WCPW – Loaded 8. rész / 2016.09.10.

Forrás: WCPW – Loaded 8. rész

Egy héttel a szervezet második különleges adását, a Stackedet követően érkezik az immáron új WCPW Nehézsúlyú Világbajnok, Joseph. Conners mikrofont ragad, szükségét érzi ex-tagteam partnerén vett árulásának megmagyarázásának. Az ok egyszerű, Hendry nemhogy elnyomta őt, de egy élő viccet csinált belőle. Miatta vesztette meccsei nagy részét, mikor nyertek, akkor pedig csak Joe fürödhetett a reflektorfényben. A Josephről alkotott kép még a pankrátorok közt is egyre összébb ment, Damo az övmérkőzés előtt úgy reflektált rá, mint “akit már mindenki megvert”. Mindez cselekvésre ösztönözte Connerst, aki a kritikus pontkor meghúzta a ravaszt, immáron nincs visszaút. Személyes bosszúja Joe ellen bizonyítással indul, mégpedig az eddig egyéni mérkőzésen veretlen El Ligero lesz ellenfele, mégpedig címmérkőzésben.

Egyéni mérkőzés a WCPW Nehézsúlyú Világbajnoki címért – Joseph Conners © vs. El Ligero

Érkezik a mexikói, de már bevonulása alatt a rámpán megtámadja őt Conners. Kemény ütésváltásokat követően a bajnok a színfalak mögé távozik, majd gyors visszatérte után már egy szék van a kezében, rögtön lecsapna, de Ligero kirúgja kezéből a fegyvert. Felállítja a széket, a bajnokot ráülteti, majd ráugrik. A ringbe még nem térnek vissza, a kordonokon túl folytatódik a küzdelem. A kemény válaszfalakhoz való csapások, nézői székekbe való lökések után egy rajongó elég magabiztosan beleáll Joseph arcába, aki nem jön zavarba, tovább püföli a mexikóit. Ligero egy fordítás után felmászik egy kordon tetejére, onnan ugrik Josephre, elég időt hagyva, hogy bevonszolják magukat a ringbe. A kötelek közt rögtön érkezik egy Maxican Splash a bajnokra, aki a kopogtatásból kirúg. Érkezne a C4L, de Conners elkapja a luchadort, és a kötelekre ejti. Ligero nem engedi, hogy a bajnok előnyhöz jusson, gyors fordításból kopogtatást tervez, de Conners kirúg, majd egy Double Foot Stomp-ot oszt ki ellenfelének. Fordítások sora veszi kezdetét, majd Joseph egy Arm Bar-ba fogja a luchadort, aki kopogtatásba menekül a szakításért, a bajnok ismét kirúg. Neckbreaker-t szenved el Conners, mindketten a földön, lassú ütésváltás következik, aminek végén Joseph egy Suplexet visz be, majd egy DDT-t a köteleket átugorva. Érkezik a kopogtatás, de a mexikói kirúg, Joseph pedig mérgében leüti a mérkőzésvezetőt. Kihasználva a holtidőt, a bajnok az övével készül leütni Ligero-t, de a helyzet fordul, és a kimenetel a tervezett fordítottja lesz. A kihívó felmászik a ringoszlopra, Maxican Splash, kopogtatás miután a bírót is visszarángatta világunkba, de a bajnok kirúg. Újabb nekifutás a C4L-nek, de Conners elkapja őt a levegőben, és saját befejező mozdulatával,a Righteous Kill-el fordít, valamint nyeri meg a mérkőzést. El Ligero elszenvedi első egyéni vereségét, a bajnok pedig első címvédését teljesíti.

A vágás után az este első promóját tekinthetjük meg, melyben Prince Ameen és szolgája, Gabriel Kidd a főszereplő. A herceg azzal kezdi, hogy az este megrendezett Kurt Angle Invitation Rumble-re a névadó őt személyesen hívta meg, melynek tétje az olimpiai aranyéremessel való összecsapás a későbbiekben. Mindössze annyit kell tennie, hogy másik 14 embert kiejt a ringből, ami szerinte gyerekjáték lesz neki, mivel az egyszerűség kedvéért pénzt fog felajánlani nekik, hogy veszítsenek. Jennifer lép közbe, nem szeretné félbeszakítani a herceget, de Kurt személyesen emelte ki, hogy Ameen nem szerepelhet a megmérettetésben. A herceg feldühödik, ad egy pofont szolgájának, majd távozik.

Moose a következő relektáló a Rumble-ra, neki csak három szava van: Moose, Moose, Moose.

A Bruiserweight, Pete Dunne saját magáról, mint meglepetésemberről beszél, miután a semmiből feltűnt a 3-Way Dance mérkőzésen EC3 és El Ligero ellen. Most újból meg fog lepni mindenkit, hogy Angle kihívójává avanzsáljon.

