WCPW – Loaded 5. rész / 2016.08.08.

Forrás: https://twitter.com/WhatCulturePW/media
Forrás: WhatCulturePW

“Nem Roman, nem vehetlek fel, amíg tiszta nem leszel, amúgy is rengeteg dolgom van, jobban tennéd, ha nem hívogatnál állandóan. Sok szerencsét haver. -telefonját lerakva Pacitti folytatja. – Az isten szerelmére már vele… Hölgyeim és uraim, Adam Pacitti vagyok, a WCPW GM-e. A Built to Destroy adásán Rampage kétszer is elszenvedte a Piledrivert Big Damo-tól, egy olyan mozdulatot ami okkal van betiltva. Az igazat megvallva Damo, elvetethetném tőled az övet, de nem fogom az első WCPW Világbajnoktól elvetetni az övet, az nem én lennék, és a rajongók sem szeretnék ezt. Viszont azt fogod majd kívánni, hogy bárcsak kirúgtalak volna inkább, mikor Rampage visszatér, bármikor is legyen az. Blampied, te sem úszod meg szárazon, bízz bennem. A mai nap egy új kezdet, és a szervezetnek szüksége van egy első számú kihívóra. A ma este főmérkőzésének nyertese ellen kell majd két hét múlva megküzdenie a belfasti szörnyetegnek, legyen az Doug Wiliams, vagy Aron Stevens (Damien Sandow). “Nem tesz semmit.””

A teljes adás megtekinthető lejátszási listában:

Triple Threat mérkőzés – Will Ospreay vs. Noam Dar vs. El Ligero

Forrás: https://twitter.com/WhatCulturePW/media
Forrás: WhatCulturePW

A szervezetnél debütáló Ospreay sokak számára ismerős lehet, okkal. Akik esetleg nem hallottak még a 2016-os Best of the Super Juniors (évenként a New Japan Pro Wrestling által megrendezett torna a fiatalok számára, olyan nevek nyerték meg eddig az 1988-as első megrendezés óta, mint Jushin Thunder Liger, Prince Devitt (Finn Bálor), Kota Ibushi (CWC-ből csenghet ismerősen a neve) nyerteséről, azoknak, és amúgy minden pankráció, de bármely sportrajongónak maximálisan ajánlom ezt az összefoglaló videót a Ricochet elleni meccséről. Will egy olyan a pankrációt forradalmasító stílussal hívta fel magára a figyelmet, hogy nem más, mint a legendás booker, Paul Heyman ajánlott fel neki Evolve szerződést, ami gyakorlatilag az NXT előtti lépcsőfok (mellékesen megjegyezve, Ospreay mindössze 23 éves, a jelek szerint neki nem kell a harmincas évei elejéig várnia a hívásig). A három hatalmas tehetség bevonulása után a közönség felváltva kántált mindhármuknak, majd végül a “Mindhárom srác!” mellett maradtak. A mérkőzés pontosan azt nyújtotta amire várni lehetett, egy kötelező darabot a függetlenektől. Egy mindössze 12 perces összecsapást, amit tíz év múlva is boldogan -remélhetőleg- nagyobb szervezetnél interjúk alatt felemlegetnek résztvevői. Egy látni kell meccset, melyet bűn lenne olvasott összefoglalni. Az összecsapást nem nagy meglepetésre Will nyerte meg. A mérkőzésutáni kézfogást követően egy emberként ünnepelte a triót a közönség. Nem tartott soká, hogy a Jay Lethal vs. Noam Dar párharcra tegyen még egy lapáttal a szervezet. Ospreay nem csupán egy alkalomra tűnt fel a WCPW kötelei közt, az augusztus 24 és 25-i adásokra is hirdetve van (nem kis nevekkel egyetemben).

Az első színfalak mögötti szegmens a Prospect-el indul. Kennedy mellett már nem csak Archer és Gracie, hanem Drake is ott van. James először is szeretné elmagyarázni, hogy egy olyan sötét, szinte minden fényt kizáró helységben miért is van rajta napszemüveg. A válasz egyszerű: csapata jövője olyan fényes, hogy még az ilyen helyeken is szükség van a szemvédőre. Drake méltatásával folytatja, hogy egyetlen egy Top Rope Lungblower-rel elintézte a ROH Világbajnok Jay Lethalt, kinek szervezetére amúgy is nagy ívben tesznek. Néha egy reménység (prospect) legendává válik, ha Drake is olyan pontosan fogja követni Kennedy utasításait, mint Alex és Lucas, akkor belőle is legenda lesz. James melegen ajánlja, hogy jegyezzük meg nevüket, mert rettenetesen sokszor fogjuk még azt hallani.

