WWE Superstars 2016.Február 12. – Eredmények és videó

178_RAW_02082016ej_1557-3873072617

A Superstars eheti adása is két mérkőzésből áll, amik mellé a szervezet kisebb-nagyobb összeállításokat készítette a hétfői RAW adásból.

The Ascension vs Fandango & Damien Sandow 

Az illuminátorok biztos szívesebben emlékeznek vissza az NXT-ben eltöltött idejükre, ahol legalább megbecsülték őket. A Main Roster-ben hamar parkolópályára kerültek, kiaknázatlanul hagyva képességeiket. Ellenfeleik szintén többet érdemelnének, főként Damien Sandow, akit a közönség rendre követel az adásokra, még sem szerepel csak ezeken a kisebb műsorokon. A korábbi NXT Tag Team bajnokok tudtak győzni egy rövid összecsapásban, miután értékesítették Tag Team finisher mozdulatukat Sandow kárára, aki nem volt képes kirúgni a kopogtatásból.

Láthatunk egy visszajátszást a RAW-ból, ahol is Dean Ambrose akart mindenáron revansot venni Brock Lesnar-on, ami többé-kevésbé sikerült is. Egy övön aluli ütés után a Lunatic Fringe maradt talpon, de vajon ezzel megelégszik Mr.Ambrose?

Stardust vs Zack Ryder 

Egy hete már összecsaptak itt a Superstars-on, akkor Stardust tudott győzni. Ezúttal azonban Ryder volt képes győzelmet aratni, Rough Ryder nevű mozdulata után, Stardust nem volt képes kirúgni a tusból.

Az adás végén újra megtekinthetjük Daniel Bryan hétfői búcsúbeszédét, hiszen a nap folyamán az American Dragon bejelentette visszavonulását. Kétség kívül szomorú pillanat volt ez sok rajongó számára szerte a világon, hiszen Daniel jó példa volt sokaknak, hogy ha bizony el akarunk érni valamit, küzdeni tudással és akarattal elérhetővé válik minden.

Ez volt mára a Superstars, amit majd a hétfői RAW fog követni.

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

RAW, SmackDown, NXT, PPV, Hírek, Érdekességek