WCPW – Loaded 6. rész / 2016.08.15.

Forrás: https://twitter.com/WhatCulturePW/media
Forrás: WhatCulturePW

A hatodik adás egy még múlthéten le nem adott szegmenssel indul, melyben Noam Dar kerül összetűzésbe Doug Williams angol legendával. A konfliktus oka, hogy mikor Dar-t kihívták volna interjúra a pihenőből, kifele menet belebotlott Doug lábába, amire a veterán még aznap szedett össze egy sérülést az Aron elleni mérkőzése alatt. Williams látszólag nagyon szenved, ráadásul szerinte Noam direkt csinálta, hogy kivonja őt a reflektorfényből, hogy még kevesebb brit pankrátor maradjon (főleg, hogy Dar izraeli és skót kettős állampolgár). Noam szerint ez nevetséges, intézzék el ezt inkább a ringben. Williams végtelenül biztos magában, nem csak fél lábbal, de fél kézzel is ellátná Noam baját. A fiatal pankrátor bele is megy a játékba, mondván, ha tényleg ennyire jó Doug, akkor rendezzék ezt le a kötelek közt. Ráadásként, ha ő győz, akkor Williamsnek át kell adnia a Cody Rhodes elleni meccsben szereplési jogát neki. Doug látszólag sokkal komolyabbra fordítja a szót, beleegyezik, de azzal a kitétellel, hogy ha ő nyer, akkor viszont ez lesz Dar utolsó mérkőzése a szervezetnél.

A teljes adás megtekinthető lejátszási listában:

Egyéni mérkőzés – Joseph Conners vs. El Ligero

Forrás: https://twitter.com/WhatCulturePW/media
Forrás: WhatCulturePW

Először a bizonyítani vágyó Conners vonul be, ki végre hozzá méltó ellenfelet kapott, aki már érkezik is. A közönség mindkét felet élteti, a meccs pedig kézfogással indul. Az első percekben egymás felmérése történt, ami egy újabb kézfogásba torkollt, csak épp fejjel lefelé. A következő percekben megtapasztalhattuk milyen az, mikor két tehetséges pankrátor nem mások beavatkozásának köszönhetően, vagy másféle csalással próbál meg nyerni, hanem kizárólag önnön tudásukkal próbálnak egymás fölé kerekedni. Rengeteg fordítás, korai, de sikertelen befejezőmozdulatok, és mozdulatok tucatjai váltogatták egymást. Az összecsapás annak rendje és módja szerint a ringen kívülre is kitolódott, Ligero dobta ki Connerst. A mexikói már ugrana is Joseph után, de az elkapja őt, és a ring szélére kioszt neki egy Body Slam-et. A ringen belül Conners próbál előnyt kovácsolni, egy Snap Scoop Power Slam után kopogtatni is, de Ligero kirúg. A luchador egy Clothesline után mintha a C4L-et próbálná kivitelezni, de csak egy rúgáskombinációt vitt be ellenfelének. Mindketten földre kerültek, majd mikor feltápászkodnak egy egymást követő Clothesline sorozatot adnak egymásnak, míg teljesen el nem fáradnak, s térdre nem rogynak. Ezután Big Boot csere is történik, először Conners viszi be, majd Ligero. Small Package próbálkozás mindkét féltől, majd a mexikói nyeri a sorozatot egy Ace Crusher-t követően. Kopogtatna, de Conners kirúg, majd egy Neckbreaker után ő kopogtatna, sikertelenül. Felcsendül az “Ez fergeteges!” kántálás időközben. A ring külső részén lévő Ligero-nak Suplexet próbál kiosztani Conners, három próbálkozásra sem sikerül, majd inkább felülteti ellenfelét a sarokba, de az nem adja meg magát. Conners elszenved egy Sunset Flip Powerbomb kombinációt. Érkezne a C4L, de Joseph kivédi, majd kapná fel Ligero-t, de egy semmiből jövő Small Package miatt elveszti Conners a mérkőzést, így újabb nyereségtől esik el, ami, ahogy a közönség is érzi, neki nagyobb szüksége lett volna, mint ellenfelének.

