WWE Hall Of Fame 2017.

Ahogy azt megszokhattuk a WrestleMania weekend keretein belül kerül sor arra a bizonyos estére, ahol a WWE egykori legendái/szupersztárjai/dívái megkapják méltó jutalmukat alázatos, kitartó és kemény munkájukért cserébe. Ezúttal március 31-én Orlando városában, Florida államban rendezték meg a ceremóniát, ahol legelőször a “Vörös Szőnyegről” kaphattunk képet Byron Saxton és Maria Menounos kommentálásával…A kommentátor és a médiaszemélyiség egy kis felkonferálást követően átadják a cég pár stábtagjának a szót, aki a WWE egykori és jelenlegi tagjaival készítenek interjút megérkezve a Hall Of Fame helyszínére.

A Red Carpet-et követően elindul a ceremónia, aminek a házigazdája nem más ezúttal, mint “The King” azaz a jól ismert Jerry Lawler. A műsorvezető nem rabolja az időt és egyből rátét a legelső Hall Of Fame tagra, aki 2017-ben csatlakozhat a hírességek csarnokához, DDP…Diamond Dallas Page promo videója egy telefonbeszélgetéssel indult, amibe a cég COO-ja, Triple H telefonon közölte a legendával, hogy idén szeretnék, hogy csatlakozzon a halhatatlanokhoz és a HOF tagjává avathassák. Ennek hallatán az egykori Szupersztár könnyek között fogadta a hírt és hirtelen nem találta a szavait…DDP nemcsak a ringben tanúsított elhivatottsága és odaadása tette legendássá, rengeteg ember életét volt képes megváltoztatni, hiszen a “DDP Yoga Program” keretein belül rengeteget foglalkozott mozgássérült emberekkel, akiknek sokkal jobbá, könnyebbé és boldogabbá tudta tenni az életét. Azonban nemcsak a rászorulókkal foglalkozott, rengeteget edzett a WWE Szupersztárjaival, akiknek hatalmas támogatást jelentett a program a sérülésükből felépülve.
DDP-t nem más konferálja fel és avatja Hall Of Fame taggá, mint az egykori Monday Night Wars társalapítója, Eric Bischoff.

DDP-t követően a WWE egyik legsokoldalúbb és legmeghatározóbb Tag Team csapatát avathatták halhatatlan legendává, a The Rock ‘n’ Roll Express-t. A promo videójuk alatt több jelenlegi vagy egykori Tag Team Bajnok szólalt meg, akik mind fejet hajtottak előttük, valamint kijelentették, hogy nem lehet senki sem úgy csapat címvédő, hogy nem ismeri ezt a duót, akik rengeteget tettek azért a műfajért és mérkőzéstípusért, amit jelenleg úgy ismerhetünk csak, hogy Tag Team küzdelem…Az WWE-nél dolgozó, egykori menedzser Jim Cornette konferálja fel a frissensült Hall Of Famereket.

A következő Hall Of Famer jelölt nem más, mint egy elhunyt legenda, Rick Rude. Nemcsak a ringben nyújtott teljesítményéről emlékezhetünk rá, hanem arról hatalmas, korlátokat nem ismerő karizmájáról, amivel képes volt mindig meglepetéseket okozni. Rick rengeteg hölgy szívét volt képes megnyerni egyetlen megjelenésével, valamint megannyi női rajongót csábított el a tőle jól megszokhatott csípőkörzésével. Rick sajnálatos módon 1999. április 20-án elhunyt, azonban Rick Rood, Merissa Rood, valamint Michelle Rood, a legenda két megjelent gyermeke és özvegye elfogadták ezt a rendkívül megtisztelő díjat, amit szeretnének ezúttal átvenni a Szupersztárnak. A jelenlegi WWE Hall Of Famer konferálta és avatta halhatatlanná Rick-et, aki nem más, mint Ricky “The Dragon” Steamboat.

A WWE Díva részlegének rengeteg tagja volt már, azonban mindig ki ki lóg a sorból egy hölgy, aki sokkal erőteljesebb és sokkal jobb fizikai adottságokkal rendelkezik a többieknél. Ilyen volt a saját maga idejében Beth Phoenix is, akire úgy is emlékezhetünk mint arra a hölgyre, aki részt vett egy Royal Rumble mérkőzésen, ahol egyes egyedül kiejtette The Great Khali-t. Emlékezhetünk a munkásságára, mint Santino Marella egykori csapattársa, ahol a hölgy dominálta a fizikai erőt, míg a férfi csak segítség volt a háta mögött. Emellett emlékezhetünk rá, mint egykori megállíthatatlan címvédőre. Mostantól viszont úgy is gondolatunk Beth-re, mint Edge felesége, az egykori díva, aki 2017-től tajga a Hírességek Csarnokának. Phoenix-et a jelenleg a WWE-nél dolgozó kanadai díva, Natalya avatta Hall Of Famer-ré.

