Brock Lesnar

brock_lesnar_hard_face_and_blue_eyes_with_short_hair_1600x900_wallpaper

Születési név: Brock Edward Lesnar
Születési idő: 1977. július 12.
Születési hely: Webster, Dél-Dakota
Magasság: 191 cm
Testsúly: 121 kg
Befejező mozdulatai: F5, Brock Lock, Kimura Lock (2012-től befejező mozdulat)
Eredményei többek között:

  • UFC Nehézsúlyú Világbajnok 1x
  • UFC Submission of the Night győztes 1x
  • New Japan Pro Wrestling IWGP Nehézsúlyú Bajnok 1x
  • WWE Bajnok 3x
  • King of the Ring győztes 2002-ben
  • Royal Rumble győztes 2003-ban

Brock Lesnar egy profi pankrátor, színész és harcművész, jelenleg szerződése van a WWE-vel. Miután elhagyta a UFC-t visszatért a szervezethez és legelső megmozdulásánál egy F5-ot osztott ki John Cenának.

Korai élete

Brock a Webster High School-ra járt középiskolába, ahol már ismerkedett a pankráció sportágával. Rendkívüli rekordot sikerült neki felállítania mire végzős lett, 33 győzelem – 0 vereség. Mai napig ez az iskola történetének legkiemelkedőbb teljesítménye. Majd felsőoktatást a University of Minnesota nevű intézményben kapott, ami egyben volt kollégium és főiskola. Itt tovább haladt a pankrációval, de különböző harcművészetekkel is megismerkedett. Remekül járt, hisz volt edzőpartnere, a szobatársa, későbbi WWE szupersztár Shelton Benjamin.

tumblr_mrctfvtOjH1scllemo1_1280

WWE Karrierje

Miután befejezte a főiskolát feliratkozott a WWF-hez, akik éppen a fiatal tehetségek után kutattak. nagy benyomást tett bennük az ifjú Brock, és egyből az Ohio Valley Wrestlinghez juttatták. Ott megalapítottak egy tag team csapatot Shealton-nal, aminek a neve A Minnesotai Stretching Crew lett. Mondhatni nagyon sikeres kis duó kerekedett belőlük, hisz 2 év alatt 3x nyerték meg a Dél-OVW Tag Team Bajnoki övet, amit aztán hosszas időtartamig maguknál tatottak.

Majd 2002. március 18-án mutatkozhatott be a WWE-nél, ahol Paul Heyman-t kísérte a ringhez, ám Paul úgy bánt Lesnar-ral, mintha a kutyája, vagy a rabszolgája lett volna. Többször ordított felé és utasítgatta. Majd Brock megkapta az első mérkőzése után a “The Next Big Thing” nevet. Ekkor a Hardy Boyz-zal keveredett komoly viszályba, a Backlash-en léphetett először a szorítóba, az ellenfele pedig nem más, mint az extrém Jeff volt. Brock hidegvérrel és intelligensen harcolt, de az erejét nem bírta visszafogni és kiütéssel győzte le ellenfelét. Aztán a sztori folytatódott a következő éjszaka, ahol Matt Hardy hívta ki egy mérkőzésre a Lesnar-t, aki elfogadta. Matt gondolta, hogy bosszút fog majd állni öccse vereségéért, de ez az álma gyorsan semmivé vált, mert ellenfele úgy intézte el őt is mint a fivérét, egy brutális KO-val. Ennek a történetnek a vége a Judgment Day-en következett be, ahol Paul Heyman-nel alkotott egy tag-et és legyőzték a Hardy Boyz együttesét.