Forrás: https://www.youtube.com/watch?v=rcUowiwdPPI&index=2&list=PLn-5osc_yt-pbpcVm_ViBNFSk9LrpRB-P
Forrás: WCPW – Loaded 6. rész

Maradunk a ringnél, megszólal Aron bevonulózenéje, de nem ő, hanem Adam Blampied vonul be Stevens kék-fehér köpenyében. A rettenetes hangminőség közepette Adam először is Stevens ringbéli képességeit pocskondiázza, majd “véletlenül” megtalálja a WCPW világbajnoki övet saját magán egy “The Blamp is here! [A Blajnok itt van!]” felkiáltás után azzal folytatja, hogy még nem a következő sikertelen kihívóról szeretne beszélni, hanem Rampage-ről. Szeretné, ha jól figyelne rá, a kórházból, az otthonából vagy bárhonnan ahol jelenleg tartózkodik azzal a fránya törött nyakára. Amíg Blampied a szervezetnél van, addig soha nem fogja Rampage megszerezni az övet. Sőt mi több, korábbi ügyfele nem több annál, amit azok az idióták kántáltak neki, mikor elvesztette a meccset Damo ellen: Blampied ribanca. Továbbá igazán büszke Adam arra, hogy az emberek rögtön felkapják fejüket mikor ő bárhol felbukkan, mivel mindenki tudja, hogy jelenleg ő a pankráció világában lévő legeszesebb ember. Ő az igazi szellemi megmentője annak az ostoba masszának, ami a ring körül ül. De mindez rendben van, már csak egy dolog miatt is, mivel ez “nem tesz semmit”. Zárszóra indul ismét a Hallelujah, ezúttal a valódi Stevens vonul be. Egy stílusos bemutatást intéz Adam felé, majd azzal kezdi, hogy először is ki a francnak ez itt vele szembe, másodszor miért van rajta a köpenye. A közönség belekezd a “Ki vagy te?” kántálásba, ami Blampied agyára megy, számára talán nincs is nagyobb sértés, minthogy valaki, pontosabban valakik ne ismerjék fel őt. Üvöltve válaszol, hogy pontosan tudják, hogy ki ő, ő az aki miatt most mind itt vannak. Stevens szakítja félbe, hogy éppen zuhanyozni indult mikor észrevette, hogy eltűnt a köpenye, így most éppen nem tudja a tervezett városnézését folytatni. Adam mosolyogva csak annyit fele, ha szeretné a ruháját, hát akkor visszaadja neki. Leveszi a köpenyt, átnyújtja Aron-nak, de félúton leejti, majd meg is tapossa. A törölközővel pedig megtörli mindkét hónalját, majd ágyékát, végül leejti a köpenyre azt. Stevens nem jön zavarba, tájékoztatja Adam-et, hogy azt a törölközőt ezen a kontinensen még nem mosta ki. A közönség biztatja Stevens-t, hogy csapja már le Blampied-et, Aron visszakérdez, hogy csak egyszer? A közönség válasza, hogy tízszer. Stevens meg is indul, de Adam megfenyegeti, hogy repülni fog, ha megteszi. Aron félvállról csak annyit mond, hogy ilyen vele aztán még biztosan nem fordult elő.

Forrás: https://www.youtube.com/watch?v=rcUowiwdPPI&index=2&list=PLn-5osc_yt-pbpcVm_ViBNFSk9LrpRB-P
Forrás: WCPW – Loaded 6. rész