Beth beavatását követően nem más érkezett, mint Dana Warrior, Ultimate Warrior egykori felesége, aki szeretné átadni a 2017-es Warrior Award-ot. Egy olyan fiú kapja, aki sajnálatos módon teljesen elvesztette mozgási képességeit, amit elfeledve képes folyamatosan megjelenni a nagyközönség előtt és lelkesítő beszédeket tartani, aminek érelmében kijelenti sorstársainak, valamint a világnak, hogy a hit a legfontosabb egy ember életében, amit nem veszíthet el…Emellett Eric LeGrand óriási WWE szurkolónak mondhatja magát, aki a szabadidejét nagyon szívesen tölti a cég adásainak megtekintésével…A 2017-es Warrior Award, nem másé, mint a hihetetlen gondolkodásmóddal és életszemlélettel rendelkező Eric LeGrand-é.

A Warrir Award átadását követően az egykori A.P.A két tagja következik, Ron Simmons és JBL következik, akik egy olyan embernek szeretnének Hall Of Fame tagságot átnyújtani, akik rengeteget foglalkozott személyesen velük, valamint a Tag Team divízió fellendülésével. Egy apa volt mindenki számára és egy kimondottan szimpatikus, pörgős, pozitív fickóként emlékezhetünk rá a SmackDown adásairól, aminek nagyon sokáig volt a General Menedzsere…A 2017-es Hall Of Fame tagja nem más, mint a hihetetlen mozgásáról, a humoráról és egyediségéről ismert, Teddy Long…Holla Holla!

A Hall Of Fame adásának végére egyetlen egy ember maradt, aki 2017-ben szintén csatlakozik a halhatatlanokhoz, Kurt Angle. Egy olyan ember konferálhatta fel a legendát, akinek Angle ellen indult el a karrierje a WWE-ben, a 16x-os WWE címvédő, John Cena. Cena zenéjének megszólalása után a publikum a “John Cena Suck” mondatot kezdte el kántálni, amire csak annyit felelt a Szupersztár, hogy rendkívül jó érzés látni a rajongókat. John beszédét követően megjelent Kurt, aki egy rövid történetet szeretett volna elmondani a közönségnek 1996-ból, amikor Vince McMahon WWE szerződést ajánlott neki…Amikor a Chairman megkereste szívesen elfogadta volna az ajánlatot, azonban egyetlen egy feltételt támasztott, ami nem más volt, minthogy egyetlen mérkőzést sem veszíthet el a cégnél. Természetesen Vince ezt visszautasította, amit követően Kurt Jim Ross-al beszélt, aki ezt követően egy újabb szerződéskötést húzott ki a főnökből…Kicsit kacskaringós úton eljutott Angle a WWE-be, amit követően 2017-ben, itt állhat a Hírességek Csarnokának kapujában. A beszéde végén egy kicsit szórakoztathatta még a rajongókat énektudásával, valamint humorérzékével.

WWE Hall Of Fame 2017. – Red Carpet

WWE Hall Of Fame 2017.

3 című bejegyzés “WWE Hall Of Fame 2017.” gondolatot, hozzászólást tartalmaz

  1. Egyetértek Warlock, John is poénra szokta venni ezeket, de most az arcán is látszott, hogy talán ez ki maradhatott volna… Évben egyszer van ilyen alkalom és gondoltam veszem a fáradságot és a Red Carpetot is végignéztem/pörgettem, de Reigns fújolás annyira alpári volt már a Red Carpeton is, de mindegy az amerikai helyszíni smark közönségnek soha semmi nem jó meg a Reigns boo már az is csinálja aki nem is utálja Reignst. Ambrose és Renee párosa hatalmas együtt, Dean még a Rock ‘n’ Roll Express nevét is alig tudta elmondani :DDD

    Rock ‘n’ Roll Express pár hónapja még a TNA bugyraiban volt meccsük gyorsan egy agymosással azt törölték és Hall Of Famerek lettek. 😀 Bethnél az Edge + Tony Chimeles rész hatalmas volt, hiányoznak a nagy hangú ring announcerek főleg Chimel és Justin Roberts, újakban régóta nem érzem azt a nagy átütő erőt amit én várnék tőlük. Angle köré meg annyira fel van építve eddig az évben minden, hogy csodálkoznék ha nem ő lenne a Raw GM.

    Kedvelés

  2. Szerintem ritka nagy bunkó tirpákság még egy ilyen alkalomkor is cenasuckszozni. Ez egy ünnep, és igazából Angle felé tiszteletlenség.

    Kedvelés

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

RAW, SmackDown, NXT, PPV, Hírek, Érdekességek