Jennifer a nemrégiben vereséget szenvedő El Ligero-t kérdezi a Rumble-ről, nagyon izgatott, de beszélni még mindig nem képes.

Drew szerint Kurt-tel való meccsüket nézné meg legszívesebben mindenki, mivel ő a jobb kiállású, agresszívabb faszagyerek. Ezelőtt már összecsapott a volt olimpikonnal, 1-1 az állás, ígéri lesz legközelebb, méghozzá a WCPW kötelei közt harmadik meccs formájában.

Travis Banks szükségét érzi, hogy mindenki tudja miért ő neki kell megnyernie a mérkőzést. Szeretné megfordítani a kérdést. Miért ne? Mivel eddig már nyolc különböző országban lépett különféle ringekbe, túlélte a dojokat, és az azoknál sokkal sötétebb helyeket is. Ezután az este után a New Zealandi Strong Style világhírű lesz.

Primate arra a kérdésre, hogy mit várhatunk tőle ma, egyszerűen előhűz egy vörös acélszéket, majd egy üvöltést követve lefejeli azt, majd távozik.

A főesemény előtt James R. Kennedy szeretne még mondani valamit. Egy minimailsztikus álarcban vonul be, de hamar le is dobja azt. Szeretné, ha most az egyszer nem kántálnának mindenféle marhaságot Newcastle polgárai, nincs jó kedvében. Nemrég értesült, hogy nem csak egy estére volt kitiltva csapata, hanem fel is lettek függesztve a szervezetnél. Természetesen talált megoldást, még ezen a lepratelepen is, nemzetközi szupersztárokat keresett, Mexikóban pedig talált is valakiket.Megengedi a közönségnek, hogy szemtanúi legyenek az új reménységei debütálásának. Névszerint Lucha Archer, és a nagyszerű El Drako, közös nevükön: Los Perspectiva.

Tag Team mérkőzés – Prince Ameen & Gabriel Kidd vs. Los Perspectiva (Lucha Archer &  El Drako, James R. Kennedy társaságában)

Arra az esetre, ha még lett volna bárki, aki nem értette volna a helyzetet, a Los Perspectiva LX (Lucha Generation-X) pólókban jelent meg. Archerék egész bevonulásuk alatt a luchador szellemet gúnyolták, estek keltek, Kennedy még fel is vett egy szombrérót. Utánuk érkeznek Ameen-ék is, a herceg szolgája hátán. Ameen kényszeríti Kidd-et, hogy ő kezdjen, ellenfele Lucha Archer. Egy Spinebuster, majd Clothesline után Archer földre kerül, majd egy Vertical Suplex-et szenved el, utána két Rolling Non-Release Suplex-et. Jön El Drako, de egy Body Slam után ő is földre kerül. Most már Ameen is úgy érzi ideje a cserének, szinte nem is csinál semmit, de úgy tesz, mintha eddig minden az ő érdeme lenne, majd vissza is parancsolja szolgáját. Archer megdolgozza Kidd-et, miközben a legális ember Drako elvonja a mérkőzésvezető figyelmét, majd próbálnak egy dupla Clothesline-t elszenvedtetni Gabriel-el, de ő túljár eszükön és egymásba vezeti a Los Perspectiva-t. Kidd venne lendületet, de most a “mexikói” csapat jön ki jobban, egy dupla Back Suplex-t visznek be, kopogtatás következik, de Kidd kirúg. Kennedy időközben mikrofont ragad, Ameent szólítja meg, felségnek. James tudja jól, hogy a herceg nem szívleli szolgáját, valamint azzal is tisztában van, hogy neki nincs szüksége Kennedy pénzére. Ő csak meg akarja leckéztetni Kidd-et, Jamesnek pedig van is rá egy remek ötlete. Ameen egyetért, közli Gabriel-el, hogy a szerződés értelmében ő egy rabszolga, ha pedig ellenszedül, akkor repül a szervezettől. Arra kéri, hogy feküdjön le a ringbe, és hagyja, hogy a Los Perspectiva kopogtassa őt. Kidd lassan lefekszik, kopogtatás, de kettőnél kirúg Gabriel, majd bemutat mesterének, aki csak azt mondja, hogy folytathatja így is, de akkor bomlik a szerződése a szervezettel. Kidd végül belemegy, még egy sikertelen próbálkozás után, a nyertes a Los Perspectiva. Ameen Kidd hátán távozik.

EC3-t kérdezi Jennifer a közelgő Rumble-ről, a válasz csak annyi, hogy ő már legyőzte Angle-t a (TNA) Világbajnoki övért. Ezt ismétli meg még kétszer, a végtelenül magabiztos Ethan.

Joe Hendry ezzel szemben nagyon izgatott, egész életében egy ilyen lehetőségre várt a kitörésre. Ilyenre precedens még egyszer nem lesz, most kell teljesítenie, így félreteszi a múlthéten történteket, de ne aggódjon Conners. Joe bosszúja eléri őt.