Folytatja azzal, hogy nem is emlékszik hogy hívják azt a Nagyláb-Shrek keresztezést, ami Adam mellett szokott sétálni, akit beszélő szarhoz hasonlít többek közt. Blampied nem bírja tovább, csendre inti Stevens-t. “Ez aztán eredeti.” – vág vissza Aron. Adam fejét kezdi elönteni teljesen a méreg, sokadjára próbálja felvezetni, hogy két hét múlva fog összecsapni Damo és Stevens. Aron pedig ismét megfogja tapasztalni milyen érzés megbukni egy szervezetnél. Stevens komolyabbra fordítja a szót. Szeretne a sikerességről beszélni, amit jó lenne, ha Adam megértene. Ő már ringbe szállt a világ legjobbjai ellen, világbajnokokat vert el, olyan erős kapcsolatot épített ki a rajongókkal, hogy a fejeseknek, akik a semmire hatalmat kaptak olyan szerepekbe kényszerítették őt, hogy öltözzön űrhajósnak, vagy legyen kaszkadőr, csak mert kételkedtek a képességeiben, csak úgy mint Adam, de így sem sikerült levakarniuk őt a térképről. Blampied megbizonyosodhat róla, hogy az eddigi legveszélyesebb egyénnel áll szembe ebben a pillanatban, a különbség bármely más szervezet és a WhatCulture Pro Wrestling közt pedig csupán annyi, hogy itt ezt be is tudja bizonyítani. Csak azért mert az övről van szó, még nem jelenti azt, hogy nem érezhetik jól magukat, emiatt szeretné ha Adam kapna valamit. Majd jön azonnal a Low Blow Blampied szerencsétlenségére. Időközben Damo is megjelenik, kikapja Adam-et a ringből, de Aron szavai elérik. Fogalma sincs róla, hogy ő ki pontosan, fogalma sincs arról, hogy mire képes, és hogy meddig hajlandó elmenni, hogy megszerezze a WCPW világbajnoki övet, mert az az övé. Most utoljára reméli megérti mi fűti őt, a pankráció iránti szeretete, melyet a rajongók támogatása éltet benne. Pontosan emiatt lesz Stevens a legveszélyesebb ember, Damo napjai, mint bajnok, pedig megszámláltak. Nem tesz semmit!

 A következő szegmensben Joe Coffey-t kérdezik arról, hogy hogy érzi magát a Built to Destroy-t követő győzelme után Primate ellen. Coffey jól érzi magát, sokat gondolkodott, tervezett, a végső dolog viszont egyértelmű, nyert. Nemcsak, hogy nyert, feladásos fogással nyert, kopogásra késztette az állatot, nem egy ügyesen jól időzített Small Package győzelem volt. Erre azt kell látnia, hogy két debütáló közt fog eldőlni a kihívói jog. Nem érti miért nem ő, a legkeményebben dolgozó, kapja meg a lehetőséget. Ezzel a lendülettel el is viharzik egyenest a GM irodájába. Pacitti-t éppen Kirby idegesíti egy meccsért, szinte megváltásként tekint Joe-ra. Coffey nehezményezi, hogy a jól bejáratott TV-s arcok kapják a lehetőséget, akik pedig a belüket is kidolgozzák maradnak a sor végén. Igazat is ad neki Adam, majd kiír egy övmérkőzést (ekkor még Kirby nagyban mutogat magára) még erre az adásra Joe-nak. “Parmezán, és az én meccsem, azzal mi van? Grado-t akarom!” – kérdi Kirby. Pacitti pedig lehangoltan böki vissza, hogy nem is érti miért vette fel Martin-t.

Egyéni mérkőzés – Martin Kirby vs. Grado

Grado vs. Kirby
Forrás: WhatCulturePW

Pacitti végül mégis kiírta a mérkőzést a múlthéten összefeszülő Grado és Kirby közt. Először érkezik Martin, majd a debütáló. Két komédiás készül összecsapni, de Grado fennakad a legfelső kötélen, a mérkőzésvezetőnek kell leszednie onnan. Kirby láthatóan nem boldog ellenfele láttán. Grado rábízza övtáskáját a bíróra, akit ellenőriz, hogy nincs-e nála valami szabálytalan eszköz. A mérkőzés gyakorlatilag Grado karakterének bemutatásáról szólt, egy furcsa kissé undorító piperkőc, aki szereti idegesíteni ellenfeleit. Egy ponton le is fogja Martin-t, majd ösztönzi a közönség tagjait, hogy csapkodják meg. Akik, ha néhol egy pillanatnyi habozás után de megteszik a szokatlan kérést. Kirby egyre frusztráltabb, most először pankrátori tudásával akar felülkerekedni opponensén. Grado Cannonball-ja után Enzuigiri-val válaszol, felkapja riválisa övtáskáját, amiből elővesz egy fogkefét. Meglepett, hogy azt találta benne, de nem szívbajos, nadrágjába dugja azt, és jól beszagosítja, majd Grado szájába akarja tömni. Nem nagy meglepetésre a fogkefe végül Kirby szájában landol, majd érkezik a Big Boot, Kirby pedig újabb mérkőzést veszít el, mivel a győztes a debütáló Grado.

