WCPW – Built to Destroy 2016 – Előzetes

előzetes
Forrás: WCPW – Loaded 4. rész

Egy hónap telt el a WCPW indulása óta. Hosszú idő egy friss szervezet számára, mégis rövid, mivel mindösszesen négy adással kellett felépíteniük magukat a semmiből. Minden a Built to Destroy [Pusztításra Építve] különleges estjére készült. A egyes történetek egybefolynak, mások beteljesednek. A jövő képlékeny, de egy valami biztos: ma éjféltájt kiderül, hogy Big Damo, vagy Rampage lesz a történelem első WCPW világbajnoka.

A pankrátorok grafikái, valamint a Built to Destroy logója egyaránt a WCPW szellemi termékét képzik. A rajongói mérkőzéskártyákat Jortegloria szerkesztette. Ezúton is köszönet neki értük!

Tag Team mérkőzés – Joe Hendry & Joseph Conners vs. Prospect (Alex Gracie & Lucas Archer, James R. Kennedy társaságában)

001 Tagteam

A Prospect feltörekvő csapatként debütált. Menedzserük, Kennedy szerint a srácainak határ a csillagos ég. Viszont pont rájuk neheztel Conners, akinek első mérkőzését tették tönkre, majd támadták meg mindketten. Joseph egy színfalak mögötti interjú közben formált csapatot Joe Hendryvel, hogy egyesítsék erejüket, így akadályozva meg az őket célzó igazságtalanságokat. Conners azzal viszont nem számolt, hogy Hendry számára nem pontosan azt jelenti egy csapat, mint neki. Az énektudással megáldott pankrátor előszeretettel vonja kizárólag magára a rivaldafényt, így szorítva háttérbe partnerét. Az igazi erőpróba csak most következik az újdonsült tag teamnek, hogy felül tudnak-e kerekedni az egyéni valójukon, vagy Hendry magánakciói a győzelembe fog kerülni, esetleg Josephnek lesz elege Hendryből, nemsokára megtudjuk.

Maszk vs. Büszkeség mérkőzés – El Ligero vs. Martin Kirby

002 Maszk vs büszke

Kirby egészen eddig fáradozott, hogy egyszerre vigyen humort, és ellene irányuló haragot a műsorokba. Ligero pedig méltán vált a szervezet az egyik, ha nem a legjobb pankrátorává, aki mellékesen szintén vevő a humorra, még úgy is, hogy ő maga nem szólal meg. Képességek alapján a mexikói szenzáció a befutó, Kirby viszont megígérte, hogy mindenáron nyerni fog. Nagy esély van egy újabb Martin fajta trükk bevetésére, ami felkavarhatja az esélyeket. Különlegesség nélkül nem marad a nézősereg, egy maszktépést, vagy egy megszégyenítést mindenképp látni fogunk.

A vesztes szolga lesz mérkőzés – Prince Ameen vs. Gabriel Kidd

003 A vesztes a győztes szolgája lesz

A herceg érkezésekor leszögezte, kell neki egy segítő, valaki, aki elvégzi helyette a munka oroszlánrészét. Ezt a valakit a gyámoltalannak tűnő Kidd-ben találta meg. Gabriel viszont mentort akart Ameenben látni, nem zsarnokot, így hamarost össze is szólalkoztak. Majd ütések is elcsattantak. Végül Adam Pacitti vetett véget az egész balhénak, mikor kiírta a szolga mérkőzést, hogy egyszer s mindenkorra eldőljön ki is lesz kinek a segítője.

No Holds Barred mérkőzés – Joe Coffey vs. The Primate (Suzie társaságában)

004 No Holds Barred

Egyszerű színfalak mögötti lökdöséssel indult kettejük története. Nem vártak sokáig, egy egyéni, és egy tag team meccset tudhatnak egymás mögött, illetve ellen. Előbbi diszkvalifikációval zárult, miután nem bírtak egymással. A múltheti tag team mérkőzés szintén diszkvalifikációval zárult, mikor ők ketten, és partnereik, Rampage és Damo szintén egymásnak esett, majd vonultatta fel magát az összes pankrátor a ring körül. A két izomkolosszus közül csakis úgy kerülhet ki győztes, ha a szabályokat szinte eltöröljük, amit Pacitti meg is tett. Az este legbrutálisabb mérkőzésére van kilátásban kettejük közt.

Egyéni mérkőzés a ROH Világbajnoki övért – Noam Dar vs. Jay Lethal

005 ROH

Noam Dar már letette névjegyét a WWE cirkálósúlyú tornáján, várjuk meddig képes jutni benne. Addig is a Built to Destroy legszínvonalasabbnak várj mérkőzésében láthatjuk, nem kisebb név, mint a jelenlegi Ring of Honor világbajnok, Jay Lethal ellen.

Egyéni mérkőzés a WCPW világbajnoki övért – Rampage (Adam Blampied társaságában) vs. Big Damo (Jack the Jobber társaságában)

006 Első vb

Az egész WCPW ezzel a viszállyal indult. A koncepció egyszerű, Adam és Jack választanak egy  egy pankrátort, akik majd összecsapnak, a nyertes pedig a WCPW világbajnoki övvel gazdagodik. Blampied az első pillanattól fogva halálbiztos volt Rampage-ben, aki az eddigi adásokon csak még biztosabbá tehette őt. Jack részéről ugyan volt egy kis kavarodás, elsőre Joe Hendry volt még tervben, de Damo beerőszakolta magát a képbe, s miután legyőzte Hendryt (vitatható körülmények közt), ő lett Rampage kihívója. A belfasti szörny szintén magabiztosan menetelt a Built to Destroy adásáig, amiben egy szó szerint súlyos, de kiegyenlített küzdelmet várhatunk. Az est végére egyikük a történelem első WCPW világbajnokaként fog kisétálni  a Warehouse 34-ből.

A teljesség igénye kedvéért a különleges adás betétzenéjével zárult volna a cikk, de mivel még nem került nyilvánosságra, így Joseph Conners bevonuló zenéjével kerül pont az első Built to Destroy előzetese után.

Egy gondolat a(z) “WCPW – Built to Destroy 2016 – Előzetes” című bejegyzésnél

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

RAW, SmackDown, NXT, PPV, Hírek, Érdekességek