Mae Young Classic Összefoglaló, szeptember 19. – Kaitlyn visszatér

Változatlanul a Full Sail egyetem arénájából jelentkezik a viadal, amely immár a harmadik hetét tapossa.

Kavita Deviet hallhatjuk mindenekelőtt arról, hogy mekkora pillanat volt neki a Women’s Battle Royalban való szereplés a WrestleMania-n. Tavaly kiesett a Mae Young Classicból, idén viszont semmi sem akadályozhatja meg a győzelem érdekében.

Kaitlyn következik, mondván nem először jár erre. Nyolc éve szerződött le a WWE-hez, bajnoki címet is nyert, utána viszont lelépett. Négy őrületes éven van túl a WWE-n kívül. Személyes jellegű problémák is tarkították az életét, most azonban tökéletesen kidolgozott az idő a visszatérésre. Sokkal magabiztosabb lett, ringen kívül és belül egyaránt. Tisztában van vele, hogy miért van itt.

Kavita Devit vs. Kaitlyn 
Kavita pont olyan ellenfél, akivel szemben Kaitlyn nagy hasznát vehette a fizikai transzformációnak, amelyen keresztülment az évek alatt. Az egykori Divas Champion küzdelmes perceket élt át, de végül egy keményre sikeredett Spearrel mattolni tudta az indiait.

Toni Stormot hallhatjuk a tavaly történtekről. Az elődöntőig jutott, megízlelhette álma mivoltát, amely arra készteti, hogy repetázzon. Kapott még egy lehetőséget, és ezt most ki is akarja maximalizálni. Azért van itt, hogy győzzön. Elérkezett az ő ideje. Látni fogjuk ki ő valójában, és hogy mire képes. Megnyeri a versenyt – állítja magabiztosan!

Jinny tájékoztatása szerint, Londonból érkezett a viadalra. Stílusát agresszívként jellemzi, nem foglalkoztatja sem az ellenfél, sem pedig, hogy meddig tart lenyomni őt a sikerért.

Tyler Breeze, valamint az Ilconics is a közönség soraiban. Peytonék természetesen a honfitársnak, Toninak szurkolnak.

Toni Storm vs. Jinny
Kaitlynhez hasonlóan Toninak is meg kellett harcolni kőkeményen azért a továbbjutásért, de sikerült esélyeshez méltóan felülkerekedni az akadályon.

Karen Q megtiszteltetésként tekint a szereplésre. Izgatottan várja, hogy megmutassa mi az a plusz, amelyet a forradalomhoz tud pakolni. Majdhogynem bármire képes, ennek megfelelően győzni fog.

Xia Li a hazáját, Kínát tenné büszkévé. Ez az álma, és magának sem szeretne csalódást okozni. A vegyesharcművészeti tudását szeretné ötvözni a stílusával.

Karen Q vs. Xia Li
A két lány harcmodora nem is áll oly messze egymástól, így gyorsan felkeltették a publikum figyelmét a Kickboxer filmekre emlékeztető jelenetsorokkal. Xia később egy spinning axe kickkel tett pontot a találkozó végére.

Allysin Kay célja, hogy hamar megismertesse magát a közönséggel. Bad News Brown nagy hatással volt a karrierjére, amelyet Detroitból kezdett meg. Nem először csap össze mai ellenfelével, aki korábban az orrát is eltörte. Vajon mi volna ha ma este viszonozná a szívességet?

Mia Yim taktikát és stílust vált az idei évadra. Sajnálja, hogy korán kellett búcsúznia. Allysinnel nagy múltjuk van, és ezt most a WWE is megtapasztalhatja.

Sonya Deville és Shelton Benjamin foglalnak helyet az első sorban.

Allysin Kay vs. Mia Yim
Nem is kívánhatnánk jobbat a főeseményre, mint egy személy töltetű összecsapást, amely még Kaitlynt vagy épp Tonit is képes volt kiszorítani a pozícióból. Ezúttal Mia nyerte kettejük különcsatáját, méghozzá a Sole Food kiosztását követően!

Folytatás jövő héten!

Egy gondolat a(z) “Mae Young Classic Összefoglaló, szeptember 19. – Kaitlyn visszatér” című bejegyzésnél

  1. durva látni hogy Kaitlyn is hogy pusztította magát az utóbbi években
    nincs annyira szétesve mint Paige és talán ő nem is romlik majd tovább de akkor is kemény

    Kedvelés

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

Hírek, érdekességek, interjúk, összefoglalók, előzetesek minden mennyiségben!