WWE Hall Of Fame 2015.

hof2015

A Hall Of Fame gálára szokásos módon a WreslteMania-t megelőző estén kerül sor. Ezúttal 2015. március 28-án rendezték meg ezt a rendkívül jeles adást, amin részt vettek egykori WWE legendák, valamint a mostani Roster Sztárjai is.

Először a Red Carpet-ről kapjuk meg a képet Kalifornia államból, San José városából. Michael Cole és Maria Menounos jelentkezik, akik egy rövid köszöntő után egyből átadják a szót Byron Saxton-nak, aki várja a folyamatosan megérkező hírességeket. Byron egy rövid interjút készít Alicia Fox-al, valamint Paige-el, akik a WWE Dívái, valamint a Total Divas sztárjai. A kis beszélgetésben elmondják, hogy nagyon izgatottak a mai este miatt, ahol nem akármilyen legendákkal és sztárokkal találkozhatnak ismét, vagy először. Készek figyelemmel követni ezt a rendkívül tiszteletreméltó és jeles adást. A hölgyeken kívül, még sok másik hírességgel is interjút készítenek.

Egymás után érkeznek a legendák, akik átveszik a díjukat a Hall Of Fame-en, valamint itt lehetünk először tanúi annak, hogy egy szurkoló kiérdemli ezt a hihetetlen nagy elismerést. Connor “The Crusher Michalek egy rákos kisfiú volt, akinek minden álma az volt, hogy láthassa ahogy Daniel Bryan megszerzi a WWE Nehézsúlyú Világbajnoki övet. Connor az előző WrestleMania-n az első sorból figyelhette ezt a pillanatot, amit követően pár hét múlva elhunyt. Annak ellenére, hogy nem lépett egyszer sem a szervezet ringjébe, valamint nem mondott semmit sem a mikrofonba az adások során, teljesen jogosan kiérdemelte ezt a díjat. Ez a cím azonban nem is akármilyen, hanem a Warrior Award, amit először adtak át a szervezet történelmében. 2015 Igazi hőse….Nyugodj békében Connor.

Hall Of Fame jelöltek:

  • Connor “The Crusher” Michalek
  • Rikishi
  • “Macho Man” Randy Savage
  • Larry Zbyszko
  • Alundra Blayze
  • Kevin Nash
  • Arnold Schwarzenegger
  • Tatsumi Fujinami

Red Carpet

Hall Of Fame

5 című bejegyzés “WWE Hall Of Fame 2015.” gondolatot, hozzászólást tartalmaz

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

RAW, SmackDown, NXT, PPV, Hírek, Érdekességek