WCPW – Stacked / 2016.09.03.

Forrás: https://www.youtube.com/watch?v=8GwfWSIh3lk
Forrás: WCPW – Stacked grafika, és betétzene

A szervezet második különleges adásán nyolc mérkőzés kapott helyet, kettővel több, mint a Built to Destroy-on. Rengeteg debütáló mellett megkoronázásra kerül az első WCPW Női bajnok. Grado törleszthet Primate támadásai miatt. Big Damo egy Fatal 4-Way mérkőzésén kényszerül megvédeni övét Rampage, Hendry és Conners ellen. Mindenek előtt, most bárminemű felvezetés nélkül, indul is az első mérkőzés a Vasember kontra a volt amerikai futball játékos, jelenlegi főként TNA-ből ismert Moose.

A teljes adás megtekinthető lejátszási listában:

Egyéni mérkőzés – Joe Coffey vs. Moose

https://twitter.com/WhatCulturePW/media
Forrás: WhatCulturePW

Elsőnek érkezik Joe, majd a még mellette is hatalmasnak tűnő Moose. A mérkőzés egymás rajongói kántálásainak felmérésével, majd egy kézfogással indul is. Moose egy Shoulder Tackle-t tud bevinni, minden más mozdulatát blokkolják egymásnak. Coffey egy Side Headlock-ba fogja ellenfelét, szabadulása után ismét Shoulder Tackle-ek váltják egymást, amiből most a Vasember jön ki jobban. Corner Clothesline, majd egy Vertical Suplex, jönne a kopogtatás is, de Moose egynél kirúg. Az ex-futballista egy Dropkick-el válaszol, majd a küzdelem ringen kívülre tolódik. Miután a kordonnak lökte Coffey-t, Swing-gel még neki is csapja, majd egy kört futva lendületvételért Joe átdobja őt a közönségbe. Több sem kell neki, egy Suicide Diva-al utána is ugrik. Visszagurítja a ringbe, de Moose újfent kirúg egynél. Hangos csapkodássor veszi kezdetét, majd Coffey befogja opponensét a Swing-be, kétszer próbálja a lendítést, de negyed körnél többet képtelen megtenni, mintha meg is húzta volna hátát.  Moose ezt kihasználva egy Pop-Up Powerbomb-al válaszol, Coffey pedig kettőnél kirúg. Próbálkoznak mindketten befogni egymást German Suplex-be, sikertelenül, majd Joe inkább egy Flying Crossbody-t vitelez ki, majd egy German Suplex-et, kopogtatna, de Moose ismét kirúg. Ellenfelét Joe felülteti a kötelekre, ő pedig a középsőre felállva Suplex-et oszt ki, de Moose többé-kevésbé a lábaira érkezik, majd Coffey gyomrába egy Spear, aki a kopogtatásból az utolsó pillanatban kirúg. Discus Lariat, majd Dropkick váltások. Érkezik a Black Coffey, de Moose sokadjára kirúg. Másodjára is bevinné befejező mozdulatát, de vetélytársa felszalad a felső kötélre és egy Spining Crossbody-val földre viszi. Moose érkezik egy Gamebreaker-el, mivel megnyeri debütáló mérkőzését. Coffey pedig elszenvedi első tiszta vereségét a szervezetnél. Moose felsegíti a Vasembert, aki pedig elismerően felemeli ellenfele kezét.

Az este első színfalak mögötti jelenetében Jack próbálja randira elhívni a szervezet egyik állandó riporterét, Jennifer Louise-t, egy rettentően szerencsétlen módon, természetesen sikertelenül.

Forrás: https://www.youtube.com/watch?v=VoUStH6YirM&list=PLn-5osc_yt-rK3RAdygbsn_06e2_cKLbB&index=2
Forrás: WCPW – Stacked

