WWE Main Event – 2014. június 17.

me140617

„Wellcome to Main Event! Élőben a WWE Network-on!” – üdvözölnek minket, nézőket az Ohio-i Columbus városból. A kommentátorállásban: Byron Saxton és Tom Phillips.

„Hölgyeim és uraim! Kérem üdvözöljék Seth Rollins-t!” A pankrátor nem élvezheti a közönség túlzott tiszteletét. A szorítóba érvén kipfujolják: „You suck!” – skandálja a tömeg.
Rollins flegma arccal tekint végig a tömegen, majd megszólal: „Ugyan már srácok, fogadni mernék, nem is sejtitek, miért jöttem ide ki. Hiszitek vagy sem, azért jöttem ide, hogy gratuláljak korábbi társamnak, Roman Reigns-nek. Tényleg nagyszerű volt… Félrevezette Vickie Guerrero-t, elintézte, hogy küzdhessen és legyőzött minden más szupersztárt, hogy kvalifikálja magát a létrás meccsre, a WWE Nehézsúlyú Világbajnoki Címmérkőzésre, a Money in the Bank-en. Elismerésem, Roman! Élvezd ki a győzelem ízét, mert talán megnyerheted azt a meccset úgy, hogy keresztbe tettél a vezetőségnek, de nehogy azt hidd, hogy minden sirály lesz, csak azért mert te vagy Roman Reigns. Tudod mit? Ha valaki, akkor én ismerem Roman Reigns-t! Egy vulkán. Aki saját magából kitörve tombol és megállíthatatlan. Én vagyok az egyetlen, aki képes őt kezelni. Én tudom, hogy kell bánni a dühös Roman-nel és Dean-nel. Hahaha…. Dean Ambrose…. ha nem egyengettem volna az útját, akkor most sehol se lenne. Egyedül én tudom kezelni őket. Én irányítottam 2 éven keresztül a WWE történelmének legsikeresebb csapatát, az Igazság Pajzsát! És két éve… azóta bizonyítom, hogy én irányítok…”

A három héttel ezelőtti RAW-ból kapunk bejátszást, mikor Orton és HHH – az Evolution megmaradt tagjai – „szétugrasztották” a Shield-et, a vezetőség B-terve bevetésével. Az élő képeken Seth mosolyogva kezdi: „Még soha nem szórakoztam ilyen jól. De! Van nekünk ez a címmeccsünk. Van egy meglepetésem. – a közönség Daniel Bryan nevét kezdi el skandálni – a Money in the Bank PPV–n lesz egy másik létrás meccs, hagyományosan egy szerződésért! Itt lesz a ring fölött a táska, ami tartalmazza a szerződést, a lehetőséget a WWE Nehézsúlyú Világbajnoki Címhez! Találjátok ki, ki lesz az első belépő! – Rollins arca gúnyos vigyorba fordul – a ti igazságos, Seth Rollins-otok! Mert mindenki tudja, ha nálam van az a szerződés, ez a legjobb az üzletnek!”
Hirtelen Dean Ambrose jelenik meg az aréna bejáratánál, elindul korábbi társa felé, majd bosszútól kéjes hangon megszólal: „Te csak ne aggódj a Money In the Bank miatt, inkább azzal törődj, hogy éled túl az elkövetkezendő 10 percet!” Dean ledönti Rollins-t, ám a dulakodást megzavarja valami: Kane zenéje szólal meg és mindent átjár a gyehennák füstös levegője. A démon elindul a szorító felé. Ambrose erejét veszti, s Rollins ezt kihasználván aprítani kezdi. A földön rúgja tapossa fejét, viszont ő valami belső késztetésre ismét talpra áll – talán a ringhez érő Kane miatt termelődő adrenalin hatására – s korábbi barátját kihajítja a ringből, aki így leteremti a Vörös Szörnyet. De még nincs vége, gyorsnak kell lennie. Ellenfelei visszamásznak a ringbe, ahonnan ő kiszökik, majd diadalittasan távozik.

Megtudjuk, hogy ma este egy hat fős Tag Team mérkőzésen az Uso fivérek és az US Bajnok Sheamus szembenéznek a Wyatt Family-vel.

Alexander Rusev vs Santino Marella
Ismét a ring kap szerepet, benne Lanaval és Alexander Rusevvel. A kivetítőn Gorbacsov, Lenin, Rusev és Putyin arcképei vannak a 4 elnök helyén. A következő fotón csak a jelenlegi orosz elnök van. Lana szerint Vlagyimir nem csak a Föderáció vezére, de hamarosan az Egyesült Államok új vezére is lesz. A küzdelem alig pár másodpercig tartott. Az olasz szinte azonnal feladta.

A képernyőn a Wyatt család. Harper szólal meg: „Olykor olyan dolgokat látok, melyek nincsenek is ott. És olykor hallok dolgokat, melyek nem mondottak el. Az egyetlen lehetőség, hogy megszabaduljak tőlük, ha mással is éreztetem, amit én érzek. Uso-k! Az időtök lejárt! Nálatok van, mit akarunk. Tikk-takk, tikk-takk…” Most Bray következik: „Én hiszem, hogy a gyémántok, a szennyezettek, nem e világiak. Az Uso-k és Sheamus ma éjjel elbuknak. Mi pedig a MITB-en felemelkedünk, és a világ elkezdi követni az ölyveket!”