A következő jelenetben Joe Hendry mutatna valamit nagy vidámsággal Joseph Conners-nak. Mire tag team partnere odaül mellé már halljuk is mit, a bevonulóvideójukat, a zenének pont a refrén részét, pont egy másodpercre, ami nem Hendry-ről szól. Joe azzal kezdi, hogy érez egy kis feszültséget kettejük közt. Conners szarkasztikusan visszakérdez, majd Hendry azzal folytatja, hogy azt ígérte, hogy fele-fele arányban fog a zene megoszlani köztük, de ha nagyon őszinte akar lenni magával, akkor be kel vallja, nincs így. Szerinte erről árulkodnak a kommentek a videó alatt, ahol ugyanis olyanokat írtak az emberek, mint “Jézusom, Joseph Conners minden reflektorfényt magára irányít ebben a bevonulóban. Adjunk már Hendry-nek is egy kicsit legalább.”, vagy “Úgy érzem ez egy kissé jobban szólt Joseph Conners-ről.” (amik mellékesen a tényleges kommentek voltak a videó alatt).  Nem mintha Hendry sokat adna ezekre az irományokra, de ő is úgy érzi, hogy egy inkább kissé róla jobban szóló zene jobban illene hozzájuk. Conners itt az értetlenkedése robbanásra készteti, elege van. Hendry állandóan csak magáról beszél, és hogy ő mit gondol, de soha nem kérdezi meg partnerét, hogy az ő véleménye mi lenne az adott szituációban. Joe még ezt is elvicceli, Conners pedig megmondja mi lesz ezentúl. Elege van a folytonos éneklésből, Joe egojából, hogy állandóan belebeszél a mondataiba és nem engedi azokat végigmondani -ahogy most se-. Úgy érzi, ha most újból vele kell kivonulnia, akkor elpattanna benne valami, amit nem szeretne, hogy megtörténjen, inkább erre az estére egyedül hagyja Hendry-t, aki természetesen most sem vette őt komolyan, mintha csak egy primadonna lett volna.

Egyéni mérkőzés – Joe Hendry vs. Alex Gracie (Drake, Lucas Archer, és James R. Kennedy társaságában)

Forrás: https://www.youtube.com/watch?v=1YhmgGCruUk&index=2&list=PLn-5osc_yt-q--9gr7UdFVT8DS3s3jNNw
Forrás: WCPW – Loaded 5. rész

Először a Prospect, immáron négyese vonul be. Utána a közönség üdvrivalgása közepette pedig a helyi hős, Joe Hendry. Ezúttal az AC/DC klasszikusát, a T.N.T.-t írta át bevonulásához. Joe az egész meccsen gyakorlatilag négy emberrel nézett szembe. Először ugyan lebirkózta Graciet, aki ki is került a ringből, kint kapott pár tanácsot Kennedy-től, visszatérve újfent nem tudott Hendry fölé kerekedni. Először Archer vonta el Joe figyelmét, melyből Alex rögtön próbált profitálni, sikertelenül, egy Dropkick lett a jutalma az arcába. Lucas új tervet eszel ki, a ring egyik oldaláról int Kenny-éknek, hogy avatkozzanak be, akik így is tesznek. Elvonják a mérkőzésvezető figyelmét a másik oldalra, míg Archer bemászik a ringbe és segíteni tud tag team partnerén, viszont Gracie túlságosan el van foglalva saját pózolásával, és nem kopogtatja Hendry-t. Egy Headlock után Joe lendületet venne, viszont ezt megakadályozzák a ringen kívüli Prospect tagok, visszafordulva Alex kidobja őt a ringből, majd a bírót is megzavarja, így adva időt, hogy Drake és Lucas jópár rúgást intézzenek a fekvő Hendry-re. Miután visszagurították a helyi hőst a ringbe Gracie továbbra sem bír vele, egy Hight Knee és két Clothesline-t követően Drake lép fel a ringbe, időt adva ezzel Alex-nek. Csapattársuk viszont így is elszenved egy Big Boot-ot, majd egy Neckbraker-t, kopogtatni akar, de Drake ismét elvonja a bíró figyelmét. Közben Lucas a másik irányból bemászik a ringbe, de Hendry kicselezi, és nekilöki őt Drake-nek. Gracie viszont kihasználja az alkalmat, Small Package, Joe viszont kirúg. A meccsben lévő Prospect tag azután felmászik a felső kötélre, ugrás közben viszont elkapja őt Hendry, és kiosztja finisherét, a Fallaway Slam-et. A mérkőzés győztese, a számtalan beavatkozás ellenére a helyi hős, Joe Hendry.

