WWE Tough Enough 2015. augusztus 11. – A sztorik felépítése

tefinal879A konyhában összegyűlt versenyzőket Chris Jericho köszöntötte egy kis pizzázással. Míg Amanda és GiGi próbál igazodni az Univerzum elvárásaihoz, addig a gyakran leggyengébb háromban végző Sara és ZZ csak a rajongóikra számíthatnak a túléléshez. ZZ kimentette magát, mikor azt mondta szerinte fontos a közös nevező megtalálása ahhoz, hogy valaki nagy WWE szupersztár legyen. Jericho adott néhány tanácsot az a köteleken kívüli sztorik építéséhez.

A legendával átmulatott este után ideje volt megmutatni a srácoknak, hogy is kell bánni a szavakkal. Tanner-nek az egyensúlya megőrzésével is volt kisebb gondja a buli után, amitől az edzők nem voltak elragadtatva, de végül is elindult a Történetfelépítő kihívás.

A mérkőzőket párokba szették, majd kaptak egy órát, hogy felépítsék mérkőzésük sztoriját, amit később közönség előtt adnak elő. A tervekkel előálltak a játékosok, majd az edzők tökéletesítették a gondolatokat, hogy a lehető legjobbat hozhassák ki a lehetőségükből. A verseny kezdetekor derült ki, hogy a publikum az NXT roster-e lesz.

Josh és ZZ meccse volt az első, ami bejött a közönségnek. A bírók is egyet értettek az NXT-sekkel. Nem úgy Amada és Sara, akik nem vették túl komolyan a feladatot mosolyukkal, főleg Sara. Booker T szerint nem úgy kellene felfogni, mint egy játékot. Tanner is jelezte, hogy neki kimaradt ebből a sztori. De a bírók kiemelték Amanda in-ring képességeit is. Az utolsó mérkőzésen Tanner nézett szembe GiGi-vel. A srác karizmája ezúttal hiányzott, ezt a lány is jó érezte és az értékelők is észrevették. Bár a feladatot jól teljesítették, hiányzott belőle sztori, amire a legnagyobb szükség volt.

Az értékelés megtörtént, az edzők egyhangúlag Josh-t hozták ki győztesként, megjegyezve hogy egy WWE szupersztárra emlékeztette őket. A leggyengébb teljesítmény Sara-é volt, akinek szerintük nem természetes a kötelek között mozgása, változtatni kellene a hozzáállásán.

A kihívás után Josh elismerte Tanner másnaposan nyújtott teljesítményét, ám a srác úgy gondolja ez nem befolyásolja a ringbéli teljesítését. GiGi és Amanda a közösségi oldalakat böngészte. Utóbbi a kommentek és tweetek alapján nem kapott nagy átlagban pozitívumokat. GiGi ledöbbent egy-két megjegyzésen, míg Amanda-t bántotta, hogy semmi mást nem olvas, csak “előre a kritikák ellenére”.

A képeken a Tough Enough studiója, ahol John Cena először jelenik meg nyilvánosan orrtörése óta. A US bajnok mondott néhány buzdító szót a játékosoknak, majd eszükbe juttatta, hogy az itteni útjuk során mutatottak meghatározza későbbi karakterüket. Tiszteletét fejezte ki, amiért mindenki elé állnak ki megmutatva sikereiket és bukásaikat is.

Ezután Chris Jericho feltette a kérdést: John Cena elfogadja Seth Rollins kihívását a SummerSlam-re? A bajnok Bryan felé fordult, hogy segítsen a döntésben, erre a szupersztár megkezdte a Yes! mozgalmat a Tough Enough stúdiójában, amihez a közönség is csatlakozott. Látszólag a kihívás elfogadva, így a PPV-n mindkét cím tét lehet a mérkőzésükön.

Miután a zsűri kielemezte a sztorialkotó képességeket, kiválasztotta a három leggyengébbet. Daniel GiGi-t választotta, aki szerinte nem fogta meg a közönséget, és a figyelme sem volt a legjobb. Miz Tanner-t választotta, ahogy elhagyott a karizmája. Paige ismét Sara-t választotta, mert szerinte a lány nem alakalmas arra, hogy WWE díva lehessen.

A szavazás lezárult, a nézők GiGi-t találták a leggyengébbet, így számára a verseny vége ért – és jövőhétre már csak öten maradtak játékban.

7 című bejegyzés “WWE Tough Enough 2015. augusztus 11. – A sztorik felépítése” gondolatot, hozzászólást tartalmaz

 1. Én komolyqn nem tudom, hogy ez a Sara mennyit szophat azért, hogy még mindíg ott van. Elnézést a megnyilvánulásért de az a picsa olyan irritálóan balfasz, hogy azt fáj nézni.

  Kedvelés

  1. Igazából Sara egyetlen jó tulajdonsága saját maga mögött van. A pankrációhoz tényleg semmi köze, de ott lesz a döntőben. Pedig volt nála tehetségesebb is, aki már sajnos kiesett pár résszel ezelőtt.

   Kedvelés

 2. Ha Cena megnyerné a vb övet,akkor WWE számomra (meg úgy kb. pár millió ember számára) szerintem megszünne.. 😀

  Kedvelés

  1. Inkább maradjon az öv egy olyannál aki inkább kommentátornak lenne jó? Minden Raw első 20 percét kidumálja.

   Kedvelés

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

RAW, SmackDown, NXT, PPV, Hírek, Érdekességek