WWE Evolution (All-Female) PPV 2018. – Előzetes

Újabb történelmi pillanathoz érkezett a WWE-ben zajló forradalom, amelynek következő fontos állomása a legelső olyan PPV, amely kizárólag női szupersztárokat vonultat majd fel.

Helyszín: Uniondale, New York 
Aréna:  Nassau Veterans Memorial Coliseum

2018. július 23-án került sor a nagyszabású bejelentésre, amely alatt Stephanie McMahon és Triple H mellett Vince McMahon is megjelent a közönség előtt. Az Evolution névre keresztelt gálának rögvest megadták az alaphangot azáltal, hogy mind a nagy bajnoki címet terítékre helyezték, megspékelve a második Mae Young Classic fináléjával.

A címmeccsek és a MYC-döntő mellett egyelőre két másik összecsapást jelentett be a WWE.

Lita & Trish Stratus vs. Alicia Fox & Mickie James – Tag Team Match 

A legtöbbet átvariált párosítás(ok) ezek, tekintve, hogy minek indult és hogy mi lett belőle. Alapjáraton Alexa vs. Trish és Mickie vs. Lita meccseket terveztek, de végül az összevonás mellett döntöttek. Viszont a tag-meccsből sem lesz semmi ebben a formában, ugyanis Alexa Bliss nem kapta meg a szükséges engedélyeket. Ennél fogva – amint annak hétfőn meg is ágyaztak – Alicia Fox helyettesíti majd őt a találkozóban. A legnagyobb kérdés innentől még úgy sem a győztes a kiléte, hanem hogy bemutatják és egyben kockára teszik-e a Women’s Tag Team Championshipet.


Kairi Sane (C) vs. Shayna Baszler – NXT Women’s Championship Match 

Nagy múltja van a feleleknek ez kétségtelen. Tavaly a Mae Young Classic fináléjában Kairi diadalmaskodott, ám az NXT Women’s Championship mégis Shaynánál kötött ki hamarabb. Kairi sokáig nem találta helyét a divízióban, de a TakeOver: Brooklyn IV felé haladva rálépett a helyes útra. Itt győzte le Shayna-t, akinek tehát ez a visszavágója is lesz! Búcsúmeccs Shayna részéről amellyel megérkezik a Main Rosterre, vagy egy csavarral új bajnokot avatunk, aki történetesen az első kétszeres NXT Women’s Champion lehetne?!


Bayley & Natalya & Sasha Banks vs. The Riott Squad – 6 Women Tag Team Match 

Hat tős tag team összecsapásból jut, köszönhetően ennek, amely során Natalya, Bayley és Sasha veszik majd fel a harcot a Riott Squaddal. Különösebb mögöttes tartalmat nem kapott a mérkőzés, Rubyék egy vesztes viszályból érkeztek bele, míg a túloldalról a visszatérő Sasha egészíti ki a face karakterek táborát.


Io Shirai vs. Toni Storm – Mae Young Classic Final 

Összességében az est egyik legjobb ütközetére van kilátás, amikor is megrendezésre kerül Io és Toni között a MYC döntője. Két elit szintű előadó találkozik egymással a végső győzelem reményében, és ellentétben a tavalyi évvel – idén sokkalta kiélezett fináléra van kilátás. Triple H jó lóra tett mindkettejükkel, hisz egyaránt megvan bennük a szükséges potenciál annak érdekében, hogy a női birkózás vezérgyéniségei legyenek idővel.


Battle Royal egy jövőbeni Championship meccsért 

Mindent bele Battle Royal, amelynek győztese címmérkőzéssel gazdagodik. Jószerével már Rumble-méretet ölt, és még hol a vége, hisz ha minden igaz az NXT-ből is érkeznek majd bele résztvevők.


Ronda Rousey (C) vs. Nikki Bella – RAW Women’s Championship Match

Minden jel szerint ez lesz majd a főesemény. Ronda Rousey trónjára a történelem legtovább regnáló Divas Champje, vagyis Nikki Bella tör. A Fearless One pár hete fordult Rousey ellen, azok után, hogy másodszor is lenullázták a Riott Squadot. A felvezetés egy-két pengeéles szócsatát ugyan eredményezett, de tettlegességig egyszer sem fajultak a dolgok.


Becky Lynch (C) vs. Charlotte Flair – SmackDown Women’s Championship, Last Women Standing Match 

Talán nem főesemény lesz, mindenazonáltal a leginkább megalapozott és leginkább várt csatára kerül majd sor, miközben Becky és Charlotte ismételten aprítani kezdik egymást. Last Women Standing, vagyis az győz, aki tíz számolásig lent tudja tartani az ellenfelét. Vajon sikerül Charlotte-nak megragadni az utolsó esélyek egyikét, vagy Becky megtalálja a módját annak, hogy kiravaszkodja magát a szorult helyzetből?

Íme hét órányi tömény kontent mindazoknak, akik nem bírják kivárni a kezdést.

A kezdés, amely az óraállítás következtében némiképp kedvezőbb lesz a szokotthoz képest. Ha minden igaz, a Kickoff 23:00-kor, míg a Main Card 00:00-kor fog kezdődni.

Élő közvetítés ide vagy ide kattintva lesz elérhető!

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

Hírek, érdekességek, interjúk, összefoglalók, előzetesek minden mennyiségben!