WWE Main Event 2016. augusztus 3. – Eredmények és videó

nattie23-e1456201653270

A kép illusztráció

A SmackDown-hoz hasonlóan, Nashville városából jelentkezik a Main Event eheti adása. Hosszú kihagyás után látható oldalunkon, de a jövőben igyekszünk heti rendszerességgel szállítani nektek. Az este első összecsapásához Jey Uso érkezik – testvére nélkül. A hírek szerint Jimmy sérülést szenvedett, és egyelőre beláthatatlan ideig nem is fog szerepelni. Az Uso srác ma esti ellenfele Tyler Breeze, akit persze a táncos lábú Fandango kísér az ütközethez.

Jey Uso vs Tyler Breeze 

Jey a Battleground-on elszenvedett csorbát szerette volna kiköszörülni ezúttal, és ennek megfelelően harcolt. Egy roll up után kopogtatott volna, de Tyler felrántotta a vállát, majd pillanatok múlva elszenvedett egy kemény Superkick-et. Jey ezután egy Suicide Dive-al hatástalanította pár másodpercre Fandango-t, miközben Breeze készült egy Dive-ra, Jey azonban egy újabb Superkick-el kínálta meg. Visszakúszott volna a ringbe, de Fandango ügyesen visszarántotta. A samoai srác nem tétlenkedett, ezúttal Tyler társának adott egy Superkick-et. Felmászott a ring szélére, behajolt a kötelek között, Breeze viszont egy Standing Enziguri-val fogadta, amit a Superkick követett. Tyler kopogtatott, Jey pedig nem tudott kirúgni.

Az adás középső szakaszában a RAW nyitányára pillanthatunk vissza, amikor is egy kisebb szócsatát követően – Mick Foley egy Mixed Tag Team mérkőzést írt ki Charlotte, Jericho, Sasha, valamint Enzo között.

The Ascension vs Hype Brose – Tag Team mérkőzés 

Ryder és Mojo duója az NXT figyelőinek nem lehet ismeretlen. A Main Roster debütálásuk elég jóra sikeredett, hiszen a korábbi rettegett NXT bajnokokat múlták felül. Elképzelés és potenciál mindkét csapatban rejlik, csak a kellő kiaknázottságra lesz szükség a jövőben.

Záró fejezetként Paul Heyman szónoklata látható, aminek végén Randy Orton jelent meg, s a pólójának megfelelően egy RKO-t osztott ki a semmiből Brock Lesnar-nak. A Vipera a közönség soraiban pózolt a rajongók között, Lesnar pedig már-már elismerően nézett a bátor támadás után.

Ennyi volt ez a visszafogottabb Main Event adás, jövő héten érkezünk a következő epizóddal, holnap délelőtt pedig a Cruiserweight Classic negyedik adásával jelentkezünk.

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

RAW, SmackDown, NXT, PPV, Hírek, Érdekességek