WWE Main Event 2016. június 7. – Eredmények és videók

2wdk1jz

A SmackDown-hoz hasonlóan a Main Event adása is Wichita városában került megrendezésre. Az eheti három mérkőzés főszereplői Sheamus, Titus O’Neil, valamint a címvédő United States bajnok, Rusev voltak. Szokás szerint promó videóval volt tarkítva az adás, aminek célja a Money in the Bank-re való hangolódás leginkább.

Az arénába először is Dolph Ziggler érkezik, aki a múlt héthez hasonlóan most is vendég kommentátorként fog ténykedni a három küzdelem alatt.

Sheamus vs Zack Ryder 

A Kelta harcos igencsak a feledés homályába veszett mostanában, ellenfeléhez hasonlóan. Sheamus próbálta kézben tartani az irányítást, miközben Ryder-nek csak felvillanásai voltak. Zack egy szép hárítást követően jutott nagy lehetőséghez, azonban az általa kiosztott Neckbreaker-t követően, Sheamus kirúgott a kopogtatásból. Ryder ezután rögtönzött két Broski Boot-ot is, ám ahelyett, hogy ismét tussal próbálkozott volna, inkább a sarok tetejére mászott fel. Ryder repült, egyenesen a Kelta mellkasába az Elbow Drop-al, de Sheamus ezúttal is felrántotta a vállát kettőnél.. A korábbi Interkontinentális bajnok ekkor a végső befejezésnek veselkedett neki, ám a Rough Ryder értékesítése helyett, Sheamus átdobta válla fölött az érkező Zack-et, aki így megfejelte a sarokvédőt.. Sheamus azonnal nekirontott, de Ryder ellépet, amit a Kelta válla bánt, hisz közelebbi ismeretséget között a sarokvassal.. Ryder egyből tusba fogta ellenfelét, Sheamus viszont ismét felrántotta a vállát. Hamarosan jött a befejezés, Sheamus egy irgalmatlan Brouge Kick-el fektette ki Ryder-t, aki nem is volt képes kitörni a tusból, így az első mérkőzés győztese a Kelta harcos lett.

Láthatjuk, hogy a mini adás főmérkőzése Rusev, valamint Sin Cara csatája lesz. 

Viktor vs Titus O’Neil 

Viktor a küzdelem elején irányított, s ha volt is taktikája az egész jól alakult.. Egészen addig a pontig, míg nem a United States bajnoki cím első számú kihívója magára nem talált.. Titus megrázta magát, jött a Signature mozdulatként használt Splash a sarokban álló Viktor-nak, majd befejezés gyanánt a Clash of the Titus, amiből nem is tudott kirúgni Viktor, így a második mérkőzés végére, nagyon gyorsan pontot tett O’Neil.

Megkapjuk a szokásos kis videóanyagunkat is, amiben ezúttal a hétfői eseményeket idézhetjük fel. Roman Reigns mesél a Seth Rollins-al kapcsolatos történésekről, egészen a kezdetekig. A Shield-es korszaktól, egészen napjaink láthatjuk az eseményeket, miközben Roman elmondja, hogy nagyon hosszú ideje vár már erre a pillanatra.. Meg fog küzdeni Seth Rollins-al. Jobb nála, és legyőzi Seth Rollins-t, megtartva ezzel a WWE Nehézsúlyú Világbajnoki címet, mert a Money in the Bank után, a bajnok csak “The Guy” lehet . 

A nagy harc színhelye nem más lesz, mint a Szerencse Városa, Vegas. De vajon melyik szupersztár lesz az, aki az este végén magasba emeli a címet? The Guy vs The Man… 7 nap múlva háború, egyenesen Las Vegas-ból!

Rusev vs Sin Cara 

A United States bajnok percekig dominálta a küzdelmet, amikor is Sin Cara egy Tornado DDT-t követően tudott teret nyerni. A kis mexikói próbálta megragadni a lehetőséget, és komolyabb próbatétel elé állítani a bajnokot. Egy pár akrobatikus mozdulat végrehajtása után azonban, Rusev észhez tért, majd egy Slam-mel kísérelte meg befejezni a mérkőzést, Cara azonban kitört a tusból. A bajnok természetesen az Acolade-el próbálkozott, ellenfele azonban kibújt a fogásból, majd pár igen látványos mozdulatot követően ledöntötte a lábáról Rusev-et.. Sin Cara a sarok tetejére mászott fürgén, és kiosztott egy Frog Splash-t a címvédőnek.. Viva La Raza Eddie – gondolhatták sokan az arénában, miközben Cara tussal próbálkozott, de Rusev felrántotta a vállát. A Luchador ekkor a másik sarok tetején készült valamire, de ahogy észlelte a közeledő bajnokot, átugrott fölötte.. Talpra érkezést követően bukfenc, majd egy gyors megfordulás, ám ekkor már lendült is Rusev csizmája, ami egy hatalmas Superkick-et jelentett Cara számára.. Ebben a pillanatban el is szálltak a mexikói esélyek, Rusev befogta az Acolade-be, Sin Cara pedig fel is adta a mérkőzést.

Rusev diadalmasan magasba emelte a címet, amivel véget is ért az adás. Ne felejtsétek, kedden jön a RAW BenBett tolmácsolásában, ami az utolsó állomások egyike lesz a Money in the Bank előtt. További kellemes vasárnapot mindenkinek, jó meccs nézést ha az a program! 🙂

Egy gondolat a(z) “WWE Main Event 2016. június 7. – Eredmények és videók” című bejegyzésnél

  1. Nagyon jó adás volt! Nem értem mi értelme Rusevet pusholni? Tehetséges ez igaz de ha eljön az ideje ki fogja meállítani? Sin Cara jó volt és ő és Kalisto is jobb mint Rusev. Látványosabbak a mecseik! Sheamus vs Ryder:Egyikük se ezt érdemelné Ryder IC bajnokként kellene szerepelnie mert megérdemli! Sheamus meg letett már annyit a wwe*-ben hogy ne csicska jobber legyen! Titus vs Viktor. Az Ascension is mehetne a tag team övekért nem itt bohóckodni! Titus tehetséges erős jó mecsei vannak de a Us övet nem fogja megnyerni

    Kedvelés

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

RAW, SmackDown, NXT, PPV, Hírek, Érdekességek