins-el meccselt és szenvedett vereséget, az októberi Hell In A Cell PPV-n pedig a Pre-Showban kapott szerepet egy 6 Man Tag Team küzdelemben.


bayley_pro-12a3618cf16de2840b9e9f70ce5d7ad5Bayley – Pamela Martinez, ismertebb nevén “Bayley” 1989. június 15-én látta meg a  napvilágot Kaliforniában. 18 évesen kezdett el komolyabban készülni a pankrátor létre, a Big Time Wrestling-ben, Kaliforniában edzett egy ideig. 2008 és 2012 között független szervezeteknél lépett fel, méghozzá Davina Rose néven. 2012 decemberében szerződött le a WWE-vel, amit követően Bayley néven debütált az NXT-ben. Ekkor vette kezdetét négy éves pályafutása a sárga kötelek között, ami számos fantasztikus mérkőzést eredményezett. Hosszú és rögös út vezetett számára az NXT Női bajnoki címéig, amit aztán a 2015-ös brooklyni TakeOver-en hódított el Sasha Banks-től – egyesek szerint az év mérkőzésén. Ugyan csak Sasha-val vívták a WWE történelmének első Női IronMan mérkőzését októberben, amin Bayley megvédte a bajnoki címet. Mindezt jó pár sikeres címvédés követte, de 2016 áprilisában elvesztette az övet a veretlen Asuka ellen. Miután a visszavágón is alulmaradt, augusztus 22-én debütált (végérvényesen) a Main Roster-en. Ezt követően lehetősége volt elnyerni a Női bajnoki címet, de a Sasha és Charlotte elleni küzdelemben a címvédő őt kopogtatva védte meg az övet. Ettől függetlenül a jövő egyik nagy bajnokesélyeseként kell tekintünk a hölgyre.


colin_cassady_proBig Cass – 1986. augusztus 16-án született New Yorkban. Egyetemi évei alatt kosárlabdázott, termetéből kifolyólag – nem meglepő módon Center pozícióban tevékenykedett. 2011-ben szerződtette őt le az NXT elődjének számító FCW, júliusban debütált Colin Cassady néven egy Richie Steamboat elleni, diszkvalifikációs vereséggel záruló mérkőzésen. 2012-ben aztán megalakult a SAWFT nevű formáció amiben Enzo Amore volt a Tag Team partnere. Három éven keresztül koptatták az NXT ringjét, ezalatt pedig az egyik legmeghatározóbb csapattá nőtték ki magukat. Bajnoki címig ugyan nem jutottak, de 2015-ben mégis ők lett az év csapata a “másodosztályban. 2016-ban az április TakeOver: Dallas-t követően közölte velük Triple H, hogy a WrestleMania 32 utáni RAW-n fognak debütálni a Main Roster-en. Azonnal elnyerték a közönség szimpátiáját, pontosabban nem adtak alább az NXT-s évekből, ma pedig az egyik legközkedveltebb csapatnak számítanak. Cassady magánéletéről annyit érdemes tudni, hogy párja a SmackDown Live egyik tagja, Carmella.


Folyt. köv. 

RAW, SmackDown, NXT, PPV, Hírek, Érdekességek