Mae Young Classic Összefoglaló, szeptember 27. – Zárul az első forduló

Változatlanul a Full Sail egyetem arénájából követhetjük nyomon az eseményeket, amelyek most lezárják majd az első forduló küzdelmeit.

Rachel személyében ugyancsak visszatérőt köszönthetünk tavalyról. Idén végig koncentrált akar maradni, minek nyomán a tavalyi verseny merőben új szintű felkészülésre sarkallta őt.

Hiroyo totális pusztítást vetíti előre az arzenálja révén. Amint láttuk ők akcióban, garantált, hogy nem felejtjük el.

Rachel Evers vs. Hiroyo Matsumoto
A fogadkozások találkozójából a japán lány keveredett ki jobban, jóllehet Rachel is nagyot küzdött a siker érdekében. Hiroyo értékesítette a Saito suplexet, amelyből nem volt menekvés.

Conti kisasszony az újdonság varázsaként tekint magára tavalyról. Idén kivárja a megfelelő alkalmat, hogy aztán meglépje a szükségeset. Már alig várni, hogy bizonyítsa legfőbb kvalitásait.

Elaban nem vacakol a technikával, be is vallja, hogy az erőkifejtés jobban kamatozik.

Jessie Elaban vs. Taynara Conti
Olyannyira talán még sem, itt legalábbis biztosan nem. Conti megoldotta őt, s ezzel kvalifikálta magát a második fordulóba.

Isla a pörgősségét és a határozottságát ülteti át a ringbe. Készen áll a harcra, és nem fogja csak úgy feladni ha épp nem kényelmes a szituáció.

Nicole szerint levágjuk mi az ábra, miután láttuk ők birkózni. Nem érdekes ki áll a szemközti sarokban, bárki ellen képes gyorsan és hatékonyan fellépni. Az sem érdekli ha fájdalmat okozni. Tavaly tartalékos volt a versenyen, amely így a legjobb nélkül zajlott – állítja. Elképzelhetetlennek tartja a Women’s Revolutiont maga nélkül.

Isla Dawn versus Nicole Matthews
Nagy szavak voltak ezek, végül azonban Nicole nyomatékot tudott szolgáltatni neki a  Liontamer segítségével, amely feladásra kényszerítette Islát.

Xia nagyra tartja, hogy itt lehet 19 esztendősen. Robbie Brookside lányaként, második generációs birkózóként sokkalta többet kell bizonyítania magának.

High flying és strong style – vallja magáról a torna egyik legnagyobb esélyeseként számontartott Shirai. Bizonyítania akarja, hogy a női birkózás nem kevesebb, mint a férfi. Le fogja lépni a vetélytársakat, és nyer, tekintve, hogy Japánban is a legjobb volt.

Io Shirai vs. Xia Brookside
Látványos és meggyőző debütálás volt Shirai részéről az már egyszer biztos.. Esélyeshez méltóan győzött, és biztosította helyét a verseny érdemi szakaszában!

Véget értek tehát az úgymond bemelegítő találkozók. Mostantól élesedik a verseny, ennek megfelelően szikrázott a levegő a már-már UFC-s szemezések során.

Folytatás jövő héten!

3 című bejegyzés “Mae Young Classic Összefoglaló, szeptember 27. – Zárul az első forduló” gondolatot, hozzászólást tartalmaz

 1. kis túlzással squash meccs volt de Xia így is érdekesnek néz ki
  remélem őt is megtartják

  Matthewst meg közben kitiltották Amerikából 5 évre 😀

  Kedvelés

  1. Brookside még csak 19 éves, de meglepően jó volt. Ügyes a kiscsaj.
   Shirai meg Shirai. Az egyik legjobb női birkozó jelenleg. Mondjuk azt kicsit furának találtam, hogy az egyik pillanatban kedvesen mosolygott a másikban veszélyesen badass volt. Viszont jól állt neki.
   Amit én várok az a Martinez/Satomura, Purrazzo/Xia Li és a Mia Yim/Kaitlyn.

   Kedvelés

   1. persze csak Shirait már ismerem
    Xia meg egy törékeny kislánynak néz ki aztán nagyon szépen rácáfolt erre
    Catanzaroval volt még hasonló érzésem az első körben

    Kedvelés

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

Hírek, érdekességek, interjúk, összefoglalók, előzetesek minden mennyiségben!