WWE Cruiserweight Classic 2016. július 20. – Eredmények és videók

023_CWC_06232016ca_1878--fab092441b698e220b61cab4ac9d2c98

Folytatódnak a küzdelmek, ezúttal is négy összecsapást tekinthetünk meg az adásban. Múlt héten már négyen kvalifikálták magukat a következő fordulóba. Hasonló céllal lép ma ringbe nyolc újabb szupersztár – köztük a veterán Tajiri, aki hosszú évek után tér vissza a WWE-be, s nyitja meg mai adásunkat a Full Sail egyetemen.

Daniel Bryan kicsit a múlt hétről beszél, valamint láthatunk néhány bejegyzést a közösségi médiából, amik az elmúlt adással kapcsolatosan. Corey Graves jóvoltából ma is elébe tekinthetünk az összecsapásoknak, és egy kis összefoglalót is kapunk az első négy mérkőzésből.

Damian Slater szavait hallhatjuk az első mérkőzés előtt, s mint mondja – Tudta, hogy az esélytelenebb amikor idejött. Amikor Ausztráliában, vagy Japánban birkózott a legjobbak ellen lépett ringbe, és meg is nyert néhány meccset. A versenyben lenni egy valóra vált álom – Ő pedig arra törekszik, hogy megnyerje.

Tajiri vs Damian Slater

20160720_cwc_tajiri--637b9bd451f2e105bba050c8a1e0b0a9A győzelem felé vezető út hosszú, s rögtön egy nagyon komoly rutinnal bíró harcos áll Slater útjába. Tajiri minden mozdulatából sugárzik a tapasztalat, Slater pedig próbálja magához ragadni a kezdeményezést a főként karra dolgozó japántól. Megtörténik az első, s egyben egyetlen “repülés” is, Damian a Corkscrew Pescado-val teríti le a ringen kívül Tajiri-t. Slater az addig üsd a vasat amíg meleg elven szerepelt, előbb egy Tornado DDT, majd egy Running Knee érkezett tőle, de Tajiri kitört a tusból. A japán hamarosan rövidre zárta a mérkőzést, amikor is a Buzzsaw Kick-et követően kopogtatta Slater-t.

A továbbjutó Tajiri ellenfele Gran Metalik lesz a következő fordulóban.

TJ Perkins-t láthatjuk aki elmondja, hogy tizenhárom évesen kezdett birkózni. Sokoldalúnak tartja magát, szeret jól szórakozni, valamint divatos lenni. Számos jó birkózó van, de pont ez teszi a dolgot könnyűvé.

Da Mack szerint, ideje elkezdeni. Az Ő befolyása Michael Jackson volt, ezért Ő most a birkózás Michael Jacksona akar lenni. ( Atyaág 😀 )

Da Mack vs TJ Perkins

20160720_cwc_perkins--d54f32281234f0566e45e0d6d66fd01dIgen látványos csatát figyelhettünk, tele szépen kivitelezett mozdulatokkal. TJ párszor nagyon közel került a győzelemhez, de Mack végül egy Kneebar-ral feladatta vele a küzdelmet.

Lince Dorado vs Mustafa Ali

201607120_cwc_lince--6b708883ce909595f693956e18e369f3Egészen elképesztő manőverekkel fűszerezett csata volt ez, amiben a This is Awesome Chant is hallható volt. Egyik fél sem érdemelt vereséget, ugyanakkor Ali maradt alul, miután Dorado kiosztotta a Shooting Star Press-t.

Tozawa szerint ismerik őt vagy sem, szórakoztatni fogja őket az, amit tesz. Nagyon szórakoztatónak vallja magát a ringben, s mindig is a WWE-ben akart birkózni.

Kenneth Johnson azt mondja, hogy Ő egy kemény harcos. Megtanult szívből és eltökéltségből harcolni, és azért van itt, hogy másokat bátorítson.

Akira Tozawa vs Kenneth Johnson

20160720_cwc_johnson--d9beacfdb4fafe9da426c3ab908cbfdaTozawa sikerével zárult a főmérkőzés egy German Suplex képében. Akira esélyeshez méltóan húzta be a győzelmet, amit követően a Jack Gallagher vs Fabian Aichner összecsapás győztesével találkozik.

Az adás a jövő heti kínálattal zárul, amikor is:

 • Zack Sabre Junior versus Tyson Dux

 • Drew Gulak versus Gurv Sihra

 • Anthony Bennett versus Tony Nese

 • Raul Mendoza versus Brian Kendrick

-mérkőzéseket rendeznek majd.

4 című bejegyzés “WWE Cruiserweight Classic 2016. július 20. – Eredmények és videók” gondolatot, hozzászólást tartalmaz

  1. Hunter alapította a sorozatot, összegyűjtve a világ 32 legjobb cirkálósúlyú birkózóját. Egy egészen új projekt, amivel teljesen más szintre emelték a bizniszt. Pletyka szinten kering, hogy a sorozat győztese – rögtön a visszahozott Cruiserweight bajnoki cím tulajdonosa lesz.

   Kedvelés

 1. Jó volt megint az adás. Egy apró megjegyzés Utah: TJP nyert feladatással nem Da Mack. 🙂
  Viszont Tozawa meglepett, nagy showman a csávó. Azért az nem volt rossz, amikor a közönség kiabált vele, felállt és csendet mutatott az ujjával. 🙂
  A jövő hétre kíváncsi leszek, mert az egyik favoritom Zack Sabre Jr is ringbe lép. Erős lesz a jövő hét is.
  Elvileg Kota Ibushi és Gran Metalik WWE-s szerződést kötött és páran vannak, akiknek felajánlották ugyan ezt.

  Kedvelés

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

RAW, SmackDown, NXT, PPV, Hírek, Érdekességek