Kirby kivonulása közben elkapja őt Kenny interjúra, de csak annyit kap, hogy takarodjon az útból. Csalódottan továbbállva Grado-hoz lép, akit vidáman üdvözöl, nemhiába, mindketten skótok. Az első kérdés, hogy mik a debütáló tervei pontosan. Először is szeretne köszönetet mondani anyukájának, aki ott van a nézők közt, és kap is “Grado mamája!” kántálást, aminek látszólag nagyon örül. Grado folytatná, de a semmiből feltűnő Drake esik neki, és kemény verésben részesíti. A Prospect többi tagja is megérkezik, de szerencséjére Hendry és Conners duója is, hogy elbánjon Kennedy srácaival. James a háttérből mikrofont ragad, próbálja a még meg nem született hármas egységét máris rombolni, mondván még nem is történt szinte semmi, de Hendry máris magának akarja az összes reflektorfényt. Azért jöttek valójában, hogy kihívják a Hendry csapatot egy 3 on 3 Eliminációs mérkőzésre, aminek megrendezése nem máskor, mint nemsokára lesz.

A következő jelenetben Primate őrjöng, Suzie próbálja lenyugtatni, sikertelenül. Az ajtón nem mások jönnek be, mint Prince Ameen és Gabriel Kidd. Pontosabban csak Kidd, a herceg szolgája hátán, ahogy a múltheti adásban kiadta neki a parancsot, egészen az O2 Academy-ig cipelte őt. Ameen nem bolond, megoldást jött találni a tomboló állat problémájára. Először is Kidd-et kötelezi, hogy csókolja meg Suzie kezét. Bemutatva, hogy bármit megtesz neki, amit csak kér, ezért most azt fogja kérni tőle, hogy csapjon össze a szinte teljesen irányíthatatlan Primate-el. Kidd arcába temeti kezeit.

Egyéni mérkőzés egyéni kitételekkel – Doug Williams (átadja helyét a Cody Rhodes elleni közelgő mérkőzésében Dar-nak, ha veszít) vs. Noam Dar (elhagyja a WCPW-t örökre, ha veszít)

Forrás: https://www.youtube.com/watch?v=DJxA4Zop_S0&index=4&list=PLn-5osc_yt-pbpcVm_ViBNFSk9LrpRB-P
Forrás: WCPW – Loaded 6. rész