Martin Kirby elmondása szerint minden faszfejet egyesével kidobál a ringből, utána pedig Kurt lesz a célpont.

Coffey fel van spannolódva, az egy dolog, hogy 14 ember lesz ellene, de ő több, mint egy ember. Ő egy hatalmas pankrátor, a Vasember, Joe Coffey.

Williams igaz már meccsel Cody Rhodes ellen, mikor a Kurt elleni mérkőzés lenne, de nem érdekli, ezt is akarja. Mivel ha van valaki, aki egy este alatt két ekkora nevet le tud győzni, az A nemzetközi nagykövete a brit nak, Doug Williams lesz. Néhányan Mr. brexitnek is hívják, nem hiába, aztán az este után, mind a két amerikai repülhet vissza oda, ahonnan jött.

Scurll csak 14 áldozatot lát, akikkel a haramia végezni fog.Utánuk pedig az eddigi legnagyobb prédáját ejti majd el, az olimpiai aranyérmes Kurt Angle-t. Meglehet, hogy az Ancke Lock mestere, viszont Marty pedig a Crossface Chickenwing-é. Kurt, és az egész WCPW, éljen soká a haramia, emlékezzen mindenki e szavakra.

Rampage csak átrohan az interjún, nem mond semmit, majd fellöki Jennifert.

Érkezik a GM, Adam Pacitti. Felkonferálja azt, amire már mindenki vár, a Kurt Angle Invitation Rumble-t. A szabályok kissé eltérnek a megszokottaktól. Két ember kezd, majd két percenként egy újabb lép a ringbe. Kiejteni három módon lehet egy résztvevőt. Átdobni a felső kötélen át a padlóra úgy, hogy mindkét lábnak érinteni kell azt, kopogtatni a ringen belül, vagy feladásos fogásból feladatni szintén a ringből. Az első résztvevő nem más, mint Martin Kirby, adna egy pacsit a GM-nek, az viszont még mindig neheztel rá a rengeteg idegesítés miatt, inkább csak konferálja a második résztvevőt, aki nem más, mint Kirby ősellensége, El Ligero.

Kurt Angle Invitation Rumble mérkőzés

Az érkezők sorrendje (+kiesésük oka):
1; Martin Kirby (2. kieső, a már eliminált Travis eliminálta dühében)
2; El Ligero (9. kieső, EC3 eliminálta miközben az Coffey-t kopogtatta volna)
3; Travis Banks (1. kieső, Kirby eliminálta miután elhitte, hogy megbízhat benne)
4; Marty Scurll (5. kieső, Dunne eliminálta egy szimpla dobással)
5; Drew Galloway (4. kieső, Scurll eliminálta miközben mindenkinek hátatfordított)
6; Gabriel Kidd, majd helyetcserélve Prince Ameen (3. kieső, Coffey kopogtatta a Black Coffey után)
7; Joe Coffey (11. kieső, Primate kopogtatta egy Spear után)
8; Pete Dunne (6. kieső, Rampage kopogtatta egy Sitout Powerbomb után)
9; Doug Williams (13. kieső, Hendry kopogtatta egy DDT után)
10; Joe Hendry (nem esett ki)
11; Rampage (8. kieső miután a meccsben nem résztvevő Damo eliminálta)
12; Moose (7. kieső, technikailag nem is résztvevő, mivel a ringig se jutott el Big Damo és a Los Perspectiva támadása végett)
13; EC3 (14. kieső, Hendry eliminálta egy Angle Slam után)
14; Liam Slater (10. kieső, elájult Primate feladásos fogásában)
15; The Primate (12. kieső, Hendry eliminálta egy Fallaway Slam-mel)

Forrás: https://twitter.com/WhatCulturePW/media
Forrás: WhatCulturePW/media

A helyi hős, Joe Hendry így tehát kihívójává vált az olimpiai aranyérmes Kurt Angle-nek. Hendry kiugrási kísérletnek használná a lehetőséget, így részéről félreteszi a Conners elleni bosszúját, de a WCPW nehézsúlyú bajnokról ez nem mondható el.

A Macmillan fesztiválón konferáló szerepet töltött be Hendry, Conners viszont ezt személyes inzultálásnak vette, mivel bevonulózenéjét író együttese előtt lépett színpadra Joe. Egyértelműsítette, hogy Hendry bárhová mehet, bármit csinálhat, most már soha nem fogja túlragyogni őt. “Kezdjétek a zeném!” felkiáltással távozik, a Nothing to Loose indul, ahogy Hendry is pár arc segítségével le a színpadról. Egyre valószínűbb, hogy az Angle vs. Hendry nem végződik tisztán.

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

RAW, SmackDown, NXT, PPV, Hírek, Érdekességek