A nyitány sem marad el, érkezik Kenny felkonferálni az este vendég GM-jét, az ember, aki az NWO mögött állt, RAW GM volt négy évig, most pedig a Stacked adását irányíthatja ettől a ponttól kezdve: Eric Bischoff. Bevonulása után a közönség rögtön nevét kezdi kántálni, tetszik is a GM-nek. Folytatná azzal milyen érzés itt lenni, de a “Boldog szülinapot..” csendül fel, méghozzá Adam Blampied szájából miközben félbeszakítja Kenny interjúját, akit meg is kér Adam, hogy adja át a mikrofont Eric-nek, ő pedig húzza el a csíkot, hogy a nagyfiúk játszhassanak. Blampied azzal kezdi, hogy micsoda történelmi pillanat ez, a jövő Bischoffja kezet fog a múlt Bischoff-jával. Adam nem kertel, Eric a példaképe, a tökéletesség melyhez gravitálódni kell, egyféle apafigura neki, egy hihetetlen nagy kiváltság Bischoffnak, hogy Adam mellett állhat egy ringben. Köszönti őt a szervezetnél, majd hozzá is teszi, hogy errefelé ő parancsol. Bischoff nem zavartatja magát, mesél egy kicsit magáról, hogy tisztában van ezzel a biznisszel, és valóban ígéretes, ami itt folyik (Adam hatalmas mosollyal hallgatja végig). Kíváncsi mit tudnak kihozni a fiatalok ebből a szervezetből, főleg, mivel kész átadni a stafétabotot az arra érdemes személynek. Nem csak azért, hogy a jövő Bischoffja legyen az illető, hanem, hogy sokkal messzebbre mehessen (Adam már toporzékol), sokkal többet tehessen le az asztalra, mint ő valaha tehetett (Blampied közel extázisban), hanem mert a WCPW-nek, noha fiatal szervezet, már most rengeteg lehetősége van mellyel dolgozhat. Köszönhetően, hogy ilyen sok rajongó követi őket többek közt. Adam átveszi a vezérfonalat, megköszöni a szép szavakat, magasba emeli Damo övét, ami valahogy mindig rajta felejtődik, végül pedig közli, hogy kész a ceremóniára. Eric elmondja, hogy valóban kész arra, hogy kijelölje protezsáltját, aki nem más, mint Adam….Pacitti.

Blampied örjöng, Pacitti pedig széles mosollyal vonul be. A ringben kezdésként középső ujját mutatja Blampied arcába egy jó öt centiről, majd átveszi Bischoff mikrofonját. Bemutatkozik szokásos módján, hogy ő az emberek GM-je, legalábbis általában, mivel ma este ezt a szerepet a pankráció történelmének egyik legzseniálisabb elméje birtokolja, a mögötte álló Bischoff. Blampied nem bírja tovább, kifakad, szerinte Eric csak saját maga kifehérített árnyéka, a másik Adam pedig örökké csak “a másik Adam” marad, az igazi géniusz itt ő maga. A B X (Blampied-Generation X) erősebb, mint valaha. Tagja folyton nőnek, nagyobbak, mint az NWO valaha is volt (ezt kimondottan Eric arcába). Pacitti végtelen nyugalommal az arcán folytatja a vendég GM bemutatását, kezet is fognak. Blampied könnyes szemmel tiltakozik, vissza akarja kapni apafiguráját. Bischoff veszi kézbe a mikrofont, elmondja, hogy tisztában van az itteni dolgokkal, ezért jobbnak látja a főesemény tiszta lefolyása érdekében (Fatal 4-Way, bárki közbeléphetne, nincsen diszkvalifikáció – a szerk.) kitiltja az arénából a Prospect minden tagját. Adam összeszedi magát, majd azzal érvel, hogy nincs is szüksége rájuk, amíg ő itt van, addig Damo biztosítottan bajnokként hagyja el a ringet. Eric tisztában van ezzel, szóval adva egy rúgást ebbe az apafigura dologba ráadásként, Adam-et is kitiltja az épületből az estére, aki köpni nyelni nem tud, térden állva könyörög, hogy vonják vissza az ítéletet, de a biztonságiak már érkeznek is. Blampied próbál ellenállni, de kivonszolják az arénából, miközben Bischoff még a “Na na na na…” dallamát a közönség szájába adja. A vendég GM a már nyugodt környezetben azzal folytatja, hogy nagyra tartja, amit Pacitti eddig összehozott, értékeli, hogy ő jelentheti be a szervezet következő vendégét, aki az október hatodikán felvételre esedékes adáson fog szerepelni, a szakma egyik, ha nem a legjobbját, Bret Hart-ot.

990 Adam vs. Bischoff 2
Forrás: WCPW – Stacked

A vágás után még mindig Adam-ék beszélgetnek. Eric elmondja, hogy hozott magával egy kis meglepetést. Szeretné, ha Ligero és EC3 összecsapásához még valaki csatlakozna, aki nem más, mint Pete Dunne.

