CM Punk – Kritika

punkkritika131222Az emberek kommunikáció útján tudnak több értékes információhoz jutni. Ehhez a kommunikáláshoz meghatározó szerepet játszik a beszédkészség fejlesztése, valamint a szókincs bővítése. Ez a kritika pedig egy olyan szupersztárról szól, akinek az a két adottsága a magasba szökik és ezzel a beszédkészséggel teljesen érvényesülni tud a szervezetnél.

CM Punk 2006-ban debütált a WWE-ben, azon belül az ECW-ban, ahol rendesen kiéleződött benne a mostanra csaknem tökéletessé vált extrém vonás. Heel karaktert alkotva menetelt napról-napra, hétről-hétre, de nem mondhatta el magáról, hogy túlságosan fontos karakter lenne. Később sikerült eljutnia a 2008-ban megrendezett Money In The Bank eseményre, ahol sikert ért el, majd legyőzte a Nehézsúlyú Világbajnokot. Ezt követően teljes mértékben felkeltette a rajongók figyelmét, hiszen a minutumok elhaladásával, csak egy hosszú hajú, malignus kölyköt láttak, aki egyre feljebb kapaszkodik a pankrátorok ranglétráján.

Na de! A pontot arra a bizonyos “i”-re az a hiszti tette fel, amit levágott a RAW élő adásában. Ekkor üzenetet küldött a nagyfőnöknek, Mr. Vince McMahon-nak, ebben pedig kinyilvánította, hogy egyáltalán a szimpátia legkisebb szikráját sem tudja táplálni iránta. Egyszerűen elmondta, hogy akkor sokkal jobb lenne ez az egész szervezet, ha Mr. McMahon halott lenne. Ez az botrány olyan hatással volt mindenkire, hogy ez az amúgy heel karakterű pankrátor átváltott a face irányba és hihetetlen ovációra bírta rá a rajongókat, ez pedig nagyon kevés Szupersztárnak sikerül. Annak ellenére, hogy az 1000. RAW-n megtámadta a rajongótábor kis üdvöskéjét, az Emberek Bajnokát, a hatalmas “Szikla bácsit” én személyesen nem éreztem úgy, hogy ez rosszat tett a karrierjének. Szerény véleményen szerint ez a fordulat kellett, sőt muszáj volt, hiszen egy idő után az a face karakter már túlságosan elkorcsosult volna.
Magát a karaktert én nagyon szeretem, sőt imádom elhallgatni az a kissé egoizmustól füstölő társadalomkritikus beszédét, amit képes produkálni, amikor mikrofon kerül a kezébe. Nem hiszem, hogy változtatni kéne rajta.

-‘Ben’-

8 című bejegyzés “CM Punk – Kritika” gondolatot, hozzászólást tartalmaz

 1. cm punk
  1x ecw bajnok
  1x interkontinentális bajnok
  1x tag team bajnok
  3x nehézsúlyú világbajnok
  2x wwe bajnok
  2x fogd a pénzt győztes
  3x slammy győztes ( 2010 2011 2013)

  értékelés 10/10

  ezek jó eredmények!!!!!!!!!!

  2006 ban debütált

  első címe ecw champinon

  434 napig volt wwe bajnok!!!

  ololyanokat győzött le mint the miz mark henry john cena randy orton vagy daniel bryan!!!

  faceként a legjobb!!!

  nekem az első számú kedvencem!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  7 wrestlemanián szerepelt összesen!

  Kedvelés

 2. Miért veszitek le mindig az olyat hozzászólást, ami negatív kritika?-.- pedig normális hangnemben, trágár szavak nélkül írtam!

  Kedvelés

  1. Egyetlen hozzászólást sem vettem ki. Ráadásul nem értem a “mindig”-et, mert mióta új helyre jöttünk, még nem is kellett törölnünk semmit. Ha trágár szavakkal írnál, akkor is otthagynám, csak kisípolnám legfeljebb, mert szerkeszthető. 🙂

   Kedvelés

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

RAW, SmackDown, NXT, PPV, Hírek, Érdekességek