Main Event 2014. március 25.

me140325

2014. március 25-én, egy nappal a WWE RAW után máris Main Event. A hétfői RAW-ban bejelentették, hogy Big E. meg fogja védeni az Interkontinentális Bajnoki címet az adásban, kihívója pedig Christian.

Az eredeti bejelentéshez képest változás történt, ugyanins Christian enyhe agyrázkódást szenvedett a hétfői RAW-n, így nem volt képes ringbe lépni. A WWE azonnal változtatott a MAin Event forgatókönyvén és kiírtak egy új mérkőzést a WWE Interkontinentális cím első számú kihívói jogáért.

Big E. érkezett elsőként az arénába és elfoglalta helyét a kommentátoroknál, majd jöttek a meccs résztvevői.

Sheamus vs Dolph Ziggler vs Alberto Del Rio

Tehát triple treath meccs, aminek győztese még a mai adás végén kihívja az Interkontinentális Bajnokot.
A három szupersztár most is jó kis összecsapást hozott össze és végül Dolph Ziggler be tudta vinni a Zig Zaget Alberto Del Rionak. A mexikói nem volt képes kirúgni, így a mérkőzés győztese, valamint Big E. új kihívója Dolph Ziggler.

Ziggler bejelentette, hogy indul az Andre The Giant Memorial Battle Royal meccsen, tehát ott lesz a WrestleManián és természetesen meg is akarja nyerni.
Aztán érkezett Big E. akivel Ziggler korábban igen jó viszonyban volt és ne felejtsük el, hogy a fiatal bajnok első szereplései még a Show Off árnyékában, annak testőreként történtek.
A viszony most is jó közöttük, bár Big E. megjegyzi: Ott volt, amikor Ziggler bajnok lett, de most nála van az öv. Big E. nem tette kétségessé, hogy ma is övvel a derekán akar távozni az adás végén.


Eva Marie, Natalya, Emma, Cameron és Naomi vs. Layla, Alicia Fox, Aksana, Tamina Snuka és Summer Rae

A tíz emberes díva tag team meccsen már ment a bemelegítés a WrestleMania díva meccsére, ahol bizony AJ-nek 13 ellenféllel szemben kell megvédenie a címét.
A kihívók között van Tamina is, aki a mai meccsen remek teljesítményt nyújtott és végül neki köszönhető, hogy csapata megszerezte a győzelmet.

A mérkőzés után AJ ment a ringbe és magasba emelte Tamina karját. Ő ezt nem is nagyon értette, de könnyen lehet, hogy a Aj már a Maniára készül és megpróbál egy “szövetségest” maga mellé állítani. Már ha övért folyó küzdelemnél beszélhetünk erről…

A Main Eventből sem maradt ki a Bad News Barrett. Wade ezúttal arról beszélt, hogy John Cenát kiakasztotta a Wyatt család és ugyanúgy akadnak ki a rajongók is, amikor tükörbe néznek. Azt sugallja, mindenki viseljen birka maszkot, mert rondán néznek ki.

Interkontinentális Bajnoki cím mérkőzés: Big E. vs Dolph Ziggler
Tehát mester és tanítványa egymás ellen. A lendületes mérkőzésen mindkét szupersztárnak akadtak nehéz percei. Végül Langstonnak sikerült bevinnie a Big Endinget és kopogtatni tudott. Ez a hármas kopogás pedig ma azt jelentette, hogy sikeresen védte meg Interkontinentális Bajnoki címét Dolph Ziggler ellen.
A WWE IC tehát továbbra is Big E. Langston.
A meccs után a két szupersztár gratulált egymásnak.

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

RAW, SmackDown, NXT, PPV, Hírek, Érdekességek