Triple Threat mérkőzés – EC3 vs. El Ligero vs. Pete Dunne

https://twitter.com/WhatCulturePW/media
Forrás: WhatCulturePW

Érkezik is a cirkálósúlyú, majd felhangzik a “Balhé, balhé, balhé…“, EC3 siet a ringhez, utána pedig El Ligero. A luchador bevonulása alatt észreveszi, hogy köpenyét elcsente EC3, az amerikai visszaadná, de nem tudja magától lecsatolni, Ligero-nak kell leszednie róla, ha vissza akarja kapni ruhadarabját. Pete nagyon komoly tekintettel nézi végig a szerencsétlenkedést, kezdené már a meccset, amihez meg is kapják a gongot. Dunne kemény rúgásokban részesíti a mexikóit, EC3-t pedig kidobja a ringből. Ligero végül egy Spinning Kick-el állítja meg az angolt, majd a felső kötélről egy Hurricanrana-t is kioszt neki. Dunne nem adja fel, Clothesline Ligero-nak, mikor már kezdené ünnepeltetni magát hátulról belebotlik EC3-be. Kihasználja fizikai fölényét, csapások sorozata után leszorítja a földre Pete-t, de Ligero hátulról kopogtatná az angolt, aki végül kigurul a ringből. Visszatérte után egy dupla Hip Toss-ban részesül, újból ringen kívül találja magát. EC3 és Ligero már ráhangolódott a párharcra, de Dunne elkapja az amerikai lábát miközben az lendületet venne, ehelyett esik egy nagyot arcra. Ligero támadná Pete-t, de a ringet körülölelő ponyvába szorul sikeres támadás helyett, majd egy hatalmas rúgást kap fejre, majd egy DDT-t a második kötélről, a kopogtatásból viszont kirúg. Dunne befogja feladásos fogásába a mexikóit, kiveszi fogvédőjét, megharapja Ligero ujjait. EC3-t leüti a ring oldaláról, majd nekiáll pofozkodni Ligero-val, hogy végül egy Clothesline legyen a jutalma tőle. Egy újabb EC3-től, majd egy Back Elbow, utána pedig egy Flapjack, Pete viszont újra a harapás erejét hívja segítségül. Egy Jumping Forearm-ot követően Ethan kikereül a ringből, Pete követi, Ligero pedig a felső kötélen átugorva veti rájuk magát. A ringbe visszatérve Dunne-t részesítené a mexikói a C4L-ben, de ő is kap egy Jumping Forearm-ot. Pete készül egy Suplexre, de Ligero kicselezi, és egy Reverse Hurricanrana-t visz be, majd megkoronázza egy a kötelekről indított Ace Crusher-rel. A kopogtatást EC3 töri meg, elkapja a luchadort a levegőben, kiosztja a TK3-t, kopogtatna, de a mexikói kirúg. Pete közben elkapja Carter-t, German Suplex, kopogtatás is egyben, de Ligero megtöri egy Mexican Splash-el. Mindenki a földön, a mérkőzésvezető hétig számol míg nagyjából feltápászkodnak a felek, csak hogy felváltva könyökösöket osszanak ki egymásnak. Dunne harmadjára is harapással próbálkozik, ezúttal viszont pórul jár, mindkét ellenfele elkapja egy-egy kezét, s ők harapnak most rá. Ligero egy Superkick-el is megrúgja Pete-t, aki egy Enziguri-vel válaszol, EC3 pedig mindkettejüknek egyszerre egy dupla Clothesline-al. Ethan kiosztja az angolnak a One Percenter-t, neki pedig rúgást, majd a C4L-t Pete-nek, amivel megnyeri a mérkőzést. Mindkét debütáló vereséget szenved. Carter végül átnyújtja neki a köpenyét, elnyerték egymás tiszteletét.

A manchesteri adások, és Bret vendégszereplésének reklámja után ismét a színfalak mögé tekinthetünk be. Jennifer lesz szemtanúja ahogy Adam-et kivezetik a biztonságiak az épületből. Célratörő riporterként még a toloncolás közben megkérdezi Blampied-et hogy milyen volt Bischoff-al együtt lenni a ringben, sőt még a kapuk bezárása után is, érdemleges válasz nem hagyja el Adam száját, csak követeli, hogy engedjék be.

Egyéni mérkőzés – Drew Galloway vs. Doug Williams

https://twitter.com/WhatCulturePW/media
Forrás: WhatCulturePW

Mr. Brexit vonul be elsőként. Majd a volt WWE sztár (Drew McIntyre néven volt a szervezetnél pankrátor, utoljára a 3MB tagjaként Jinder Mahal és Heath Slater mellett emlékezhetünk rá), valamint jelenlegi TNA szupersztár vonul be a közönség nagy örömére. A mérkőzés lassan indul, Drew nem talál fogást Williams-en, igaz nem is próbálja olyan erősen. Doug ezt ki is használja, el is kapja Galloway lábát, aki rövidebb szenvedés után fordít Headlock-ba. Az angol szabadulása után csapkodások és Elbow-ok sora indul oda-vissza. A meccs ringen kívülre tolódik, a skót beszorítja Doug-ot a kordonba és csapja meg mellkasát, visszatámadásként az angol szemen nyomja Drew-t. Williams megtenné ugyan azt, sikertelenül, Galloway viszont sikeresen ismétel a közönség segítségével. Ringbe visszatérve az angol veterán kihasználja a kötelek rugalmasságát így a közvetett Low Blow-t visz be ellenfelének, majd egy Dropkick-el ismét ringen kívülre küldi. Mire Drew visszamászna pár Elbow ismét kiküldi, majd újbóli visszatérésénél képtelen eltalálni ellenfelét, Doug kitér előle. Williams befogja a skótot egy Chinlock-ba, majd egy Kneedrop után kopogtatna, Galloway kettőnél kirúg. Egy Flying Clothesline után fordítani tud, de a veterán ismét túljár az eszén. Doug készül egy German Suplex-re, de ellenfele blokkolja azt, egy Sunset Flip-ből pedig kopogtatna is, kettőig jut. Egy Spinebuster-t követően ismét kopogtatna, de ismét csak kettőig számol a bíró. Williams fordít egy Brexit Cut-tal, majd egy Exploder Suplex-el, a sort egy German Suplex zárja kopogtatással, de Drew is kirúg kettőnél. Az angol veterán felmászik a felső kötélre, de Galloway lehúzza onnan, intéz egy Dropkick-et, végül pedig befejező mozdulatát a Future Shock-ot, mivel megnyeri a mérkőzést.