Érdekesmód, nem a T.N.T. szám indul el, hanem az I C Double Me & You WCPW átirata, apróbb baki. Gyorsan kiküszöböli a hibát a Prospect, mivel nem hagyják ennyiben a vereséget. Mindenképp érdekes összhatása volt a lassú melodikus számnak, és az egyre a ringhez közeledő Prospect, és őket zavartan szemével követő Hendry látványának. Mikor végül a hangszórók elhalkultak Kennedy srácai támadni kezdtek, Joe menekülne, viszont a lábát hátulról elkapja James, hogy ne tudjon szökni. Szerencséjére nincs sok ideje azon töprengeni, hogy jobb lett volna, ha inkább hamar kikap és nem részesül ebben verésben, de Josepch Conners tűnik fel, aki elkergeti a Prospect-et. Nem a legerősebb módon, de kezet fog Conners és Hendry, majd távoznának ők is, de Kenny megállítja őket. Joe-t méltatja, hogy mégis hogyan tudott így felülkerekedni az esélyeken, és mégis mi a következő lépés számára. Hendry elmosolyodik és már kezdené is mondani, de megfékezi magát. Conners-re mutat, elmondja, hogy rengeteget jelent számára, amit most tett, ezért ő érdemli meg, hogy mikrofonhoz jusson. A közönség egyetért, Joseph nevét kántálják. A kérdés adja magát, akkor mégis mi van most kettejük csapatával? Conners először is bocsánatot kér, hogy nem védte Joe hátát már a mérkőzés kezdetétől, elhomályosították elméjét azok a kommentek, emailek és jöttment emberek, akik állandóan azzal zaklatták, hogy Hendry ki akarja őt zárni a reflektorfényből és elé akar lépni. Ezek miatt elfelejtette, hogy mégis miért alakult meg a tag team-jük, de a kis szünete alatt azonnal ráeszmélt.  A Prospect szabotálta őt, Hendry-t pedig Damo. Az igazságtalanságok elkerülése végett született csapatuk, hogy mindig legyen valaki, aki védi a másik hátát. Mikor szüksége volt egy barátra, akkor Hendry ott volt neki, ezért szeretné, ha most a szemébe nézne. Ez a szövetség akkor fog működni, ha mindig védik egymás hátát, főleg így , hogy a Prospect létszáma egyre csak nő, így nekik kell lenniük a legerősebb tag team-nek a WCPW-ban. Egy immáron hihetőbb kézfogással nyugtázzák mindketten, hogy már sínen vannak. Végül Hendry emeli magasba Conners kezét.

A WhatCulture “Wrestling” nevezetű újságának második számának reklámja után Martin Kirby fut bele a színfalak mögött Grado-ba. Utóbbi veszi le felsőjét először összemérés céljából, pontosabban venné, nehézkesen ment neki. Kirby követi. Majd egymás faszfejezését követően elsétálnak egymás mellett. Utánuk már újból a ringhez érkezünk, Adam Pacitti vonul be, majd mikrofont ragad. Üdvözli az embereket, majd nagyon büszkén jelenti be, hogy elindítja a WCPW női részlegét a mai estével.

