WWE Super Show-Down 2018. – Előzetes

Network Special? Global PPV? Egyre megy! A Super Show-Down leomlasztja a falakat!

A szokásos októberi Hell In A Cell, vagy tavaly látott TLC helyett, ezúttal Ausztráliából jelentkezik PPV-ként tálalt rendezvénnyel a WWE. Meglátjuk mennyire lesz annak tekinthető, s hogy mennyire hat majd felturbózott Live Eventként.

Helyszín: Melbourne, Ausztrália
Aréna: Melbourne Criquette Ground 

Közel 70.000 nézőt várnak a létesítménybe, amely így a WrestleMania 32 óta a legnagyobb helyszíni szurkolótáborral kecsegteti a nagyérdeműt.

Minden készen áll!

Cedric Alexander (C) vs. Buddy Murphy – Cruiserweight Championship Match

Cedric a WrestleMania óta rendíthetetlen. Ellenfele nem ismeretlen, hisz találkoztak már az elmúlt hónapokban. A különbség most számottevő, hisz Murphy hazai közönség előtt méretheti meg magát, s próbálhatja megkaparintani a cruiserweightek aranyát.


The New Day (C) vs. The BAR – SmackDown Tag Team Championship Match

Fighting champions! A New Day újra harcrakész, mint ahogyan a szebb napokat is megélt BAR. Kofiék a SummerSlamre 48 órával nyerték meg a címeket, ám nemsokkal később már helyt kellett állniuk a Rusev Dayjel szemben. Sikerük nyomán nem tétlenkedhettek, tekintve, hogy Sheamus és Cesaro kiharcolták a kihívói jogot. Címvédés, vagy trónfosztás van kilátásban?


Bobby Lashley & John Cena vs. Kevin Owens & Elias – Tag Team Match

Bobby Lashleynek az elmúlt hetekben kezdett meggyűlni a baja Kevin Owensszel és Eliasszal. Lio Rush egyelőre nem jelent számottevő segítséget e tekintetben a Dominatornak, szombaton azon változik a helyzet, hisz színre lép a Gamechanger! John Cena a kínai munkásságát szakítja félbe a Super Show-Down kedvéért.


Becky Lynch (C) vs. Charlotte Flair – SmackDown Women’s Championship Match

Charlotte Flair megkapja a visszavágóját azok után, hogy a Hell In A Cell PPV-n sokkoló vereséget szenvedett Beckytől. Az azóta eltelt hetekben folyamatos nyomás alatt volt tartva a Queen, és egészen pár nappal ezelőttig vissza se tudott vágni érdemben az őt ért sérelmek miatt. Ekkor azonban lenullázta a Beckyt, aki egy saját készítésű poszterrel igyekezett nyomatékot adni bajnoki mivoltának.


The Bella Twins & Ronda Rousey vs. The Riott Squad – 6 Women Tag Team Match

A RAW-brand nem vonultat fel címmeccset, kezdve a Women’s Champion Ronda Rouseyal, aki a Bella-ikrek oldalán a Riott Squadot igyekszik majd helyrerakni. A különösebb izgalmat nem tartozó mérkőzés valódi kérdése, hogy heel turnt vesz-e Nikki az Evolution főeseményének érdekében.


Daniel Bryan vs. The Miz – #1 Contender Match 

Daniel Bryanben bizonyára ég a bizonyítási vágy amellett, hogy alaposan elverje az orra alá folyamatosan borsot törő Mizt. A SummerSlamen és a Hell In A Cellen egyaránt Mike örülhetett, Bryan ennek ellenére mindent vihet amennyiben felülkerekedik. A győztes jutalma egy WWE Championship meccs, amely persze nem jelenti azt, hogy ez a feud véget ér Melbourne-ben.


The Shield vs. Dogs of War – 6 Man Tag Team Match

Egészen abszurdnek tűnhet, mindenesetre tény, hogy a RAW címei közül hármat is tartalamaz ez az összecsapást, de persze anélkül, akármelyik is terítékre kerülne. A SummerSlam óta érlődő konfliktus egy gigászi tag team háborúban csúcsosodik ki, miközben egyik alakulat sem olyan sziklaszilárd, mint a kezdetekben. A Shield részéről Ambrose örlődik, míg a túloldalt Zigglerrel éreztetik valamelyest, hogy gyenge láncszem.


AJ Styles (C) vs. Samoa Joe – No Count Out, No Disqualification WWE Championship Match

A képlet végtelenül egyszerű: nincsenek szabályok, az győz, aki a legmesszebbre hajlandó menni a győzelem érdekében. AJ Styles két ízben is sikerrel védte meg a trónt, ám Joe a folyamatos személyeskedéssel újabb és újabb lehetőséghez jutott. A Hell In A Cellről, AJ csak egy formális bakinak köszönhetően távozhatott címvédőként, hisz feladta a találkozót még mielőtt a bíró hármat számolt volna a tushelyzetben. Ennek ellenére, Joe-nak be kellett érnie a harmadik címmeccs kiírásával. Vajon ezúttal sikerrel jár, vagy tovább kell emelnie a tétet a trónfosztás érdekében?


Naomi & Asuka vs. The Ilconics – Tag Team Match

Alapesetben még a Kickoffra se nagyon férne fel ez a párosítás, azonban az Ilconics hazai környezetben való szereplés felülírja a józan ész diktálta elveket. Peyton és Billie most a nagyszínpadon is bizonyíthat, ráadásul rögtön hetvezezer rajongó szeme láttára.


The Undertaker (w/Kane) vs. Triple H (w/Shawn Michaels) – Last Time Ever Match

A gála legjobban várt összecsapásán két legendás veterán és egymás irányába nagy múlttal bíró csillag feszül egymásnak. Utoljára! Legalábbis egy az egyben. Triple H és Undertaker lezárnak egy fejezetet a sportszórakoztatás történelmében, s egyúttal megnyitnak egy másikat, tekintve, hogy a mögöttük hátvéd szerepkört betöltő Kane és Shawn Michaels is aktív részesei lesznek a küzdelemnek.


Fontos hangúlyozni: kezdés, magyar idő szerint szombat délelőtt 11 órától! Preshow egyelőre nem lett bejelentve a gálához! Természetesen linkeket is biztosítunk majd, ezzel holnap jelentkezünk a reggeli órákban.

Egy gondolat a(z) “WWE Super Show-Down 2018. – Előzetes” című bejegyzésnél

 1. Ez a gála kb olyan, mintha sd exkluzív lenne.
  A raw egyetlen címmeccsel sem képviselteti magát, pedig elviekben, még mindig ez a #1 show.
  A férfi címeket a shield feudja emészti fel strowmanékkel, a női címet pedig szintén egy 6 fős meccsben szerepeltetik.
  Az egyetlen dolog, amit fel tudnak dobni az sd-vel szemben az a taker vs hhh meccs, de így hogy shawn és kane is ott lesz én már ezt sem várom annyira.
  Egyrészt ennek az egésznek már eleve nagyobb volt a füstje, mint a lángja, hiszen taker már nem (vagy csak nagyon nehezen) tud hihető meccset csinálni és hunter sem fiatal már, bár előtte még így is megemelem a nemlétező kalapom, minden egyes alkalommal mikor ringbe lép képes rácáfolni az időre.
  Viszont így hogy kb egy dx vs brothers of destruction feudot hoztak ki belőle a végére az egész meccs elveszti a varázsát, hiszen csak felvezető lesz ehhez a feudhoz, aminek eleven nem kellene megtörténnie.

  Kedvelés

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

Hírek, érdekességek, interjúk, összefoglalók, előzetesek minden mennyiségben!