WWE Superstars 2016.Február 5.

12696836_961917110558953_681450374_oMindenekelőtt azzal kezdeném, számomra felfoghatatlan, hogy az 52 perces Superstars adás miért csak két meccsből áll. A kettő együtt nem tesz ki 20 percet, a maradék időben pedig RAW ismétlést tesz be a szervezet. Nem vagyok egyedül ha azt mondom, inkább az elnyomottabb tehetségeket kellene szerepeltetni ezen az adáson.

Mark Henry & Jack Swagger vs The Ascension 

A Royal Rumble alkalmával láthattunk először Henry és Swagger összeverbuvált csapatát, mely nem lesz hosszútávú, ma azonban jól reagált rájuk a közönség. A közönség bizalmát egy gyors győzelemmel hálálták meg, miután Jack Swagger a Patriot Lock-ot alkalmazva feladatta a csatát Viktor-ral.

Láthatunk egy visszajátszást a hétfői RAW-ból, ahol is Sasha Banks felhívta mindenki figyelmét arra, hogy a Bo$$ bizony visszatért. Elmondta, hogy a saját útját járja, és mialatt Becky egy visszavágóért sír, ő tenni is fog a Díva bajnoki övért. Kihangsúlyozza, hogy senki sem lesz képes megállítani, egyértelmű üzenetet küld a bajnok felé, amikor is megérkeznek korábbi társai. Naomi és Tamina úgy érzik Sasha egyre jobban eltávolodik tőlük mert csak a saját céljai vezérlik. A két díva később megtámadta Sasha-t, akinek segítségére Becky sietett, a közönségnek sem kellett több, máris harsogott az NXT rigmus az arénában.

Megtekinthetjük Dolph Ziggler és Kevin Owens hétfői ütközetét is, melyből egy ZigZag-et követően a ShowOff jött ki győztesen.

Zack Ryder vs Stardust

Sokan talán legyintenek erre az összecsapásra, viszont két olyan fél küzdött meg, akik jóval többet érdemelnének annál, mint amit manapság kapnak. A győzelmet Stardust tudta megszerezni miután kiosztotta finisher-ét az internet bajnokának, aki nem volt képes kirúgni a kopogtatásból.

Az eheti Superstars adását egy FastLane promó zárja, majd kapunk egy kis visszajátszást a RAW elejéről és végéről. Dean Ambrose szakította félbe Brock Lesnar és Paul Heyman párosát azért, hogy szemtől-szemben beszéljen a Fenevaddal. Dean leszögezte, hogy tiszteli Lesnar-t ugyanakkor nem érdekli mekkora verést kell kiállnia, meg fogja szerezni amit akar, jelen esetben a WWE Nehézsúlyú világbajnoki övet. Kéri Lesnar-t, hogy vigye el Suplex City-be, ő azonban el fogja vinni a saját meggyötört testét a WrestleMania-ra ahol is ki fog állni Triple H ellen, hogy megszerezze a bajnoki címet. Lesnar nem igazán vette komolyan a Lunatic szavait, amit az adás végén egy F5-el nyomatékosított Ambrose számára.

Az út a WrestleMania-ra a hétfői RAW adásával folytatódik, ahol is újfent tiszteletét teszi Brock Lesnar.

Egy gondolat a(z) “WWE Superstars 2016.Február 5.” című bejegyzésnél

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

RAW, SmackDown, NXT, PPV, Hírek, Érdekességek