Egyéni mérkőzés – Bea Priestley vs. Nixon Newell

Forrás: https://twitter.com/WhatCulturePW/media
Forrás: WhatCulturePW

Először Bea vonul be, akiről rögtön feltűnik természetes…szépsége (,aki ha minden igaz Will Ospreay-al van párkapcsolatban), őt követi Nixon. A közönség egyértelműen az utóbbi hölgy oldalán van. Priestley tesz is érte, hogy így maradjon. Miután Nixon a ring szélére kerül Bea kirántja a lábát, és a Micheal Cole által oly sokszor emlegetett “a ring legkeményebb részészére” esik arccal előre. Ezután a kordonra dobja rá őt Priestley, hogy utána fejen rúghassa. Egyértelműen kiszámolásra játszik a vörös hajú lány. Éppen nyolc előtt viszont Nixon visszagurul a ringbe, “elszenved” egy arcon nyalást Bea-tól, ezután három rúgást a fejére, de továbbra is kirúg. Két Fisherman Suplex kiosztása után Bea készül a harmadikra, viszont Nixon válaszol egy Small Package-el. Miután továbbra is Priestley dominál, de képtelen megnyerni a mérkőzést, egy pofont oszt ki Newell-nek, aki emiatt viszont kemény ellentámadást intéz ellenfelének, még a középső ujj is fellendül, ami pedig Bea-t ingerelte fel annyira, hogy egy Big Boot után lefogta ellenfelét, majd az eddig rágott rágógumiját nemcsak, hogy kivette szájából és Nixon-éba kente szét, még vissza is tette sajátjáéba. Newell-t a hányinger kerülheti, ahogy a közönséget is, kapta is Bea a “Beteg picsa!” kántálást. Nixon végül egy Running Missle Dropkick-el sarokba küldi ellenfelét. Egy Shining Wizard-ot követően kopogtatni próbál, sikertelenül. A következő percekben a “Női pankráció!” rigmus is felhangzik. Nixon Superkickje után, elszenved egy Helluva Kick-et, majd ő osztja ki a mozdulatot Bea-nak. További rúgásváltásokat követően Priestley újfent összenyalja Newell arcát, készül a befejező mozdulatára, ahelyett viszont Nixon fejeli le őt, majd osztja ki -a sajnos elrontott- Canadian Destroyer-t. A WCPW első női mérkőzésének nyertese Nixon Newell.

A soron következő interjú a szervezet legújabb, név szerint Liam Slater és Johnny Moss duójával készült. Moss kezdi azzal, hogy már egy ideje, hogy először ringbe lépett (1998-ban debütált, főként a szigetország kötelékében), sok mindent látott már és tudja, hogy a mellette lévő fiatalember különleges, ezért szeretné, hogy a legjobbat hozza ki belőle tag team partnereként. Folytatná, de Kennedy lép közbe, természetesen őt is Slater érdekli, át is nyújtja névjegykártyáját, de Johnny egyértelműsíti, hogy itt James-nek nincs helye. Liam-ot sem kell félteni, széttépi Kennedy ajándékát a szeme láttára, a menedzser pedig jobbnak látja a távozást.

Tag Team mékrőzés – Slater & Moss vs. Prospect (Drake és Lucas Archer, Gracie és James R. Kennedy társaságában)

Forrás: https://www.youtube.com/watch?v=xSSDrImL6aE&index=4&list=PLn-5osc_yt-q--9gr7UdFVT8DS3s3jNNw
Forrás: WCPW – Loaded 5. rész

