WWE Alumni Tagok

adam_bomb_proAdam Bomb – Egy 2003-ban visszavonult profi pankrátor (eredeti nevén: Bryan Emmett Clark). 1964. március 14-én született Harrisburg-ben, Pennsylvania államban. Karrierjét a Minnesota állambeli American Wrestling Association-nél kezdte 1989-ben. A szervezet 1991-ben felbomlott, viszont Adam nem maradt munka és újabb lehetőség nélkül, hiszen a potenciált meglátta benne a WCW, akik egy szerződést ajánlottak a fiatalnak…1993. májusában került sor a WWF-nél való debütálására, ahol Raven (Akkor Johnny Polo) legújabb ügyfeleként mutatták be. 1997-ben visszatért a World Championship Wrestling-hez, ahol kétszer volt képes Tag Team Bajnoki övet szerezni Brian Adams csapattársaként. 2003-ban Adam  és Brian is befejezték pályafutásukat, előbbi komolyabb sérülés miatt.


adam_rose_proAdam Rose Raymond John Leppan néven született Johannesburg városában, Dél-Afrikában 1979. július 20-án. Az általános iskolából 14 éves korában kirúgták, amit követően elszökött otthonról. A fiatal srác az utcákon és elhagyatott épületekben élt. Saját elmondása szerint, ekkorában komoly alkoholproblémákkal küzdött. Az édesanyjával való kiváló kapcsolta tudott neki segíteni abban, hogy javítson, amit követően szülei pankrátor iskolába íratták be (Adam későbbi felesége elmondása szerint a Szupersztár 10 éves kora óta arról álmodott, hogy komoly pankrátor lehessen). 1995-ben Dél-Afrikában indította el karrierjét, amit követően a WWE-vel kötött szerződése értelmében 2010-ben Leo Kruger néven jelenhetett meg a Florida Championship Wrestling-nél (A Leo Kruger névvel tisztelegni szeretett volna rokona, a korábbi Dél-Afrikai elnök, Paul Kruger előtt).

2012-ben megjelent az NXT-nél, ami után megkapta a lehetőséget a Main Roster-ben való bemutatkozásra. Az Exotic Express-t irányító buliőrült karakterként jelenhetett meg, azonban nem tudott komoly sikereket elérni a cégnél. A későbbiekben a rajongók szimpatizálásának elérése érdekében Heath Slater-el, Curtis Axel-el és Jider Mahal-al alkotott csapatot. 2016-ban hagyta el a céget.


aj_lee_proAJ Lee – April Jeanette “AJ” Mendez Brooks Union City, New Jersey-ben született 1987. március 19-én. A Puerto Rico-i származású lány gyerekkorában meglehetősen szegény körülmények között élt családjával. Motelokban, bérbe adott házakban, valamint a saját autójukban tudták meghúzni magukat éjszakánként. April elmondása szerint már egész kis kora óta érdeklődik a professzionális pankráció világa iránt, a leginspirálóbb hatással Lita karaktere volt a fiatal lányra.

2009-ben került sor a várva várt szerződéskötésre a WWE-vel, amit követően AJ a Florida Championship Wrestling-hez került. 1 év elteltével az NXT második szezonjában jelent meg, mint potenciális díva. A Main Roster-ben való megjelenését követően az egyik legsokoldalúbb és legdominánsabb karakterként tartották számon. A rajongók hatalmas szimpatizálást mutattak a hölgy iránt, aki Paige mellett sokáig a díva szekció vezető személyisége volt…A WWE-ben tartózkodása alatt 2x tudta megszerezni az “Év Dívája” Slammy díjat, valamint a “Kiss of the year” (Az év csókja) díjat. Emellett 3 alkalommal mondhatta magát a szervezet címvédő hölgyének a WWE Díva Bajnoki öv birtokolásával. AJ nem sokkal párja, CM Punk visszavonulását követően távozott a cégtől, 2015. április 3-án.

RAW, SmackDown, NXT, PPV, Hírek, Érdekességek