2002. júniusában Brock megnyerte a King Of The Ring versenyt, amikor az utolsó fordulóban legyőzte Rob Van Dam-ot, és megkapta az esélyt, hogy a Summerslam-en ringbe lépjen a WWE Bajnoki övért. El után elkezdődött egy rövid viszálya Hulk Hogan-nel, mert ellenezte, hogy Lesnar induljon a címért, Hogan elmondása szerint: “Túl fiatal ehhez, inkább egy igazi, tapasztalt pankrátornak kéne ott lennie, mint ő.” De végül is Brock szerepelt a Summerslam főeseményén, ahol legyőzte The Rock-ot és megszerezte a legelső díját, ami a WWE Bajnoki öv lett. Ekkor ő 25 éves volt és megszerezte egyből a legfiatalabb WWE Bajnok rekordot is, amit eddig Rock tartott. A legelső kihívói gyorsan elbuktak, de lassan feltűnt Undertaker, aki követelte a meccset a címvédő ellen. Lesnar és a Sírásó a Uniforgiven-en csatáztak, ahol kettős kizárással ért véget a harc, így Brock továbbra is Bajnok maradt. Egy hónappal később a No Mercy nevű PPV-n ismét összecsaptak egymással egy Hell In a Cell meccsen. Paul Heyman kérte Vince McMahon-t, hogy ne egy ketrecmérkőzésen kelljen megvédenie az övét Brock-nak, de a főnök ezt elutasította. Lesnar a ketrec rácsai között súlyos sérülést mért a Sírásó csuklójára. Heyman megpróbált véget vetni ennek a küzdelemnek, de Undertaker nem engedte, majd Paul csupa véres fejjel hagyta el az arénát. Majd a kihívó megpróbálta bevinni a Tombstone Piledriver-t, ám a fiatal remekül védekezett és ő értékesítette az F5-öt. Végül kopogtatni tudta ellenfelét és továbbra is Bajnoknak mondhatta magát. 6 nap elteltével Brock-ot ismét megpróbálták megfosztani a címétől, a Rebellion nevű PPV-n, egy 2-1 Handicap meccsen, ahol Heyman és Lesnar legyőzték Edge-et.

A Bajnok soron következő ellenfele a Big Show volt, ennek a hírnek hallatán Paul próbálta lebeszélni Lesnar-t, hogy inkább mondja le a meccset, mert az ellenfele túlságosan erősnek bizonyul. Show ekkor remek formában volt, szinte megállíthatatlanul győzte le sorra ellenfeleit. Brock viszont nem félt egy cseppet sem és magabiztosan kiállt az óriás ellen. A Madison Square Garden-ben, a Survivor Series-en elvesztette a címét. Ez volt a fiatal első veresége, úgy, hogy lekopogtatták. Heyman a veresége után nekitámadt Brcok-nak, aki nem tűrte el a további kioktatásokat és kiosztott egy F5-öt volt cimborájának. Ettől a pillanattól kezdve Lesnar-t nem korlátozta semmi és a rajongók kedvencévé vált. Részt vett a 2003. januárjában megrendezésre kerülő Royal Rumble nevű PPV-n, ahol visszaszerezte az övet a Big Show-tól, valamint a főmeccsre 29.-ként érkezett a kötelek közé. A 30 Emberes Royal Rumble meccsnek is ő lett a győztese és Bajnokként szerepelhetett a WrstleMania-n. Ám a következő két hónapban Kurt Angle-lel keveredett viszályba, aki egyszer elnyerte tőle a díjat, amit Brock-nak a WrestleMania XIX-en volt lehetősége visszaszerezni. Itt egy kemény harcban nyert, ám nem úszta meg sérülés nélkül. Egy ugrásra készül, de a Shooting Star Press nem sikerült neki és a földre érkezett, ekkor agyrázkódást szenvedett, de tovább küzdött és győzelmet aratott.

2003-ban a Backlash-en John Cena lett az ellenfele Lesnar-nak, a Bajnok népszerűsége nem ismert határokat, az erejét pedig nem tudta visszafogni. Cena nem sokat remélhetett, ám keményen küzdött, végül Brock bevitte az F5-ot és megszerezte a győzelmet. Ez után a Vengeance-en elvesztette az övét egy Triple Threat meccsen Kurt Angle és Big Show ellen. A Summerslam-en Lesnar kihívta a Bajnok Kurt Angle-t, de ekkor már Brock heel karakterként szereplet, a mérkőzésen pedig elbukott, amikor a címvédő bevitte az Angle Lock nevű szorítását, aminek a következtében a kihívó feladta. A második visszavágó pedig egy Iron Man meccs volt, aminek a lényege, hogy minél több pontot gyűjtsenek össze egy meghatározott idő alatt, pontot pedig feladatással, vagy kopogtatással lehet szerezni. A nagy harcban Lesnar tudott győzni és megszerezte ismét az övet. Mindössze pár másodperc volt vissza és Kurt bevetette az Angle Lock-ot, de Brock nem kopogott, és ezzel a kitartással 5-4 arányban győzött. Ez után feltűnt a SmackDown-on, ahol azt mondta, hogy ő a szervezet egyik legjobbja. A következő kihívóját, Undertaker-t pedig legyőzte egy Biker Chain meccsen. Chris Benoit, aki ekkor már világszerte ismét volt kihívta a SmackDown-on egy összecsapásra a Bajnokot, aki legelső alkalommal bevetette a Brock Lock nevű szorítását, amit addig alkalmazott, míg ellenfele el nem ájult. A szerződése lejártával az NFL-nél munkálkodott tovább, de mielőtt elment volna szembenézett Goldberg-gel. Ez egy kiegyenlített harc volt, hisz két hasonló fizikumú szupersztár csapott össze, a meccs vezetője pedig Stone Cold Steve Austin volt. A kemény meccsen egy Spear után Goldberg megszerezte a győzelmet, majd Brock a középső ujját mutatta a közönségnek, majd Steve Austin-nak is, aki egy Stunner-rel küldte földre a vesztest.