A következő szegmensben Kennedy telefonál az épület előtt Gracie-vel, épp tájékoztatja, hogy a vendég GM kitiltotta őket, de ne aggódjon, még jól is járt ezzel. Szörnyű az időjárás, olyan igazi Newcastle hangulatot ad. Szembe jön vele a maradék két Prospect tag, de elviharzanak James mellett, akinek nincs ideje szólni, hogy inkább nem kellene a főbejáratot használni. A biztonságiak finoman szólva kivezetik Drake-et és Archer-t. A montázsban még megpróbálnak bejutni a menekülőajtón ( ahol Adam-et kidobták, értelemszerűen a másik oldalról – a szerk.), sikertelenül. A parkoló melletti kőfalon akarnak átjutni, pontosabban Drake kéri számon Lucas-on, hogy ugye ő highflyer, ugorjon át a nagyjából öt méter magas falon. Archer-nek bakot tart Drake, hogy másszon fel a kukákra először, onnan ugorjon fel az akadályra, de túl magas neki. Kennedy rosszallóan megjegyzi, hogy milyen tipikus WCPW ez, hogy kukákon át tudjanak csak bejutni. Végül valamiféle folyosón lyukadnak ki, egy újabb menekülőajtón keresztül próbálkoznak, de a biztonsági megakadályozza. Kennedy nem pankrátor, így ő bejuthatott, így próbálta megvesztegetni az egyik kidobót, egy öt fontos papírpénzt nyomott a kezébe mindössze, de próbálta rávezetni az arcot, hogy tekintsen erre úgy, mintha ötszáz lenne. Nem egy korrupt fajtával állt szembe James, látszólag ilyen személyekkel nem találkozik gyakran.

