WWE Main Event 2016. május 31. – Sasha Banks visszatér!

Cj6OkaAUgAAx7k8

A Main Event eheti adása igazán érdekesnek igérkezik, hisz azon felül, hogy a SAWFT megmérkőzik egy mondhatni Payback visszavágón a Vaudevillains-el, láthatjuk hosszú hetek után először tévés adáson Sasha Banks-t is, akinek Summer Rae lesz az ellenfele.

The Vaudevillains vs TEAM S.A.W.F.T.

Enzo és Cass szerezték meg a győzelmet a csatában, kissé helyre téve ezzel az erőviszonyokat ellenfeleikkel szemben.. A győztes duó továbbra is veretlen a Main Roster-ben, kíváncsian várhatjuk, hogy meddig tart ki lendületük..

Zack Ryder vs Viktor

Zack sokkolta a világot, amikor áprilisban megszerezte az IC bajnoki címet a WrestleMania-n. Másnap ugyan el is vesztette az övet, de előző esti pillanata örökké emlékezetes marad.. Azóta nem sok szerencse kíséri útját, ma azonban egy Elbow Drop-ot követően győzedelmeskedni tudott ellenfele fölött..

Summer Rae vs Sasha Banks

Summer a csatát megelőzően mikrofont fogott és elmondta, hogy közeleg a Brand szisztéma, ami miatt nem is lehetne ennél izgatottabb, hiszen ez azt jelenti, hogy eljött az Ő ideje és lehetősége. Ez egy új korszak a WWE-ben, a kérdés pedig, amire mindenki tudni akarja a választ: Hol is lesz Summer Rae? Taglalni kezdte a lehetőségeit, de ekkor megszólalt Sasha Banks zenéje, aki szintén mikrofonnal érkezett. Először is arra kérte leendő ellenfelét, hogy fogja be.. Sasha szerint senkit sem érdekel, hogy hol is lesz Summer.. ( Igaz 😀 ). A WrestleMania óta sok minden változott – mondja a Bo$$. Csak annyit hall, hogy Dana Brooke, Natalya, Charlotte, és most még Summer is. Sasha szerint úgy tűnik, hogy az emberek elfelejtik, hogy ki a főnöke ennek a női részlegnek.. Summer kigúnyolja Sasha-t, majd közli vele, hogy ha neki lett volna egy Triple Threat mérkőzése Charlotte-al, valamint Becky-vel, Ő képes lett volna Women’s bajnokként távozni. Sasha nem vette komolyan a Díva szavait, amit követően le is csapta az arrogáns Totál Dívát.. Kezdetét vette a küzdelem, amiben persze a birkózni nem tudó Summer-nek esélye sem volt, a nála dimenziókkal tehetségesebb Sasha ellen, aki a Bank Statement-et követően megszerezte a győzelmet..

Egy gondolat a(z) “WWE Main Event 2016. május 31. – Sasha Banks visszatér!” című bejegyzésnél

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

RAW, SmackDown, NXT, PPV, Hírek, Érdekességek