Érkezik Williams, majd Dar. A tét nagy mindkettejük számára. Tapogatózóbb technikásabb kezdetet vesz a mérkőzés, látszólag nem bírnak egymással. Nemsokkal később érkezik a Champage Supernova, de Doug megtalálja a köteleket. Williams egy esés után látszólag nagyon fájlalja a sérült lábát, a közönség szerint csak tettet, mindenesetre Noam bedől neki és kirepül a ringből. Dar taktikát vált, ha Doug piszkosan játszik, akkor ő is. Kipécézi a sérült lábat, de egy támadás után rá kell jöjjön, mégsem sérült az a láb, a kordonoknak repül. A ringbe visszatérve, pont a kiszámolás előtt, ismét hátrányba kerül, Doug leszorítja a földre teljesen. A szabadulás után lendületvételnél egy Big Boot-ot szenved el, ennél biztosabb bizonyíték Williams épségére nem is kell. Attól sem riad vissza a brit, hogy a kötelekre felmászva egy Back Elbow-t vigyen be. Doug folytatja egy Belly to Belly Suplex-el, majd kopogtat, de Dar kirúg. Williams készülne egy German Suplex-re, de Noam kiküzdi magát és egy hatalmas rúgást intéz a veterán arcára, majd befogta immár másodjára feladásos fogásába. Doug viszont ismét eléri a kötelet. Ütésváltások következnek, Doug kap a lábára is, összeesik mondván rosszul van, ami nem állítja meg attól, hogy az elforduló Dar-on próbálkozzon egy Small Package-el. Noam kirúg, majd több fordítást követően végül Williams mindenki meglepetésére megszerzi a győzelmet. Ez volt tehát Noam Dar utolsó WCPW-s mérkőzése. Aggodalomra semmi ok, ez természetesen azért volt szükséges, mert Dar a WWE kötelékébe tartozik immár, először is a CWC, majd az NXT adásain tűnhet majd fel. Noam kabátját a kötelekre teríti, majd megköszöni a közönség szurkolását, a vezetésnek pedig a lehetőséget, hogy itt lehetett. Nem akar elbúcsúzni -érkezik a “Nemsokára találkozunk!” kántálás-. Azt sem szeretném mondani, hogy nemsokára találkozunk -érkezik a “Hamarosan találkozunk!” kántálás-. Végszóként magasba emeli kezét.

A soron következő jelenetben GM irodája a helyszín, melybe Damo ront be idegesen. Azt nehezményezi, hogy neki most Blampied mellett kéne lennie a kórházban, ehelyett Pacitti kiír neki egy meccset, méghozzá övért folyót, úgy, hogy még a ringbéli öltözéke sincs rajta, szerinte ez egyáltalán nem igazságos. Pacitti mond valamit, ami igazán nem fair, és ez csak a sok közül az egyik büntetése a Built to Destroy-on történtekért -a betiltott Piledriver használata többszöri alkalommal-. Belfast szörnyetege fenyegetően közelít Adam-hez, megkérdezi, hogy mégis mi tartja őt vissza attól, hogy újra arcon vágja a GM-et az övvel, csak úgy, ahogy múltkor tette. Adam válaszol, ha megmeri tenni, vagy ha nem hajlandó kiállni Coffey ellen, vagy ha diszkvalifikáltatja szándékosan magát, akkor rögtön elveteti tőle az övet, majd kirúgja a szervezettől is azon nyomban. Damo nem tud mit válaszolni, morogva távozik.

Egyéni mérkőzés – The Primate (Suzie társaságában) vs. Gabriel Kidd (Prince Ameen társaságában)

Forrás: https://www.youtube.com/watch?v=CFl72FhdTBA&list=PLn-5osc_yt-pbpcVm_ViBNFSk9LrpRB-P&index=5
Forrás: WCPW – Loaded 6. rész

Elsőnek érkezik a Főemlős, szokásos bevonuló ceremóniáját követően indul a herceg zenéje is. Kidd már a saját zenéjét sem használhatja. Új alsót viszont kapott, Ameen betűtípusával felírva a szolga szó díszeleg rajta. Primate nem várja meg a gongot, még azelőtt megtámadja Gabriel-t. Rúgások sokaságát szenvedi el Kidd, majd osztja ki azokat Primate-nek. Meglepetésre Gabriel jól ellenáll, több mozdulatot képes bevinni egészen addig, míg fel nem mászik a felső kötélre. A Főemlős ekkor felpattan, villámgyorsan ott terem ő is, és kioszt egy Suplexet Kidd-nek. Ezt követően még négy German Suplex-et vitelez ki Primate. A Főemlős nem vár tovább, érkezik befejező mozdulata a Spear, amit minden további nélkül el is szenvedtet ellenfelével, kopogtatni viszont még nem akar. Befogja Gabriel-t a Leg Sciccors-ba, de nem elégszik meg csak a feladásos fogással, Elbow-ok tucatját géppuskatűzként intézi Kidd fejére közben. A mérkőzésvezetőnek meg kell állítania a mérkőzést, melyet a Főemlős nyer meg.