Egyéni mérkőzés – Will Ospreay vs. Marty Scurll

Forrás: https://twitter.com/WhatCulturePW/media
Forrás: WhatCulturePW

Érkezik a debütáló haramia, Marty Scurll, hófehér prémkabátban, s a hozzá illő esernyővel. Utána érkezik az ájer orgyilkos, Will Ospreay. Dinamikus fej-fej melletti kezdés, Will 5 Nipup-al kezd, nem találnak egymáson fogást. Will szórakozik vele, mintha megcsapná, de csak megpaskolja ellenfele mellkasát, cserébe egy szemre irányuló bökést kap, majd egy Shoulder Tackle-t. A haramia inzultálja, hogy most repüljön Ospreay, ha tud, nem kellett volna. Sunset Flip kopogtatás, még sikertelenül, ellene egy Hurrianrana, de Will egyszerűen féltávnál Cartwheel-el kiugrik belőle, Standing Moonsault, majd Textbook Dropkick, Marty a földön. Ospreay  befogja ellenfelét az Iron Octopus-ba, jáci könnyedséggel.  Scurll próbálja megállítani opponensét lendületvételében, annak egyik pördülése közt fejbe rúgja azt. Mikor Will kigurul a ringből Marty a közönség soraiba akarja vágni őt, int a közönség ottani részének, hogy menjenek az útból, akik úgy is tesznek, de a haramia csak játszott, a ringbe gurítja vissza Ospreay-t. Oda visszatérve egy második szembökést intéz, a mérkőzésvezető pedig figyelmezteti Marty-t. Scurll lekarmolja Will hátát, többször is. Body Slam-eli Ospreay-t a felső kötélre, aki rettenetesen landol, de a kopogtatásból kettőnél kirúg. Kisebb lassítás után Will három rúgása ellenfele arcát sikeresen megtalálja, viszonzása egy Corner Clothesline, majd egy Uppercut. A haramia felcipeli Ospreay-t a felső kötélre, hogy Suplex-et osszon ki, de Will átugrik felette és egy Cheeky Nandos Kick-el kiüti Scurll-t, aki az utolsó pillanatban tud csak kirúgni. Az orgyilkos ismét a felső kötélen, Shooting Star Press-re készül, ugrik is, de álla Marty talpán akad fent, aki egy Rop Assisted Tornado DDT után egy Delayed Vertical Suplex, majd a kopogtatás, Will kettőnél kirúg. Scurll folytatja egy Spinning Double Underhook Slam-mel, de újabb kettőnél való kirúgásig ér csak. Marty nem érti a közönség miért éljenzi ezt az Ospreay-t ennyire, akivel az elmúlt percekben gyakorlatilag azt csinált, amit csak akar, ad is neki egy nagy pofont, vesztére. Ez felhúzza Will-t, gyors lendületet vesz, 720° Kick, Flying Elbow, Standing Shooting Star Press, kopogtatás, de újabb utolsó pillanatban való kirúgás Marty-tól. A haramia megetet egy rúgást Will-el, nem felsőtestre, hanem lábra intézi valójában. Ospreay sem rest, szinte a semmiből felkapja ellenfelét és kiosztja neki a Michinoku Driver-t, de Marty még ebből is kirúg. Mi több, részéről érkezik egy Pop-Up Powerbomb, Clothesline, majd a sokadik szinte háromnál való kirúgás. Will néhány sima csapás után kap egyet a nyakára is hátulról, majd mikor egy második Cheeky Nandos Kick-et próbál kivitelezni, Scurll kiugrik az útjából, majd befogja Ospreay-t egy Crossface Chickenwing-be. Ebből Will menekül, de egy harmadik szembökés elől már nem, se az utáni térdes elől a fejére, majd a rúgás elől a mellkasára, de Marty befejező mozdulatát egy Big Boot-al képes hárítani. Elbow Ospreay-nek, Enzuguri Scurll-nek, utóbbi visszapördül a ringbe, egyenest Tombstone Piledriver pozicionálásba, amit sikeresen ki is vitelez, az orgyilkos pedig kettőnél kirúg, ami alig hisz el a közönség, élükön Marty-val. Scurll sokadjára csendre inti a közönséget, megfogja Will ujjait, majd a halkabb közegben erős roppanást hallva látszólag eltöri a highflyer ujjait. Ospreay kénytelen ideiglenesen a lábait használni, harmadjára is nekikészül a Cheeky Nandos Kick-nek miután kicselezi ellenfelét, másodjára is sikertelenül. Egy Big Boot-ot viszont be tud vinni, ezúttal készül Marty trükkös rúgásaira, szinte a földön sincs egyik lába se, újabb rúgás, majd még egy, ráadásnak pedig egy Sasuke Special, ezután pedig a Rainham Maker, de Scurll ismét kirúg. Felhangzik a “Brit pankráció!”, Ospreay készül következő mozdulatára Standing Shooting Star Press, Phoenix Splash, kopogtatás, csodával határos módon újabb kirúgás. Will nem adja fel, készül a befejezésre, veszi is a lendületet, de Scurll levegőben elkapja a Cross-Face Chickenwing-gel, közel fél perc telik el a szorításban, de Ospreay kigurul belőle, sikertelen kopogtatás, rúgás a fejre, lefejeli Martyt, érkezik az Oscutter, Will pedig újabb győzelmet zsebel be. Kezet akar fogni ellenfelével, látszólag az bele is megy, de inkább elfordul az utolsó pillanatban és kisétál Marty.

Tag Team mérkőzés – Martin Kirby & Travis Banks vs. Liam Slater & Gabriel Kidd

Forrás: https://www.youtube.com/watch?v=jOxiEZCwC_8&list=PLn-5osc_yt-rK3RAdygbsn_06e2_cKLbB&index=6
Forrás: WCPW – Stacked

