WWE Main Event 2016.Február 3.- Paige visszatér

WWE-Main-Event-2014-750x340-1454465568

Hosszú kihagyás után újra Main Event összefoglaló oldalunkon. Az adás összetétele nem változott, ezen az estén is három összecsapást tekinthetett meg a publikum. A hivatalos intró után a kommentátorállásból Rich Brennan valamint Jerry Lawler köszönti a nézőket, akik szépen megtöltötték a Memphis-i FedEx Forum-ot.

The Usos’s & The Prime Time Players vs Stardust & The Ascension & Tyler Breeze – 8 Man Tag Team Match 

A csata sem hosszasnak, sem fordulatosnak nem volt nevezhető. A közel tíz perces mérkőzést Titus O’Neil zárta le, miután értékesítette a Clash of the Titus nevű befejező mozdulatát Stardust-on, aki nem volt képes kirúgni a kopogtatásból, így a Face szupersztárok arattak győzelmet.

Jack Swagger vs Fandango 

A táncos lábú szupersztárnak nem sok esélye volt, hamar a Patriot Lock-ban találta magát, nem is tehetett mást, feladta a küzdelmet.

Paige & Natalya vs Naomi & Tamina 

A Heel szerepben tetszelgő hajdani Team B.A.D. tagjai irányították a küzdelmet, melyben az első komoly sansza a Face díváknak Natalya révén adódott, aki egy Discus Clothesline-al terítette le Naomi-t. Kopogtatta, de kettőnél Tamina vetette rájuk magát mentve ezzel a meccset. Natalya megpróbálkozott egy Sharpshooter-rel, de miközben Tamina hatástalanította a ringen kívül Paige-t, Naomi fordított, és ő fogta be egy feladásos fogásba a kanadai hölgyet aki ezután fel is adta a küzdelmet.

 

Egy gondolat a(z) “WWE Main Event 2016.Február 3.- Paige visszatér” című bejegyzésnél

  1. Jó lenne végre egyszer is látni a The Ascension-t nyerni, de hát nem lehet. Pedig szívesen nézném a Tag Team övek fölötti uralkodásukat. Tyler Breeze-nek meg nem tett jót, hogy feljött a Main Roster-be, nagyon nem…

    Kedvelés

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

RAW, SmackDown, NXT, PPV, Hírek, Érdekességek