WWE Main Event 2014. június 3.

me140603

 

Az előző napi RAW meglepő eseményei után nézzünk bele ismét a Main Eventbe. Az adást Cincinattiben rendezték, a kommentátori asztalnál Tom Phillips és Byron Saxton foglalta el a helyét. A show-ban egy cím mérkőzésre is sor került.

Elsőként a WWE Interkontinentális Bajnoka, Bad News Barrett jön a ringhez egy kis népszerűsítésre. Természetesen arról beszél, hogy megvédte címét a Payback-en Rob Van Dammal szemben és olyan kemény ütést mért RVD fejére, hogy azóta is meg van zavarodva. Gúnyolja őt, szerinte minden egyes ütéssel veszít egy kicsit az egyébként is borsónyi agyának szürkeállományából. RVD egy élő halott és BNB bemutatja, mennyire zombi. Van Dam azonban ekkor a nézőtér felől érkezik és gyorsan padlóra küldi Barrettet, aki inkább kigurul a kötél alatt és biztos távolból mondja tovább a magáét.

Visszanézhetjük, ahogy vasárnap a PPV adásban Brie Bella férje, Daniel Bryan érdekeit nézve a távozás mellett döntött, majd arcon csapta Stephanie McMahont. Ezt követően a tegnapi RAW-ból láthatjuk Stephanie bejelentését, miszerint D.Bryannek Kane ellen kell megvédenie a címét a Money In The Bank PPV gálán. Amennyiben Bryan nem lesz képes kiállni, az övekért Money In The Bank mérkőzést fognak kiírni. Daniel ott lesz a következő RAW-n is.


Kofi Kingston és Goldust vs Luke Harper és Eric Rowan

Elérkeztünk az első mérkőzéshez, Goldust és Kofi a Wyatt Family két tagja ellen próbál bizonyítani. A mérkőzés végkimenetelében Harper blokkolja Kofi befejezőjét, majd beviszi az utolsó ütést.
A győztesek: Luke Harper és Eric Rowan.

Visszatérünk RVD-hez, akivel a backstage-ben Renee Young beszél pár szót. Renee megkérdezi, akar-e mondani valamit azokra a dolgokra, amiket BNB az adás elején vágott a fejéhez. Van Dam szerint ő az egyik legklasszabb srác és Barrett összetéveszti a hidegvért a gyengeséggel. Minden alkalommal teljesen magabiztosan lép a ringbe és ez mindig így is lesz. Az a rossz híre Barrettnek, hogy ez a show róla szól és a nap végén az IC övvel fog távozni.

WWE Interkontinentális cím mérkőzés: Rob Van Dam vs Bad News Barrett
Nem volt rossz mérkőzés, ám a két szupersztárnak ezúttal sem sikerült pontot tenni a konfliktus végére. Már jó ideje felváltva irányították a meccset, amikor Barrett már a Bullhammerhez készült. Ekkor azonban megjelent Cesaro és a Bajnokra támadt, így a mérkőzést azonnal leállították. A győztes diszkvalifikációval Bad News Barrett és továbbra is ő a WWE Interkontinentális Bajnoka.
Cesaro kiosztott neki egy Neutralizert, majd megtámadta Van Damot is és ő is megkapta a mozdulatot. Az eseményeket Paul Heyman a bejárattól elégedetten figyelte.

4 című bejegyzés “WWE Main Event 2014. június 3.” gondolatot, hozzászólást tartalmaz

  1. Várható volt Harperék győzelme, mert most az a játék megy hogy GoldDust pertnereit verik el.Mi sűl ki ebből.
    Kofi jó lenne ha GDal maradna , nagyonjò high flyer pankrátor.

    RVD is és kijárna már neki egy öv, de csak szivassák.

    Kedvelés

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

RAW, SmackDown, NXT, PPV, Hírek, Érdekességek