Újabb debütáló érkezik, Travis Banks, formabontó párost fog alkotni a következő bevonulóval, Martin Kirby-vel, aki kimondottan erős éljenzést kap, ami látszólag még őt is meglepi. Érkezik Liam, de Moss sehol, kezében partnere törölközője, jelezve, hogy nem fog megjelenni. Valaki megálljt parancsol, már látjuk is, Prince Ameen az. Azzal kezdi, hogy Johnny bizony ma nem lesz itt, kificamította a könyökét, egyedül hagyta Liam-et. Megesküszik, hogy neki semmi köze nincs hozzá, csak beszélni szeretne a megmaradt féllel. Ajánlata van számára, amire a közönség hangos “Nem! Nem! Nem!” kántálásba kezd. Ameen nem zavartatja magát, felajánlja, hogy kivételes módon a csapattársa lesz Slater-nek, mivel ha egyedül csap össze az ellene fellépő két kiváló pankrátorral, akkor több, mint biztos, hogy ki fog kapni. Azt szeretné, hogy fogjanak kezet, és működjenek együtt. Liam eléggé elkeseredett, hogy nagyon lassan nyújtsa a kezét, a herceg pedig utolsó percben elkapja a kezét, kinevetve a csalódott Slater-t, mondván el sem hiszi, hogy bevette az ifjonc. Ekkor újabb alak tűnik fel a háttérben, Kidd az, akiben frissek még a múltkori történések, egy pillanatig sem haboz. A csüggedtségtől megmerevedő Liam kezét megrázza, ő lesz a partnere az estére. Ameen elégedetlenül veszi tudomásul, bemutat neki, majd ingerülten távozik. A konferáló be sem fejezi munkáját, Kirby csapata máris megtámadja ellenfeleiket. Martin és Liam kezd, látszólag kiegyenlítetten, kisvártatva jön Gabriel. A másik oldalról is jön a csere, érkezik a debütáló Travis. Szerez egy kis előnyt pár rúgással, de a Kidd és Slater páros meglepően jól működik csapatként, időközben jön Kirby. Rengeteg fordítást követően végül Liam szalad bele a kint álló Banks térdkalácsába, jön a csere. Travis kapja a “Ki vagy te?” kántálást, nem tetszik neki. Megkéri Kirby-t hogy emelje fel lábát a felső kötélre, lefejelteti azt Slater-el, majd jön is Martin. Kirby el akarja játszani az előbbit csak fordítva, Travis fel is emeli lábát, de Kirby átverve őt egy másik támasztóba veri bele Liam fejét, nem kissé felhúzva partnerét, főként miután a V-t is felmutatta, a közönségnek mindenesetre tetszett a színjáték. Kirby kioszt egy Delayed Vertical Suplex-et. Pontosabban csak osztana, nem hátra engedi el ellenfelét, hanem ugyan oda vissza előre, majd egyetlen könnyed pöccintéssel hátradönti őt. Cserél Travis-szel, aki Cross Body-val próbálkozik, szerencsétlenségükre ellenfele is, így egymásnak csapódnak. Pacsi mindkét féltől, Kidd veszi át az irányítást a Clothesline, Back Elbow majd a Neckbreaker után. Egy rettenetesen kivitelezett Back Body Drop-ot követően Kirby szinte teljesen a fejére érkezik, Gabriel kopogtat, de csak kettőig jut. Bevisz egy Double Underhook Suplex-et, de mögötte érkezik Banks egy Dropkickel, ami a sarokba küldi őt. Ott egy Cannonball-t is kap, Banks pedig egy Dropkicket Slater-től, majd egy Gutwrench Powerbomb-ot. Kirby időközben visszatér és egy Spinning Kick-el lelassítja Liam-et, készül a Sable Bomb-ra, de a közönség nagy bánatára most sem sikerül kiviteleznie. Slater felkapja a vállára és kioszt neki egy Kamikaze Crash-t, Kidd-nek pedig odalöki Travis-t, hogy kapja fel, készülnek a Moss féle befejező mozdulatra. Slater ugrik, Martin kigurul az útból, Liam arccal a földre, az orra bánta, nem kissé elkezdett vérezni, és még ki is dobja őt a ringből Kirby. Travis kicselezi Kidd-et, Kirby-től kap egy Enzuguri-t, majd egy Clothesline-t Banks-től. Martin kidobja partnerét a ringből, hogy ő kopogtathasson, amit ki is vitelez, majd a kopogtatást is, Martin behúzza második győzelmét, ezúttal igaz csapatban. Travis értelemszerűen nem boldog. A mérkőzés után Gabriel-ék duója is kap egy kis tapsot, főleg az ölelés után.

Last Woman Standing mérkőzés az első WCPW Női bajnoki övért – Bea Priestley vs. Nixon Newell

https://twitter.com/WhatCulturePW/media
Forrás: WhatCulturePW

A meccs előtti jelenetben Pacitti-t láthatjuk, ahogy bemutatja a WCPW Női bajnoki övet. A WCPW ezüstszürke szimbólumaival díszített piros alapon díszelgő címet nyerheti el a hölgyek egyike. Bea érkezik először, nem fecsérli idejét, rögtön a ring alá nyúl, először egy acélszéket, majd egy kendóbotot húz elő. Nixon is érkezik, akit már bevonulása alatt megtámad Priestley. Newell sikeresen elér a ringhez, csak azért, hogy lendületet véve visszafele egy Suicide Dive-al leterítse ellenfelét. Még csak most veszi le felsőjét, ami neki is hajít Bea-nak, majd a botot veszi kézbe, amivel rögtön lecsapna, de Priestley kigurul az útjából és a ringoszlopot találja el Nixon, ki is esik a kezéből a fegyver. Bea kihasználva az alkalmat azonnal a kordonnak löki Newell-t. A ringbe visszatérve többször megüti a bottal Newell-t, aki rúgásaival válaszol, majd egy Shining Wizard-dal, Bea kigurul a ringből. Újabb Suicide Dive érkezne, de Priestley egy széket vág a procedúra közben Nixon-hoz. Bea felkapja opponensét és ráejti a ring szélére, viszont Newell nyolcnál visszatér a ringbe. Ekkor Priestley beleköp az arcába, majd fel is pofozza, erre egy Spinebuster a válasza Nixon-nak. Felülteti Bea-t a felső kötélre, hogy kiosszon neki egy Superplex-et, sikeresen. Mindkét hölgy a földön, feltápászkodást követően Bea visz be egy Big Boot-ot, majd a korábban behozott vörös széket állítja fel a ring közepére, ráülteti ellenfelét. Fejen térdeli őt kétszer, majd végignyalja az arcát, majd egy pofont is intéz. Nixont elkapja a következő támadása közben egy fejeléssel, majd egy tökéletesen kivitelezett German Suplex-el a székre ejti Priestley-t. Bea felkel, bemutat Nixon-nak, aki egy Curb Stomp-ot oszt ki, majd belehúzza a székbe Bea fejét, érkezik a Punt Kick. Priestley képtelen akár megmozdulni is mire a mérkőzésvezető tízig elszámol. Egy rövid, viszont annál velősebb mérkőzés után az első WCPW Női bajnok így Nixon Newell. A közönség a “Megérdemelted!” kántálással jutalmazza a hölgyet.

