WWE Cruiserweight Classic 2016. július 27. – Eredmények és videó

20160626_cwc_gulaksihra_2--11420b6a673a6a87644eccc167ba98d9

Szokásosan a Full Sail egyetem arénájából köszönt minket Mauro Ranallo, valamint Daniel Bryan. Ismételten nyolc szupersztár lép ringbe négy mérkőzésünkön, és talán közöttük rejtőzik a sorozat győztese. Zack Sabre Jr. debütálását hatalmas várakozás övezi, csak úgy, mint Brian Kendrick-ét. Lássuk is, hogy mit tartogat számunka a mai adás.

Tyson Dux szavait hallhatjuk, aki elmondja, hogy 2004-es sérülésének pillanatában tudta, hogy baj van. Hosszú volt az út a visszatérésig, de ez most az Ő lehetősége, és soha sem fog meghátrálni. 

Zack Sabre Junior következik, s mint mondja – a birkózás egyenlő a szenvedéllyel. Figyelte korábban Eddie Guerrero-t és Chris Jericho-t, szóval van néhány trükk a tarsolyában. Úgy érzi, hogy ha kemény munkát tesz ebbe bele, akkor eléri a céljait. 

Zack Sabre Junior vs Tyson Dux

Sabre végig irányítása alatt tartotta a küzdelmet, s egyáltalán nem meglepő módon – végül feladásra kényszerítéssel lépett a következő fordulóba.

Drew Gulak elvei a fókuszálás, illetve az eltökéltség. Szürreálisnak érzi, hogy a WWE-ben, s azon belül a Cruiserweight Classic-ban lehet. 

Harv Sihra számára nagy öröm, hogy a CWC-ben szerepelhet. Eddie Guerrero inspirálta, amit a jövőben megpróbál kamatoztatni. Tudja, hogy Ő az esélytelenebb, de nem számolhatják ki. 

Harv Sihra vs Drew Gulak

Ez a feladatások estéje volt, hiszen ez az összecsapás is ezzel a módszerrel dőlt el. Gulak alkalmazta a Dragon Sleeper-t, amiben végül kopogni kényszerült Sihra.

Tony Nese következik, aki egy premier sportolóként tekint magára, mivel Ő a legerősebb és leggyorsabb a mezőnyben. Hallani fogja, hogy 31 másik társa milyen keményen edzett, hogy itt lehessen. Ő lesz a legnagyobb név a torna végén – ígéri meg. 

Anthony Bennett szerint mindig Ő volt az esélytelenebb. Ez az esélye, hogy megmutassa a világnak, ki is Ő valójában. 

Anthony Bennett vs Tony Nese

A szűkszavú nyilatkozat után érezhető volt, hogy Bennett-nek nem sok sansza lesz. Ez nagyjából be is következett, hiszen a végjátékban a 450 splash-t követően Nese kvalifikálta magát a következő fordulóba.

Raul Mendoza elmondja, hogy Mexikó képviseletében van itt. Azt mondja, hogy ha Eddie Guerrero bajnok tudott lenne, akkor kemény munka árán Ő is valóra válthatja az álmait. 

Brian Kendrick következik és azt mondja, hogy a tapasztalata miatt van itt. Szerencsés volt, hogy az álmainak élt, és ezáltal része lett a WWE-nek. Azonban engedte, hogy mindez kicsússzon az ujjai közül. Ez a második esély számára, ami egy új életet ad neki. 

Brian Kendrick vs Raul Mendoza

Ennek a bizonyos második esélynek a szellemiségében harcolt Kendrick, aki végig jól szerepelt a harcban. A végén szüksége volt egy kisebb cselre, amit követően a Bully Choke-al könnyedén feladatta a csatát Mendoza-val.

Egy gondolat a(z) “WWE Cruiserweight Classic 2016. július 27. – Eredmények és videó” című bejegyzésnél

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

RAW, SmackDown, NXT, PPV, Hírek, Érdekességek