A mérkőzést Drake és Moss kezdi. A veterán kézben tartja a mérkőzést, a Prospect szinte rögtön cserél, bejön Archer. Egy Overhead Belly to Belly Suplex, és Lucas repülését követően a Prospect tag véletlenül ellenfeleik sarkához menekül, nem tud mit tenni, főleg, hogy Slater közben becseréli magát. Enzo & Cass féle dupla mozdulattal kezd Liam. Lucas egy rúgás után végre eljut Drake-ig. Slater a gyors technikás stílusával próbálja földön tartani ellenfelét, Drake pedig fizikai fölényét igyekszik kihasználni, néhány European Uppercut-ot követően Liam fogj menekülőre, majd több feladásos fogásba kényszeríti a legújabb Prospect tagot. Mikor eléri a kötelet, akkor sem lélegezhet fel, mivel Slater ezúttal egy Monkey Flip-et oszt ki neki. Moss időközben játékba hozza magát, Drake nem veszi őt észre és egy a semmiből jövő felső kötélt átugorva érkező Shoulder Block-ot szenved el. Egy kis csapkodás után újból Slater jön, kioszt egy Gutwrench Suplex-et, kopogtatna de Drake kirúg, jön a Headlock, viszont Archer a kötelek mögül megzavarja Liam-ot. Drake profitál belőle, mivel Slater kiesik a ringből Gracie jóvoltából. A Prospect elkezd csapatként működni, Liam egyre nagyobb bajban, Moss egyszer el is veszti türelmét és berohan, de a mérkőzésvezető kitessékeli. Slater gyorsaságában köszönhetően végül megmenekül és cserél Moss-al. Johnny rögtön Suplex-el indít, majd egy dupla Suplex-et oszt ki a két Prospectnek. Elkapja Kennedy-t is, de Archer megtámadja hátulról, Moss viszont nem hagyja magát, nem kisebb mozdulatot vitelez ki, mint a Tombstone Piledriver-t (ez a variáció nem lenne betiltva?). Időközben Drake készülődik saját befejező mozdulatára, a Top Rope Lungblower-re. A veterán viszont elkapja a Prospect tagot, Slater irányába megy, aki felugrik a cipelt Drake hátára és róla ugrik rá a fekvő Archerre, kopogtatja, Lucas pedig nem tud kirúgni. Moss kidobja Drake-t a ringből, az újonnan alakult csapat pedig ünnepel, a Prospect-re rossz idők járnak.

A következő egy kültéri jelenet, melyben Prince Ameen szeretne eljutni a O2 Academy-be, ahol a WCPW adásait rendezik. Kidd – a szolgája- javasolja, hogy ez esetben megy és hív egy taxit. A herceg szerint se rossz ötlet ez, viszont neki nem olyan taxi kell, amire szolgája gondolt, elég ha Gabriel hátára ugrik így cipelve el őt a kívánt helyre. “Az O2 Academy-hez! WhatCulture Pro Wrestling! Prince Ameen!” kiáltással mutat utat a herceg a láthatóan így nehezen mozgó Kidd-nek.

Az este utolsó interjújának alanya Doug Williams, angol legenda (RoH [egyszeres Pure bajnok] és TNA [egyszeres Televíziós, Tag Team, kétszeres X Divízió bajnok] munkáiról lehet ismeretes). Doug először is leszögezi, hogy nem két legenda közti ütközet lesz, itt csakis ő az egyedüli legenda, Stevens aligha mondhatja annak magát. Williams szerint ez egyszerűen megint annak a példája, hogy [az olvasást faarccal végezzék a kedves olvasók – a ford.] külföldiek jönnek hazájába és veszik el a munkát. Nem érti egyáltalán ki engedte be ezeket az embereket országába, főleg úgy, hogy az angol srácokat itthon fele olyan tisztelettel sem kezelik, mint ezeket az amerikai pankrátorokat. A riporternő nem érti miről beszél Doug, ő pontosan ezt csinálta, csak fordított felállásban az Egyesült Államokban. Williams leszögezi, hogy ez most egy teljesen más kor, annak a kora, mikor a britek a saját útjukat kell, hogy járják. Önnön erőből fognak nagyok lenni, semmi szükség itt az ilyen részmunkaidősökre, se a tengeren túlról, se Japánból, de még csak Németországból sem. Jennifer sok szerencsét kíván, de Doug szerint nincs szüksége szerencsére, ő a brit pankráció első számú nagykövete.

Egyéni mérkőzés az első számú kihívói jogért a WCPW Világbajnoki övért – Aron Stevens vs. Doug Williams

Forrás: https://www.youtube.com/watch?v=XLpm_FDH7iw&index=5&list=PLn-5osc_yt-q--9gr7UdFVT8DS3s3jNNw
Forrás: WCPW – Loaded 5. rész