UFC 141: Lesnar v Overeem - Press Conference

UFC Pályafutása

Miután elhagyta a WWE-t elkerült az NFL-hez, ahol egy évig amerikai focizott, mint Defensive Tackle, a Minnesota Vikings csapatánál. 1 év után azonban visszatért a küzdelemhez és ketrecharcosként folytatta tovább a karrierjét. A debütálásánál a UFC 81: Breaking Point nevű PPV-n kellett szembenéznie a korábbi UFC Nehézsúlyú Bajnokkal, Frank Mir-rel. Lesnar kissé ostobán harcolt, hisz a földharccal próbálkozott, de Mir könnyedén kitért az útjából és 1 perc, 30 másodperc elteltével feladatta ellenfelével a meccset. Majd kezdet megismerkedni ezzel a sportággal is amiben rendkívül sikeres lett és többször is megszerezte a Bajnoki övet. De a sérülés itt is utol érte, sokat kihagyott meg a hasában érzett nagyon nagy fájdalmat, aminek a vége egy műtét lett.

Visszatérése a WWE-hez

Sérülése utáni visszatérésénél nem szerepelt túl sokat a UFC-nél, ezért ismét szervezetet váltott és a WWE szupersztárja lett. A WrestleMania XXVIII-on The Rock legyőzte John Cenát, majd a következő éjszaka a RAW-n John kérte a győztestől, hogy gratulálhasson neki, de nem Rock, hanem Brock érkezett, a közönség pedig állva tapsolt és hangzavar keletkezett az arénában. Lesnar a kezét nyújtotta Cenának, ám a kézfogás helyett egy F5 következett. Ezzel a mozdulatával a hatalmas szupersztár visszatért a céghez és egy hétre rá a RAW adásban tovább folytatódott a harc közte és Cena között. Ez a támadássorozat Lesnar egyenesen az Extreme Rules-ig folytatta, ahol egy Extreme Rules mérkőzést vívott John ellen. Rendkívül brutális és kemény harc volt, amin előkerült a nyaklánc, acéllépcső, de a legveszélyesebb Brock kőkemény ökle volt. Cenát véresre verte a bunyós, de végül egy Attitude Adjustment után Cena lekopogtatta ellenfelét. Egyből ez után a RAW-n megérkezett az arénába Triple H, aki nem engedélyezi, hogy Lesnar tovább küzdjön, hiszen érvénytelen az a szerződés, amit John Laurinaitis-szel kötött meg. A WWE COO-ja felajánl egy másik szerződést Brock-nak, aki erre csak pár pofonnal és a Kimura Lock-kal válaszol, amivel eltöri Triple H kezét. 1 héttel később szintén a Monday Night RAW-n megszólal Lesnar zenéje, ám csak a mentora, Paul Heyman érkezik, aki csak Brock üzenetét közli a rajongókkal és a szervezettel: Lesnar kilép.
A sztori elhalkult egészen a No Way Out estéjéig, ahol visszatért remek állapotban HHH és kihívta a harci gépezetet egy mérkőzésre a Summerslam-re. Heyman-t lehetett ismét látni, aki többször is megerősítette, hogy semmi esély nincsen arra, hogy Brock ringbe szálljon a COO ellen. Ez a veszekedés egészen az 1000. RAW adásig folyt, amikor megérkezett Stephanie Mcmahon, Triple H felesége, aki megpofozta Heyman-t. Ahogy látta Lesnar ezt, nem várt tovább, hanem kisétált a ringbe, Paul azt kiáltozta, hogy a mérkőzést megkapja HHH. Brock azonban nekiesett a COO-nak, aki kivágta a szorítóból.
2 héttel ez után San Antonio-ban volt megrendezve a RAW, a WWE Hall Of Famer-ének, Shawn Michaels-nek a szülővárosában. HBK kiállt a tömeg elé és szóba hozta Lesan és HHH ügyét, de ennek hallatán Brock állt oda az “öregfiú” elé és kihívta egy mérkőzésre, Triple H és csatlakozott, aki nem engedte ezt meg. Lesnar nem akart ismét bunyót, elindult kifelé, de visszafordult és azt mondta: Elintézi Triple H-et a Summerslam-en, Shawn-t pedig azt megelőzően. Az ígéretének eleget tett, mert a Summerslam előtt Paul Heyman összeütközött HBK autójával, aminél Shawn teljesen elvesztette a figyelmét és nem vette észre Brock-ot, aki kikapta a lehúzott ablakon. Ekkor az operatőr leejtette a kamerát és a nézők nem látták, hogy pontosan mi is történik a parkolóban. Amikor visszakaptuk a képet, akkor Michaels-t lökdösi és rugdalja egyenesen a ringbe. Ott pedig elkapja őt a Kimura Lock-kal, aminek hatására Triple H érkezik, aki megpróbálna segítséget nyújtani barátjának. Heyman azonban visszaparancsolja HHH-t, azzal fenyegetve, ha közelebb lép a ringhez, akkor Lesnar azonnal kitöri Shawn kezét. The Game eleget tett ennek a parancsnak és szépen lassan hátrált, ám Brock így is eltörte a Hall Of Famer karját. Ekkor Triple H megiramodott a szorító felé, de Brock fürgén kigurult onnan és távozott az arénából. A Summerslam-en a nagy összecsapáson Brock győzelmet aratott és HHH lehajtott fejjel kullogott ki az arénából.

