WWE Tough Enough 2015. július 28. – Kemény összpontosítás

te_606_039_2Úgy tűnt, ZZ-t motiválták Patrick a Tough Enough adásának elején mondott szavai. Miközben ő szendvicset és tejet készített kiesett bajtársának, megígérte megnyeri a versenyt, hogy visszaszerezze annak becsületét. A játékosok összegyűltek, hogy megvitassák az előző hét kissé megrázó fordulatait, mint az Amanda és Chelsea közti visszatérő feszültséget.

Az edzők – Booker T, Billy Gunn és Lita – bemutatták egymásnak az Összpontosítás Kihívását és versenyzőket. Az erdőben egy egyensúlyozó kötél volt a levegőben. Cesaro érkezett egy látványos becsúszással, majd azt hangsúlyozta, mennyire fontos az összpontosítás a ringben. Az edzők ismertették a szabályokat: a játékosoknak el kell jutni az egyik ponttól a másikra a kötélen, miközben minden egyes ponton megjegyzik a feltüntetett számokat helyes sorrendben, hogy azokat egy kódként használva kinyithassák a széfet az utolsó ponton.

Az edzők igyekeztek elterelni a versenytársak figyelmét, tesztelve mennyire tudnak koncentrálni a külső hangok ellenére. Tanner gyorsan befejezte, és a széfből kiszedte Jericho The Best in the World című könyvét, míg a srácoknál Mada volt a leggyengébb. GiGi volt az egyetlen lány aki sikeresen kinyitotta a széfet, aztán jött Chelsea, aki 8 másodperccel gyorsabb volt.

A játékosoknak ismét nagy hangsúlyt kellett fektetni az összpontosításra a ringbéli kihíváson, ahol Billy Gunn adott tanácsokat a gyors mozdulatokhoz nagy tömeg háttérzajával. A feladat a gyakori nyerteseken, Tanner-en és GiGi-n is kifogott, míg Josh-on és Chelsea-n annyira nem.

Amanda kihallgatta Sara Lee-t és Chelsea-t, miközben ők a dobásokat gyakorolták, aztán konfrontálódott velük, mert azt gondolta őt és GiGi-t beszélik ki. Mondani sem kell, a köztük lévő szakadék csak tovább nőtt. Ezután GiGi-nek volt egy érzelmes videóhívása az apjával, aki arra jött rá, hogy sikeres lánya talán már nem is fog visszamenni hozzájuk. Mada-nak ZZ-vel volt konfliktusa korábbi összetartás hiányukról, majd meg is kérdezte, ZZ gondolja-e, hogy megverhetné őt? A válasz nem volt, mire Mada dühösebb lett és kíváncsi volt, miért is van még itt az “aligátor birkózó”?

A B.A.D. csapata érkezett a Full Sail Egyetemére, a zsűrihez pedig The Miz csatlakozott Paige és Daniel Bryan mellé (mind tudjuk kinek a helyére). Daniel Amanda-t szemelte ki nehézségei miatt, Miz Mada-t választotta a másra mutogatásért és Paige ZZ-t, mert “belefáradt a lustaságába”.

A WWE meghallgatta a zsűrit, és külön Miz-t, aki kiállt a legkevesebb szavazatot kapó Amanda mellett, így ezen a héten Mada lett hazaküldve aki a második legkevesebb szavazatot kapta.

4 című bejegyzés “WWE Tough Enough 2015. július 28. – Kemény összpontosítás” gondolatot, hozzászólást tartalmaz

  1. Paige elég Keresztes Ildikós ebben az egészben. Pedig a WWE-ben nagyon szimpatikus, de ebben a műsorban, annyira egoista és gesztikuláló, hogy elég antipatikussá válik :S

    Kedvelés

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

RAW, SmackDown, NXT, PPV, Hírek, Érdekességek