Egyéni mérkőzés – Grado vs. The Primate (Suzie társaságában) 

https://twitter.com/WhatCulturePW/media
Forrás: WhatCulturePW

Először a Főemlős érkezik Suzie-val, majd az elégtételt venni akaró Grado, a szokásos bénázásával bevonulás közben. Primate nem is bírja végigvárni, rögtön egy Spear-el indít, majd öklösök sora indul. Grado hatalmas verésben részesül, egy Clothesline után jut némi időhöz, próbálja kihasználni, hogy ellenfele úgy viselkedik, mint egy megvadult bika, könnyen kivezeti őt a ringből. Kint ismét segítséget kér a közönségtől a csapásokhoz, Grado egyik közreműködője szembe is áll Primate-el miután az leüti ellenfelét, a Főemlős nemes egyszerűséggel leköpi a rajongót. Grado ismét hátrányban, Elbow, German Suplex, Belly to Belly Suplex, de Grado egy Neckbreaker-t követően nyer egy fél pillanatot. Gyors ütésekkel próbálja féken tartani ellenfelét, majd mikor az a sarokba pihenne meg, egy Cannonball-t vitelez ki. Ekkor Suzie lép fel a ringbe, ordít egy sort, Grado odamegy, Primate menedzsere megütné, de a skót elkapja a lány kezét, majd egy látványos de annál visszataszítóbb módon megcsókolná őt, a tiltakozó sikoltozás közepette a Főemlős Grado háta mögé lopózik és egy German Suplex-et oszt ki neki. Érkezik a második Spear, befogja feladásos fogásába Grado-t, miközben Elbow-ok sorozata éri a skót fejét. A mérkőzésvezető kisvártatva leállítja a meccset, mivel Primate ellenfele nem mozdul, a győztes Suzie Főemlőse.

A következő jelenetben Jack ezúttal az új Női bajnokot szeretné megkérni, hogy legközelebbi mérkőzésénél viselje az egyik sapkáját. Nixon kissé értetlenkedik, de végül belemegy. Jack megkérdi, hogy tervez-e bármit péntekre, de Newell egyértelműsíti, hogy már van barátja. Jack elszomorodva veszi ki a lány kezéből az előbb adott sapkát, majd távozik. Nixon pedig Jennifer-rel együtt kuncog egy sort.

Az utolsó jelenetben a főesemény előtt a csüggedt Prospect-et láthatjuk, ahogy az épületen kívül ücsörögnek. Megérkezik Adam, egy szót sem szól, csak int, hogy menjenek kicsit arrébb, majd ő is leül közéjük.

Forrás: https://www.youtube.com/watch?v=csdIspbS3as&index=9&list=PLn-5osc_yt-rK3RAdygbsn_06e2_cKLbB
Forrás: WCPW – Stacked

Fatal 4-way mérkőzés a WCPW Nehézsúlyú Világbajnoki övért – Big Damo © vs. Rampage vs. Joseph Conners vs. Joe Hendry