019

Ezt követően hosszabb pihenőre tűnt el Brock, aki egészen sok ideig nem tért vissza. A megjelenése a Royal Rumble utánra tehető…Ekkoriban CM Punk már több mint 400 napja védte a WWE Bajnoki övet, a kihívója pedig az Emberek Bajnoka, The Rock volt. Vince McMahon-ról tudhatjuk, hogy nagy kedvence Rocky ezért meghozta azt a döntést, hogyha valaki is megzavarja az összecsapásukat, akkor automatikusan elveszíti Punk a címet. A Royal Rumble-ön láthatta a pankráció rajongótábora ezt a csatát, amiben elsötétült az aréna és a Show biznisz Legelektrizálóbb Embere kiütve feküdt a kommentátori asztalon. Mindenki tudta, hogy valójában mi is történt, megjelent a Shield és bevitte a Triple Powerbomb-ot a kihívónak. McMahon véget akart vetni a csatának, de Rock ellenkezett, hiszen nem akarta, hogy más vegye el a Hangtalanok Hangjától az övet. Az összecsapást újraindították, amiben végezetül Rock megszerezte a WWE Bajnoki címet. Ezt követően láthattunk egy videót, amiben CM Punk mentora, Paul Heyman üzletet köt a Shield-el és Brad Maddox-val, hogy támadják meg Rocky-t. Vince McMahon ekkor megpróbálta kirúgni Heyman-t, de nem tudta, mert megjelent Brock Lesnar, aki kiosztott a Chairmen-nek egy F5-ot, majd távozott. Heyman kilépésre készült, de CM Punk megakadályozta ezt, bár talán jobb lett volna Paul-nak ha elengedik, mert a maradása miatt McMahon kihívta őt egy csatára. A WWE Tulajdonosa mankóval érkezett az arénába és úgy esett neki ellenfelének, ekkor ismét feltűnt Lesnar, aki lassan menetelt Vince felé. Támadásra azonban most nem volt ideje, mert megszólalt Triple H zenéje és a közönséget hatalmas sokk érte, hiszen tudták, hogy ebből egy brutális összecsapás fog alakulni. A két Szupersztár egymásnak esett, ebből az ütésváltásból HHH jött ki jobban, Brock pedig vérző fejjel, de mosollyal az arcán távozott. The Game ezt követően a RAW-n kihívta a Harci Gépezetet egy csatára a WrestleMania XXIX-re. A következő Hétfő Esti adásban Lesnar elfogadta a kihívást, ám tett egy óriási ajánlatot miszerint: Harcolni fog, ha HHH aláír egy Lesnar által elkészített szerződést, aminek a tartalmát csak az aláírás után tudhatja meg. The Game nem habozott odavéste a papírra a nevét, majd Paul elmondta neki, hogy egy No Holds Barred csata lesz, amiben Triple H karrierje a tét. Emlékezhetünk még a 3 évvel ezelőtti WM-re, ahol Shawn Michaels így kényszerült visszavonulásra Undertaker ellen. A 2013-as WrestleMania-n azonban Triple H nyert, többször is bevitte a Kimura-t, de végül a Pedigree volt a döntő, amit az acéllépcsőre adott Brock-nak.
