SmackDown Live Tagok

wwe_smackdown_live_2016_logo


AidenEnglish_ProAiden English – 1987. október 7-én született Chicago városában Illinois államban, Matthew “Matt” Rehwoldt néven. Iskolai tanulmányai alatt a színjátszáshoz került nagyon közel, amit követően megismerkedett a küzdősportok világával is. 2011-ben a WWE-vel kötött szerződése értelmében a Florida Championship Wrestling-hez került, amit követően 2012-ben bemutatkozhatott az NXT-ben. 2016. április 7-én debütált a Vaudevillains  csapat tagjaként, Simon Gotch partnereként a SmackDown adásán a Main Roster-ben egy Tag Team győzelemmel, ahol a Lucha Dragons duója ellen voltak sikeresek…Aiden a cégnél való szereplése alatt az NXT Tag Team Bajnoki övet volt képes megszerezni egy alkalommal Simon Gotch-al karöltve.


aj_styles_protitle-031bb1c5b9affb04505b9c62179626f2AJ Styles – 1977. június 2-án született Allan Neal Jones néven Jacksonville városában, Észak Karolina államban. AJ édesapjának komoly alkoholproblémái voltak, ami miatt az éves során nagyon megromlott a kapcsolatuk. Styles a profi pankrációval szeretett volna foglalkozni, ami miatt felfüggesztette a hallgatói jogviszonyát egyetemével. 1998-ban jelent meg a professzionális pankráció világában a Georgia állambeli National Championship Wrestling-nél…Az egyik legsokoldalúbb és legkiemelkedőbb Szupersztárként tartják számon, hisze megjelent karrierje során a Ring Of Honor, a TNA, a New Japan Pro Wrestling, valamint a mexikói Asistencia Asesoría y Administración szervezeténél.

AJ 2016-ban a hatalmas várakozásoknak eleget téve megjelent a WWE Royal Rumble nevezetű PPV eseményén, ahol óriási szeretettel köszöntötték. A debütáló Szupersztár a végső győzelmet nem tudta megszerezni az első összecsapásán, azonban nem kellett sokáig várnia a komolyabb sikerekre. 2016. szeptember 11-én megszerezte a WWE Nehézsúlyú Világbajnoki övet Dean Ambrose legyőzésével.


Alexa_Bliss_pro--2a6e5a487019f104c3a3a12622348a47 (1)Alexa Bliss – azaz Alexis “Lexi” Kaufman 1991. augusztus 9-én látta meg a napvilágot Columbus városában, Ohio államban. 5 éves kora óta a sportok sokszínű világában mozog, ahol komoly eredményeket volt képes elérni. Kipróbálta magát a sofball, atlétika, kick-box, gimnasztika, valamint a testépítés terén, ami mellett cheerleader-ként is megállta a helyét…2013. májusában kötött szerződést a WWE-vel, amit követően debütálhatott az NXT-ben. 2016. július 19-én a SmackDown Live Draft-olta Alexa Bliss-t, amit követően augusztusban sor került a hölgy PPV debütálására a SummerSlam-en. Alexa a WWE-ben eltöltött ideje alatt még nem tudott Bajnoki övet szerezni.


Andrea D'MarcoAndrea D’Marco – Egy WWE-nél tevékenykedő stábtag, aki a SmackDown Live csapatát erősíti. Legtöbbször az adás utáni interjúkban játszik fontos szerepet, ahol Szupersztárokat, Dívákat vagy mentorokat von kérdőre a sztorivonalakkal kapcsolatban…D’Marco (eredeti nevén: Andrea Ocampo) elmondása szerint a középiskolás évei alatt ismerkedett meg a pankráció világával, ami pillanatok alatt a szerelmesévé tette. A legkomolyabb hatást Stone Cold Steve Austin karaktere gyakorolta az akkori álmokkal teli tinédzserre. Andrea jelenleg az NXT-nél, majd a Main Rosterbe kerülését követően a SmackDown Live-nál dolgozik  egyszerre “backstage interviewer” pozícióban.


Apollo Crews

Apollo Crews – 1987. augusztus 22-én született meg Sesugh Uhaa néven Sacramento városában, Kalifornia államban. A fiatal iskolás sokat figyelte Stone Cold, The Rock, valamint Kurt Angle mérkőzéseit, amik nagyon inspirálóan hatottak rá. A középiskolában több sportban is kipróbálta magát, megismerkedett a labdarúgással, az amerikai focival, a birkózással és a rövidtávfutással, ami mellett folyamatosan kihasználta az iskola edzőterme által nyújtott lehetőségeket…Karrierje legelején pár amatőr szervezetnél fordult meg, amit követően szerepet kapott a Dragon Gate USA szervezeténél. 2014 októberében részt vett a WWE edzőtáborában, ahol a tehetségkutatók figyelmét felkeltve szerződést ajánlott neki a cég. 2015. május 6-án került került sor az NXT-ben történő televízió által közvetített debütálására, ahol egy backstage jelenetben NXT szerződést írhatott alá William Regal társaságában. A Main Roster-ben 2016. április 4-én debütálhatott, ahol egy RAW-n esedékes összecsapásban képes volt legyőzni Tyler Breeze-t.


Baron Corbin

Baron Corbin – Thomas “Tom” Pestock néven született Lenaxa városában Kansas államban 1984. szeptember 13-án. Baron a középiskolás valamit főiskolás évei alatt inkább az amerikai futballal foglalkozott. A tanulmányai befejezését követően 2009-ben Draft-olta az Offensive Guard-ot az Indianapolis Colts, amit követően átkerült az Arizona Cardinals csapatához. Ezen kívül kipróbálta magát az ökölvívásban is, amit követően 2012-ben szerződést kötött a WWE-vel. Baron Corbin néven került sor a debütálására egy Live Event-en 2012. október 18-án, ahol vereséget szenvedett Dante Dash ellen. A televízióban sugárzott NXT-n való debütálására 2013. május 8-án került sor, ahol Damin Sandow-val szemben maradt alul.

A Main Roster-ben való debütálására a WrestleMania 32.-n került sor, ahol egy előre be nem jelentett résztvevőként ringbe szállt az André The Giant Memorial Battle Royal-ban. Itt képes volt győzelmet szerezni, amit követően a karrierjében egy kisebb hullámvölgy következett. Kisebb, kevésbé érdekfeszítő Feud-okba került, amik után a SmackDown Live csapatába választották tagnak a 2016-os Survivor Series RAW vs SmackDown csatájára.

RAW, SmackDown, NXT, PPV, Hírek, Érdekességek