A következő jelenetben egy hölgy sétál fel egy lépcsőn, majd megtámadja az emeleten beszélgető másik kettő egyikét. Hamar rájövünk, hogy a múlthéten vereséget Nixon Newell-től vereséget szenvedő Bea Priestley ugrott neki legyőzőjének. Az interjúkat készítő hölgy a biztonságiak után kiált, de Bea megfenyegeti, és egyértelművé teszi, hogy visszavágót akar Nixon ellen, akinek kioszt egy Superkick-et, majd távozik.

WCPW Világbajnoki övmérkőzés – Big Damo © vs. Joe Coffey

Forrás: https://www.youtube.com/watch?v=PC8u4weMwTE&list=PLn-5osc_yt-pbpcVm_ViBNFSk9LrpRB-P&index=6
Forrás: WCPW – Loaded 6. rész

Még a gong előtt, Coffey bevonulása alatt megjelent Primate, majd egy a WCPW piros színében pompázó széket vett elő. Joe torkához szorította azt, majd hosszú másodpercek után mosolyogva abbahagyta, és a “Húzz a faszba Primate!” kántálásra elégedetten távozott. Big Damo egészen felszabadultan vonult már be immár. Joe láthatóan nincs a toppon, de a mérkőzést vállalja. A gongot követően Damo farpofáját mutatta a közönségnek, majd kemény ütésváltás következett kettejük közt. Damo nemsokára próbálkozott a Piledriver használatával, Coffey viszont kivédi azt egy kopogtatással. Damo kirúg, kioszt egy Back Elbow-t, majd ismét jönnek az ütések. Mikor sarokba szorítja a földön fekvő Joe-t, egyszerűen rááll a mellkasára kihasználva “23 kő” súlyát. Kisvártatva Coffey erőt tud meríteni, egy gyors Cross Body-t követően földre küldi Belfast szörnyét. Joe kezd magához térni, ráeszmél, hogy az agyatlan pofozkodás egy nála nagyobb ellenfél ellen nem működik, kihasználja, hogy technikásabb pankrátor. Egy Dropkick után Damo kigurul a ringből, Coffey utánaveti magát egy Suicide Dive-al. A bajnok ezután menekülőre fogja, átlép a kordonokon, de Coffey ide is utánaugrik. Joe átszenvedi Damo-t a kordonon, majd begurítja a ringbe. Van ereje felemelni a bajnokot és kivitelezni egy Delayed Vertical Suplex-et, jön a kopogtatás, de Damo kirúg. Lendületet venne Joe, de ellenfele elkapja, és kap is egy Zenton-t, viszont kirúg a kopogtatásból. Mindkét féltől sikertelen lefogások után egy Spinebuster viszi földre Coffey-t Damo részéről. Újból rááll Coffey mellkasára, aki a semmiből kioszt neki egy German Suplex-et. Ugrásra készülne, de Damo megakadályozza, bevisz egy Dropkicket, Joe pedig a sarokból pattan a földre. A belfasti szörny készül a The Ulster Plantation nevezetű befejező mozdulatára Coffey viszont kiküzdi magát belőle. Lassú ütésváltások következnek, Joe viszont belefut egy Big Boot-ba, Damo szerencsétlenségére viszont van még ereje egy Clothesline kivitelezésére, mindketten a földön. Coffey kopogtatna, de Damo kirúg. A vasember készül befejező mozdulatára, Damo viszont egy Cross Body-val megállítja. Big Damo másodjára is belekezd befejező mozdulatába, ezúttal sikerre viszi, és megnyeri a mérkőzést. A mérkőzést követően még a megvédett övével leüti legyőzött ellenfelét, kétszer is. Coffey öntudatlanul zuhan ki a ringből, Damo pedig meggyőzőbb, mint valaha.

Forrás: https://www.youtube.com/watch?v=PC8u4weMwTE&list=PLn-5osc_yt-pbpcVm_ViBNFSk9LrpRB-P&index=6
Forrás: WCPW – Loaded 6. rész

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

RAW, SmackDown, NXT, PPV, Hírek, Érdekességek