WWE Tough Enough 2015. augusztus 18. – A döntősök

20150818_te_hero_960x540_joshslam

A Tough Enough adása 2015. augusztus 18-án egy visszatekintő videóval indul, amiben az előző hét utolsó eseményeit nézhetjük ismét végig. Tanner, Sara és Gigi kényszerültek az utolsó három helyre, ahol végül Gigi-nek kellett búcsút vennie a csapattól. Ezen a héten már csak öten fognak harcolni a nézők, valamint a zsűri szimpátiájáért, vajon ki lesz az, aki a teljesítményével nem tudja lenyűgözni a nagyérdeműt és következőnek búcsúzik az adástól.

A mostani versenyzőknek ismét komoly teljesítménnyel kellett előrukkolniuk, hiszen az adás 3 edzője elkezdte formálni a fiatalos Finisherjét. A befejező mozdulat egy olyan manőver, ami leginkább meghatározza egy Szupersztár vagy egy Díva karakterét és a küzdelmeinek végkimenetelét. Alapos és megfontolt választásokat követően mind az öt résztvevőnek betanították a legfontosabb mozdulatukat. Sara-nak egy Russian Leg Sweep, Amanda-nak egy Springboard Bulldog, Josh-nak egy PowerSlam, ZZ-nek egy Flapjack, Tanner-nek pedig egy Standing Body Splash jutott.
A kemény edzéshez az is hozzátartozott, hogy egy NXT ringet kellett felállítaniuk, ahol aztán a gyakorlást elvégezhették. A fiúk és lányok a kihíváson eléggé jól szerepeltek, amit követően visszatérhettek a házba és várhatták a nagy pillanatot, amikor eldől, hogy ki fog távozni ezen a héten…

The Miz, Paige és Daniel Bryan előtt a szokásos módon felsorakoztak, ahol a három zsűritag elmondta a véleményét a fiatalok mostani teljesítményéről. Végül a három veszélyzónába kerülő versenyző a három srác lett. ZZ, Tanner és Josh a kiesés szélére került, ahol pár szót szólhattak, hogy miért is lennének esélyesek a WWE szerződés elnyerésére és a Tough Enough győzelmére. Végül a nézők szavazatai és a zsűri véleménye alapján Tanner-nek kell távoznia a show-tól.
Ezzel már csak 4-en maradtak versenyben, akik közül egy Szupersztár és egy Díva fog majd kikovácsolódni, de vajon ki fogja megszerezni a sokat jelentő WWE szerződést a fiúk és a lányok közül? Ki lesz elég kemény a győzelemre?

3 című bejegyzés “WWE Tough Enough 2015. augusztus 18. – A döntősök” gondolatot, hozzászólást tartalmaz

 1. A f@szba már ezzel a műsorral is. Tanner megy haza, ZZ meg marad? Pfffffff Nincs ebben semmi igazság, ZZ első naptól a leggyengébb, az erőálló képessége egyszerűen borzasztó. Egyszóval ez is el lett cseszve

  Kedvelés

 2. Ez az egész műsor egy vicc. Messze nem arról szól, hogy ki lesz pankrátor és ki nem, mert nehogymár a közönségen múlna hogy ki lesz a jövő bajnoka. Megnyerheti ZZ, megnyerheti az a buta balfasz tyúk Sara is, azokból úgysem lesz soha még pankrátor szerű dolog sem. Csakhát… Elég ha valaki elég balfasz ahhoz, hogy a közönség, tovább akarja nézni. Tannerben és Joshban szerintem abszolút ott a potenciál, remélem a jövőben látni fogjuk őket valahol.ZZ meg elbújhat, a flegma, életképtelen stílusával együtt.

  Kedvelés

  1. én végül az első rész után egyet sem néztem meg, már akkor fogtam a fejem hogy ez egyáltalán minekvan, jó a kérdés költői, maradjunk annyiban hogy ennek a műsornak nem vagyok a célközönsége.

   Kedvelés

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

RAW, SmackDown, NXT, PPV, Hírek, Érdekességek