Ezt követően Lesnar egy időre inaktív volt, majd az újévi adásban tért vissza, ahol a sors fintoraként odasétált Triple H-hez, aki jó erősen kezet rázott vele, majd mosolygott. eyman megragad egy mikrofont és elmondja, hogy ő bizony Paul Heyman és mindenki tisztán láthatja, hogy a bestia visszatért! Paul elmondja, hogy készen áll az ügyfele arra, hogy harcoljon és bárkit agyon verjen. A hosszas kihagyás kicsit megviselte Paul-t még el kell kapni a WWE ritmusát, hogy ismét maradandót tudjon alkotni, majd kijelenti, hogy ez az egész nem róla szól most, hanem Brock-ról. Ha valaki megkérdezni, hogy mégis miért tért vissza a szervezethez Brock, akkor azt felelné, hogy megakarja a szerezni az egyesített WWE Nehézsúlyú Bajnoki övet. Szóval a Royal Rumble nevezetű PPV Eseményen John Cena és Randy Orton csatázni fognak egymással, de a győztes, igazából egy óriási vesztes lesz, hiszen az fog küzdeni az első számú kihívóval, Lesanr-ral. (Ez egy kicsit érdekes, hiszen Triple H visszahozta a szervezethez Brock-ot, viszont HHH legnagyobb támogatottja ellen küldenék ringbe? Valamint Paul látszólag tesz a 30 Emberes Royal Rumble csatára. Ugyanis annak a meccsnek a győztese kap szabad utat a WrestleMania-ra a jelenlegi címvédő ellen.)
Heyman átnyújtja a mikrofont Lesnar-nak, aki elmondja, hogyha akad valaki a Roster-ban, akinek ezzel problémája van, az jöjjön ki és beszélje meg vele, valamint az öklével. Paul ekkor mosolyogva kijelenti, hogy valószínűleg nem jön ide ki senki, hiszen senki sem tudja legyőzni Brock-ot. Ezért is biztos nem lesz senki, akinek ez a kihívás nem tetszik! Ám mégis akadt valaki a Roster-ből, nem más, mint a Világ Legerősebb Embere, Mark Henry. Henry kemény tekintettel nézi a ringben mosolygó Lesnar-t. Lekapja a felsőjét és elindul a ring felé. Nem tud belépni a szorítóba, hiszen Lesnar egyből nekiesik. Nagyon keményen ellátta Henry baját, láttunk F5-ot, valamint széttörték a barikádot, ami a nézőket választja el. Lesnar egy nagyon kemény üzenetet hagyott a Roster-nek.
Az Old School adásban ismét megjelent Paul és Brock, akiket az szakított félbe, hogy újra megszólal Mark Henry zenéje és érkezik a Világ Legerősebb Embere. Biztosak lehettünk benne, hogy Henry nem fogja simán lenyelni az egy héttel ezelőtti verést.
Azonnal egymásnak ugranak és Lesnarnak sikerül elkapnia Henry karját a Kimura Lock-kal. Amikor elengedi, henry nem kel föl, szenved. Lesnar megtépi a ruháját is, ismét Paul Heyman állítja meg. Mark henryhez érkezik az orvos, reméljük nincs komoly, több hónapos kihagyásra okot adó sérülése.
Lesnar és Heyman fél úton van a kijárat felé, amikor Big Show zenéje szólal meg. Show lassan, de fenyegetően közeledik, Brock visszamegy a ringbe és várja, ám amikor az óriás átlép a köteleken, Lesnar a túloldalon kimegy a ringből. Show arckifejezése semmi jót nem ígér. Heyman megpróbálja elterelni a figyelmét, hogy Lesnar hátulról támadhassa meg, de erre is számít. Elkapja és brutálisan elhajítja Lesnart!

