John Cena – Kritika

cenakritika131222A kitartás egy nagyon komplex fogalom, ami egyszerre működhet a bizonyos alany érzései és tudatállapota által. Rendkívül sok olyan dolog történhet, ami nem túlzottan felel meg az elvárásainknak és így türelemmel kell lennünk, hogy majd jobbra forduljanak a dolgok, ám emellett megemlíthetjük azt is, hogy valamint tenni kell a változás érdekében. Ha egy pankráció rajongótól megkérdeznénk, hogy neki ki jut először eszébe a kitartásról, szinte biztos, hogy a válasza John Cena lenne, attól függetlenül, hogy kedveli e, vagy sem.

Cena 2002-ben jelent meg a WWE-ben, ahol a debütáló csatájában Kurt Angle ellen léphetett be a szorítóba. Itt nem sikerült győzelmet szereznie, de a tehetségkutatók, sőt maga a Chairman is felfigyelt arra, hogy ebben a fiatalban megvan a kellő lojalitás, a kellő elegancia és emeltet a közönség zabálta a kölyköt. Mostanra viszont már 11 éve tagja a szervezetnek, 11x megszerezte a WWE Bajnoki övet, 2x a Nehézsúlyú címet, valamint nem egyszer nyert Royal Rumble-t. Valamint számtalan alkalommal kihívta az aktuális címvédőt, de mostanra már kissé unalmassá vált (mi sem lennénk képesek ugyanazt az ételt fogyasztani minden egyes nap 11 éven át…Big Show talán). Szóval…jobb lenne látni, hogy valaki más is felkapaszkodik a csúcsra, mint anno Cena tette. Valamint a WWE már inkább “egy tökéletesen kialakított marketingforrást” hoztak létre John-ból, nekem kissé unalmas, hogy Cena évente 5-6 új felsőben jelenik meg, míg több pankrátornak a pólói valósággal megrohadnak az üzletekben.

Ne értsetek férre, John-t én teljesen elismerem, egy remek karaktert alkot, sőt teljesen leborulok előtte, hiszen többet jótékonykodik, mint a WWE többi Szupersztárja egybe véve. Emellett pedig kell a változás, mert akkor nem lesz unalmas ez a személyiség. Ám a mostani szerepe helyett kaphatna egy olyant mint például Triple H: Egy rendkívül kedvelt heel karakter ellen szerepelne minden egyes PPV-n egészen addig, amíg ki nem alakul egy újabb viszálya, amiben egy visszatérő legenda ellen léphetne szorítóba. Személy szerint én teljesen kíváncsi lennék egy mostani, modernebb Cena vs Kurt Angle vagy egy Cena vs Batista mérkőzésre, amiben a kiszámíthatatlanná válik a végkimenetele az összecsapásnak. Ám nekem a következő WrestleMania-ra egy álomösszecsapás lenne a Cena vs Taker harc, aminek még komplikáltabbak és hosszabbak az előzményei, mint az előző WM-en vívott Dead Man csatáknak.

3 című bejegyzés “John Cena – Kritika” gondolatot, hozzászólást tartalmaz

  1. Hatalmas RESPECT elsősorban John Cena-nak, a jótékony tevékenykedéseiért. Egy igazi ember!

    A WWE-nek kell egy “cégarca”, egy olyan ember akinek a képét kirakhatják bögrékre, pólókra, esetleg órák kijelzője mögé. Illetve akire a kisgyerekek felnéznek, és hősként tisztelik – mert ugye a WWE egy ideje gyerekbarát -. Ez pedig nem más, mint Cena. Egészen addig nem kap heel turn-t ameddig valaki át nem veszi a szerepét, ez szerintem nem mostanában lesz..

    Kedvelés

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

RAW, SmackDown, NXT, PPV, Hírek, Érdekességek