WWE Main Event 2014. szeptember 16 . Eredmények és videók

me140916

A kommentátorok üdvözölnek minket az adás kezdetén, majd máris érkezik a Show Off és Tag Team társa.

Dolph Ziggler & R-Ziggler vs Damien Mizdow & The Miz

Izgalmas küzdelmet láthattunk, melynek végén az Interkonti cím első számú kihívója kopogtatta Ziggler dublőrét. Bejelentik a mai főmeccset: Big E egyéni küzdelmet vív Mr Money in the Bank ellen.
Renne interjúalanya Seth Rollins. A riporternő arról kérdezi a hell szupersztárt, a hétfői nap akadályozza-e a vasárnapi mérkőzésében, aki úgy érzi készen áll, és miután végzett Big E-vel, fókuszálhat Roman-re és a PPV-re. A Did you know? rovatból megtudjuk, a múltheti SmackDown volt a legsikeresebb műsor a kábeltévén az elmúlt 15 hétben.

Brie Bella vs Cameron

A mérkőzés előtt egy adás előtti riport következik, melyben Nikki elmondja Renee-nek: vasárnap, miután megszerzi a Díva bajnoki címet, elfelejti, hogy valaha is lett volna testvére. A küzdelem győztese Brie lett, aki győzelmét Yes!-el ünnepelte, akárcsak Daniel Bryan.
A RAW-ra tekintünk vissza, a bajnok visszatérésére és Cena „fél-diadalára”.

Big E vs Seth Rollins

A mérkőzés előtt, a reklám utáni bejátszásból megtudjuk, hogy a Night of Champions Kick Off-jában feltűnik Chris Jericho és Christian is, a Peep Show-ban. A gong után Seth kiugrik a ringből, fülére mutat, amivel a „You sold out!” skandálásra céloz, láthatóan még mindig nem értve, miért tartja árulónak a nép. A győzelmet a heel szerezte meg, bár Big E nagyon nehéz ellenfél volt neki. A Main Event Seth Rollins ünneplésével ér véget, aki a fejére mutat, hogy ő használja az eszét, és vasárnap is ezt fogja tenni. Vajon elég lesz Roman ellen, vagy a közönség kedvence revansot vesz Dean kiiktatása miatt? Vasárnap kiderül.

Fekete István

4 című bejegyzés “WWE Main Event 2014. szeptember 16 . Eredmények és videók” gondolatot, hozzászólást tartalmaz

  1. the miz wins ez lesz majd nights of champion is the miz wins intercontinental champion és rusev vesztenni fog mark henry ellen az biztos mert a smackdown rollins leverte sheamust a Monday Night Raw

    Kedvelés

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

RAW, SmackDown, NXT, PPV, Hírek, Érdekességek