Brock és Show csatájára a Royal Rumble-ön került sor, ahol brutálisan megverte Lesnar ellenfelét. A 30 Emberes csatát pedig az ekkor frissen visszatérő Batista nyerte meg.

Brock a későbbiekben részt vett a WrestleMania-n, ahol a Phenom volt az ellenfele. Undertaker hihetetlen veretlenségi szériája volt a tét, ami már 21-0-al díszelgett. Lesnar kimondottan magabiztosan szállt ringbe a Dead Man ellen, ahol aztán elképesztő teljesítménnyel szerepelt és sikerült az neki, ami a WWE Történelmében még egyetlen egy másik Szupersztárnak nem. Legyőzte a WrestleMania XXX.-on Undertaker-t, aki lehajtott fejjel, elkeseredetten távozott az arénából…Az elkövetkezendő időszakban Paul Heyman csak úgy emlegette a mentoráltját, hogy Ő az 1 a 21-1-ben, amivel folyamatosan arra utalt, hogy Ő az egyetlen egy, aki képes volt megsemmisíteni a Streak-et.

1401x788-SS_08172014ej_0777

A 2014-es SummerSlam-en augusztus 17-én John Cena ellen léphetett ringbe, ahol nem más volt a tét, mint a WWE Nehézsúlyú Világbajnoki öv. Itt valósággal megsemmisítette a Cenation Vezetőjét, amit követően Ő lett a szervezet legfontosabb címének a tulajdonosa. Lesnar egészen a 2015-ös WreslteMania-ig képes volt megvédeni a Bajnoki övét, ahol Roman Reigns ellen kellett helyt állnia. Képes volt az összecsapás alatt kitartani és végig tudatosan, erősen és elsöprően harcolt, végül azonban elfogyott neki is, valamint ellenfelének is az ereje. Ekkor a Money In The Bank táska birtokosa, Seth Rollins érkezett a ringbe, aki beváltotta a szerződését. Ekkor a Vezetőség által mentorált Szupersztár a szerződés segítségével elvette Brock-tól a Bajnoki övet.

Lesnar ezt követően egy kis pihenőre ment, amiből visszatérve ismét a WWE Nehézsúlyú Világbajnoki öv közelébe került. A 2015-ös Battleground-on léphetett ringbe Seth Rollins ellen, ahol teljes mértékben Ő irányította az összecsapást. Valósággal megsemmisítette és eltörölte a föld színéről ellenfelét, ám mégsem tudott Bajnokként távozni az eseményről. Amikor kopogtatott volna a küzdelem végén, megszólalt a gong és a teljes aréna elsötétült. Amikor visszatértek a fények Undertaker jelent meg a ringben, akinek még a 2014-es WreslteMania-n törte meg a veretlenségét. Ekkor a Dead Man nekiesett Brock-nak és egyből kialakult közöttük egy újabb ellentét. A 2015-ös SummerSlam-re egyből bejelentettek közöttük egy csatát, ami komoly lehetőség volt Lesnar-nak, hogy ismét bravúrt mutasson be, vagy esetleg Undertaker törlesszen a Streak megtörése miatt.

Magánélete:

Lesnar Dél-Dakotában egy farmon nőtt fel és 17 évesen csatlakozott a Nemzeti Gárdához.
2001. januárjában letartóztatták, a vád szteroidok nagy mennyiségben történő birtoklása volt. Később kiderült, hogy az anyag legális növekedési hormon volt, így a vádat ejtették.
Brocknak van egy lánya, Mya Linn a volt menyasszonyától született 2002-ben. Gyermekének anyját 2003-ban elhagyta és kapcsolatot kezdett a WWE egykori pankrátor dívájával, Sable-val, akivel 2006-ban össze is házasodtak. Házasságukból két fiúgyermekük született: Turk 2009. júniusában, Duke pedig 2010. júliusában. Velük él Sable előző házasságából született leánya, Mariah is.

Egy gondolat a(z) “Brock Lesnar” című bejegyzésnél

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

RAW, SmackDown, NXT, PPV, Hírek, Érdekességek