Először az angol legenda érkezik, majd a WWE volt pankrátora, akit Damien Sandow-ként ismertek az emberek, Aron Stevens. Hatalmas üdvrivalgás fogadta Stenves-t, aki a bírói ellenőrzést követően ő is ellenőrizte a mérkőzésvezetőt, hátha valami nemkívánatos eszközt rejt a zebracsíkos felsője alatt. Ezután egy kis törölközős viccelődés következett, Doug egyre idegesebb lett, a közönségnek pedig tetszett. Aron kapott “Élj örökké!” kántálást, majd a mérkőzés is elkezdődött. Egy tapogatózóbb kezdés után Williams kigurul a ringből, vitatkozik kicsit a közönséggel, Stevens a bosszantása végett cigánykerekezik egyet. A kommentátorok Doug cselgáncs múltját emlegetik, aki egyedi módon kiugrik Stevens szorításából. A közönség a “Még mindig megvan!” kántálásba kezd, Williams ingerülten a kamerába azt ordítja, hogy ez bizony neki szól, nem Aron-nak. Kiegyenlített adok-kapok kezdődik, míg Williams meg nem sebesíti Stevens szemét mikor a mérkőzésvezető pont nem figyel. A meccs a ringen kívülre tolódik, rendesen vezetik a fémnek egymást mindketten felváltva, végül Aron esik össze az egyik oszloppal való találkozást követően.Mikor visszamászik Williams kezdi diktálni a tempót, feladásos fogásába is befogja ellenfelét, amiből végül Stevens kiszabadul. Ezek után a sarokba szorítja az angol Aron-t, a lábát félrerúgja és a combjára irányít egy Low Blow gyanús, de a bíró szerint combra intézett rúgást. Stevens végül egy Suplex-el próbálja megfordítani a meccs menetét, sikertelenül. Williams felmászik a felső kötélre, viszont sajnálatos módon megcsúszott elrugaszkodás közben és borzasztóan landolt a bal vállára és a fejére egyidőben, mintha saját magának osztott volna ki egy Tomstone Piledriver-t. Miközben mindkét fél a földön volt a mérkőzésvezető egy rövidebb egyeztetés után elkezd számolni, de hamar észleli, hogy Doug komolyan megsérülhetett, értesíti is Aron-t, hogy itt a meccs vége. Mindenki meglepetésére viszont az angol legenda tápászkodott fel hamarabb, kapott is két Clothesline-t, majd egy rögtönzött befejezésnek tűnő Neckbreaker-t, Williams viszont folytatná. Lendületet vesz, de nem tud rendes rúgást kivitelezni, összecsuklik, a bíró ismét odarohan egyeztetésre, ezúttal sokkal hosszabban, jön időközben Aron a kopogtatással. Doug viszont még most is kirúg, mikor már egyértelmű, hogy túl súlyos a sérülése a folytatáshoz. Pár csapást intéz Stevensre, majd át gurul felette miután egy véres köpést intéz a közönségbe. Aron közben nem engedi a fordítást, kopogtatja a veteránt, a mérkőzésvezető pedig egy extra gyors háromig számolással véget vet az összecsapásnak, tudva, hogy Williams büszkesége nem engedné, hogy idő előtt érjen véget az. A mérkőzés nyertese, és Big Damo kihívója ezennel Aron Stevens.

Az angol legenda méltán csalódottan távozik, Aron győzelmét pedig éppen mondanák be, de egy hang heves ellenkezésbe kezd. Adam Blampied az, vállán az öv. Már nem kap szerepéhez nem illő éljenzést, ellenkezőleg, masszív pfujolásban részesíti a közönség, amire csak nevetve annyit mond, hogy imádja mennyire szeretik őt az emberek. Látszólag csak azért jött, hogy ő jelentse be Stevens győzelmét. “Big Damo következő áldozata, a kihívó, nem más, mint Aron Stevens!” Mire befejezi a mondatot a belfasti szörny már a mit sem sejtő Aron mögött, aki egy hatalmas low blow-t szenved el. Blampied folytatja. “Spoiler veszély, két hét múlva a győztes, és továbbra is WCPW bajnok, Big Damo lesz. Hogy is volt…ó igen. “Nem tesz semmit.””

Forrás: https://www.youtube.com/watch?v=XLpm_FDH7iw&index=5&list=PLn-5osc_yt-q--9gr7UdFVT8DS3s3jNNw
Forrás: WCPW – Loaded 5. rész

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

RAW, SmackDown, NXT, PPV, Hírek, Érdekességek