https://twitter.com/WhatCulturePW/media
Forrás: WhatCulturePW

A négyesből először Conners vonul be, követi őt csapattársa Hendry, aki ezúttal a Sonic Adventure 2 – City Adventure betétzenéjét dolgozta fel, melyben tovább erősíti kettejük közti barátságot, tetszik is Josephnek az átirat. Harmadikként a bosszúszomjas Rampage vonul be, végül pedig a bajnok, Belfast szörnyetege, Big Damo, aki mikrofont is ragad. Elmondja, hogy egyszerűen nem érti ezt a meccset. Hendry-t már legyőzte. Rampage-t már legyőzte. Conners-t pedig már mindenki legyőzte (ez láthatóan nagyon érzékenyen érintette Joseph-et). Ahogy ő látja, az egyetlen győztes alkat, aki most itt áll az ő maga, kíváncsian várja mit tesznek ellene. Több sem kell ellenfeleinek, egyszerre támadják meg őt. Sarokba szorítják Damo-t, de kitör a támadások elől, Elbow Conners-nek, Forearm Hendry-nek, de Rampage Dropkick-je elkapja. A Joe duó szétválasztja őket, Damo kigurul a ringből, így Rampage marad kettejük ellen. Rampage egy Flying Clothesline-t intézne Conners-nek, de Hendry ellöki társát az útból, így ő szenvedi el a mozdulatot. Joseph sarokba is tudja szorítani Rampage-t, de az egy Back Body Drop után fordítani tud, kopogtatna, de Hendry töri azt. Elbow váltások Joe és Rampage közt, végül felkapja előbbi utóbbit, készül a Freak of Nature-re, sikertelenül. Időközben Conners visszatért a játékba, kiosztanak együtt egy dupla Backbreakert, csak hogy utána kapjanak Damo-tól egy dupla Clothesline-t. Damo Conners-t pécézi ki, mondván ő a leggyengébb, hatalmas csapásokat szenved el Joseph. Rampage után Hendry-t is visszaveri Damo, majd tovább kínozza Conners-t, aki egy gyengébb visszatámadás után kirepül a ringből.  Hendry visszatérve egy DDT után kopogtatná a szörnyet, de Rampage szakítja meg a számolást, majd egy Side Slam-t oszt ki Joe-nak, aki kettőnél kirúg. Conners érkezik a köteleket átugorva egy DDT-vel, de egy Cross Body Damo-tól megállítja, a kopogtatásból kirúg. Hendry kapja meg Damo-t, felkapja, és kiosztja a Freak of Nature-t. Nipup után Joe nyeregben érzi magát, felmászik a kötélre, Rampage szedné le egy Superplex-el, de Damo érkezik harmadiknak, aki Powerbomb-á alakítja át a felállást, már zuhannak is lefelé mikor Conners visszagurul a ringbe, az eső Hendry lába pedig csúnyán eltalálja partnerét. Belfast szörnye Rampage-el kezd lassú pofozkodásba, Connersék szétválasztják őket, de Damo elintézi Hendry-t, majd egy Running Boot-ot oszt ki Rampage-nek. Connersék mögé lopakodnak, hogy ketten adjanak egy Suplexet a szörnynek, de végül az ad nekik egy dupla Suplexet. Joseph-et kopogtatná, sikertelenül, majd Joe-t, szintén sikertelenül, majd Rampage-et, de ez sem jön össze neki. Kigurul a ringből, előszed egy acélszéket. Conners-t célozza meg, de Hendry újfent megmenti társát azzal, hogy elébe ugrik a támadásnak. Damo látszólag nem bánja kit üt le a fegyverrel. Rampage támadná meg Damo-t hátulról, de a szék nyomósabb tényezőnek bizonyul, amit a sarokba szorított ellenfelén hagy. Megcélozza a fele szembe lévő kötéltartó oszlopot, felmászik, de Rampage leüti róla,majd leugorva leteríti a szörnyet. Látszólag Adam volt kliensét jobban érdekli a bosszú, mint az öv. Az acélrámpára érve egy Vertical Suplex-et oszt ki Damo-nak, mindketten elterülnek. Hendry és Conners marad a ringben, mindketten lassan feltápászkodnak. Joe a kezét nyújtja, legyen fair a küzdelem, Joseph megrázza azt, de azzal a lendülettel felkapja barátját, és kiosztja neki a Righteous Kill-t. Kopogtatna, 1, 2…de a mérkőzésvezető valamiért nem számol el háromig, érthetetlen helyzet. Conners előtt elborul a világ, minden és mindenki Hendry-t akarja győztesként, felkapja a vörös acélszéket és hozzávágja Joe-hoz. Nem elégszik meg, még négyszer csap le a fegyverrel, hogy biztosra menjen. Újabb kopogtatás, Hendry meg sem mozdul. Az új WCPW Nehézsúlyú Világbajnok Joseph Conners. Kikapja az övet a bíró kezéből, megszállottként tekint rá. Mégis képes volt rá, a legesélytelenebbként vágott neki, de bebizonyította, hogy képes rá, bármi is legyen az ár, még ha az nem is tisztességes (righteous). Elárulta barátját, aki minden tőle telhetőt megtett, hogy egyenlő partnerekként tekintsenek rájuk az emberek, de az igazság pillanatában ez sem volt elég. A háttérben még pofozkodik egymással Damo és Rampage, az előtérben pedig az új bajnok ünnepel, immáron egy teljesen más, magabiztos és mindenre kész arckifejezéssel. Ezzel ér véget a WCPW – Stacked adása.

Forrás: https://www.youtube.com/watch?v=csdIspbS3as&index=9&list=PLn-5osc_yt-rK3RAdygbsn_06e2_cKLbB
Forrás: WCPW – Stacked

A különleges adás betétzenéjével búcsúzik a WCPW a következő adásig.

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

RAW, SmackDown, NXT, PPV, Hírek, Érdekességek