Naomi (w/Cameron) vs Paige
A bajnok gyorsan kezd, ellenfelét háromszor is két vállra fekteti, de a bíró mindig csak egyig számol. A mérkőzés továbbra is pörög, Paige irányít, majd egy látványos Dropkick követő felállás után kicsit lassul az iram. Naomi beleszalad egy Closeline-ba, amitől földre kényszerül. A spori már kettőig számolt, de a mérkőzés továbbra is folytatódik. Egy hosszabb birkózás után Naomi megkínozza a bajnokot. Paige ordít, de nem adja fel, mikor a bíró kérdi tőle. Nincs menekvés, míg a funky lány nem fekteti sikertelenül két vállra. Egy rossz mozdulat után erősen összefejelnek. Naomi a Tope Rope-ról ugrik ellenfelére, de őt fektetik két vállra – még mindig sikertelenül. Paige pár pillanatig úgy tűnik, még irányít, de ismét földön van, és Naomi kopogtatja. De nem ünnepel. Aki ünnepel, az Cameron. Meg is támadja a bajnokot, aki visszatámad és Naomi nem avatkozik közbe. Sőt, miután Cameron repül a ringből, kezet fognak.

A Did you know? rovatból megtudjuk, hogy a WWE alkalmazást több, mint 10 milliószor töltötték le. A műsor előtt pontosan 12.336.197-nél volt ez a szám.
A hétfői főmeccs eseményeit tekintjük meg, majd tudomásunkra hozzák, hogy pénteken a Smack Down-ban egy 4 a 3 ellen handicap mérkőzésen Cesaro, Orton, Wyatt és Del Rio szembe néznek Reigns-el, Cena-val és Sheamus-el.
Az élő képeken Renee Young köszönt minket: „Kérem üdvözöljék a WWE United States Bajnokát, Sheamus-t! Szintén üdvözöljék a WWE Tag Team Bajnokait, az Uso-kat. Srácok! Mit gondoltok most arról, hogy kiírták nektek ezt a meccset a Wyatt Family ellen?” Sheamus elmondja, hogy mikor 6 hónapja a Rumble-n visszajött azt akarta, hogy megváltoztassa a WWE-t, ahogy most Bray-jel is teszi, és ez őrülten jó lesz. Az Uso-k véleménye: „Ez nem őrületes lesz, hanem USŐrületes!”

Wyatt Family vs Sheamus és az Uso testvérek
„Columbus! Megjöttünk!” – üdvözli a közönséget Bray bevonulásuk előtt. A családfő a kelta ellen kezd. Legalábbis ezt hiteti el velünk, majd bepacsizza Erick Rowan-t, aki ahogy jött, úgy ment, és az egyik USO a ringen kívül ráveti magát. A szorítóban Harper és Sheamus. Megy a viszonylag kiegyenlítetlen adok-kapok, majd jön Rowan. Kap egy White Noise-t, majd a kelta bepacsizza az egyik USO-t, talán Jimmy – t. Jön a másik fivér, Wyatt a földön. Jön Harper, de ő sem tud kimondottan dominálni. A fivérek gyorsan váltják egymást. Ez a módszer hatásosnak tűnik, míg Luke Uso gégéjére nem üt. Jay a ringen kívül is kap egy Closeline-t Bray-től a reklám után, de kopogtatni nem tud, viszont Uso képtelen fordítani, így a másik két Wyatt is ad neki. Sikeres váltás, Sheamus vs Harper! A bajnok dominál, ám a White Noise-t nem tudja beadni, jön a váltás. Jimmy kopogtatná Harper-t, de nem megy, s később Erick is közbeavatkozik. Az Uso-k mégis felpörögnek, viszont Bray titokban bepacsizza magát, majd lecsap. Sister Abigel, majd egy-kettő-három….

Ezzel ért véget az eheti Main Event műsora, amiről ezúttal ismét lesz heti hírösszefoglaló. Tartsatok velünk, mi itt leszünk!

3 című bejegyzés “WWE Main Event – 2014. június 17.” gondolatot, hozzászólást tartalmaz

  1. Rusev bolgár! Rohadt idegesítő ez az oroszozás, amit itt lenyomnak… De jó lenne, ha Kozlov visszatérne, és elverné ezt a majmot… Kamu ruszki vs igazi ruszki, az jó is lehetne még…

    Kedvelés

  2. Na igy na 😀 Csak lesz MITB meccs 😀 A Shieldnek komplett annyi. 😀 De jól megoldották 😀 Egyik sem tűnt el a süllyesztőben hálIstennek 😀 Kár hogy ezt Main Eventen jelentették be de végülis mindegy 😀 Lényeg hogy lesz és ez újabb esély arra hogy valaki megjelennjen akire nem számitananánk , illetve újabb esély a háttérbe szoritott jó pankrátoroknak 🙂

    Kedvelés

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

RAW, SmackDown, NXT, PPV, Hírek, Érdekességek