Emlékezetes pillanatok

amlpsk134._automers-laptop-skin-of-wwe-wwf-logo-15-inches-to-15-6-inches-reusableErre az oldalra hozzászólásban posztolhatjátok azokat a meccseket, vagy akár jeleneteket a pankráció világából, melyek számotokra felejthetetlenek és meghatározóak. Lehet ez valami igazán old school a ’80-as évekből, vagy még korábbról. De lehet az elmúlt évekből is válogatni. Ha nem találtok hozzá képet vagy videót, akkor nevezzétek meg az eseményt, hátha más tud képi tartalommal szolgálni.

66 című bejegyzés “Emlékezetes pillanatok” gondolatot, hozzászólást tartalmaz

 1. Sziasztok próbálom egy kicsit én is újra éleszteni ezt a posztot 😉 http://www.dailymotion.com/video/x2iav8u_team-cena-vs-team-authority-wwe-survivor-series-2014_sport ő igen ez volt szerintem az eddigi legjobb SS meccs és nem azért mert Ziggy fan vagyok de itt nagyon felerősítették és lehetett volna feljebb is tenni csak épp Lesnar volt a bajnok és nem lett volna jó őket összetenni….talán Rollins ellen összerakhatták volna 🙂 DE azóta minden megváltozott és most jobb minden mint akkor volt

  Kedvelés

 2. A meccs végeredménye máig vitatott 😀

  A videó jól bemutatja a két csapatot.A csicska .. ötletes,bevállalós,kockáztatós,egymásra épülnek,segítenek egymásnak,kiegészítik egymást,persze megy az arcoskodás,de igazi csapatjátékosok.
  Viszont a Wyatt family..Irtó brutális,durva,agresszív,kegyetlen.Nem szaroznak.Rendesen oda teszik magukat.Igazi oldscool csapat az övék.A régi időket juttatják eszembe,amikor még nem volt gyerekbarát matiné,pg ló..hanem igazi pankráció volt.
  Olyan rúgások,dobások szerepel a repertoárjuk,hogy csak na.haperke se egy pihe,mégis kivetődik a kötelek között.Ugranak,vetődnek mindent csinálnak.Kihasználják a fizikai erejüket rendesen.vörös szakáll erős mint egy bivaly.harperke se sokkal marad el mögötte,sőt.Wyatt meg maga a jövő muahahahahahaha
  A kémia náluk jobban működik,látható is.Ők sokkal jobbak.
  Ha mindketten ugyan azt az eszmét vallották,máshogy fogalmazva,értelmezve,de lényegében ugyan azt,akkor miért alakultak így a dolgok?
  A végén csak egy maradhat!
  muahahahaha

  Kedvelés

  1. A vicc az, hogy ezek a meccsek nagyon jól működtek. Volt kémia, pedig aztán itt nem 1v1-ről beszélünk. New Day egyszerűen más dimenzió, eddig senkivel se volt kémiájuk, teljes középszer. TT teljes szégyene. Amúgy Shieldet tuti összerakják majd a jövőben valamikor. Remélem nem lesznek annyira kreativitás hiányában, hogy majd 10 év múlva egy feltörekvő éhes csapat ellen állnak össze, és egy az egyben letolják az Evolutionös feudot, csak fordított szerepben. Wyattben meg végtelen lehetőség van, kb egy asztalból is összehoz egy feudot, csak vigyáznia kell, nehogy egymás után két hasonló embert zaklasson. Harper lehetne egy 5 évvel fiatalabb, túl későn fedezte fel a wwe sajnos. Rowan pedig, hát ő szerintem egyáltalán nem különleges, csak jól evezett a megfelelő emberek mellett. (Csak, hogy Wyattékről is írjak már valamit jövő szempontjából.)

   Kedvelés

 3. Nekem ez a kedvencem, elég durva meccs. Még abból az időből, amikor Román elviselhető volt.
  Seth Rollins ugrását meg nem bírom megunni, rohadt nagy tehetség ez az ember! Nagy űrt érzek a Shield felbomlása óta, még egy ilyen csapat nem lesz, mint az övék.

  Kedvelés

   1. Wyatték máshogy voltak egy egység, mint a Shiled. Brayék szektája pont azért volt egységes, mert három nagydarab akár a Duck Dynastiból kilépő tag volt, akik elől futnál, ha meglátnád őket éjszaka. A Shield pont az ellentettjük volt, három tök különböző pankrátor és személyiség, mindhármuk markánsan mást hozott a ringbe így egymást csodálatosan kiegészítve alkották az egységet. Innentől fogva szerintem csak szimpátia alapján lehetne mondani, hogy melyikük volt jobb, mint csapat.

    Kedvelés

    1. Mindaz amit a csicska..vallott,az igazság kutyái stb faceket támadtak mai tök jó volt,majd csalással segítettek puncikának..aztán jött a konkurencia akik durván elkenték a szájukat he he.Elkezdődött a harc köztük,melynek a győztese a Wyatt family lett.Minden ott van a videokon.A csicska..akkor bukott el amikor face csapatot csináltak belőlöl..ez rossz ütlet volt.Majd jött a szekta,jól fogalmaztál,és kivégezték őket mauahahahah
     Majd júdás elárulta őket és vége.

     Gondoljatok bele.Mi lett volna,ha nem eresztik egymásnak a 2 csapatot?Vagy 2-3 év különbséggel tűnik fel az egyik?Minden máshogy alakult volna..
     Olyan is volt,amikor összefogtak és együtt harcoltak 6 an,azok is jó meccsek voltak.
     békapofa jó volt,bár közel sem nyújtott annyit mint most,júdás volt a legtehetségesebb,ez így van,de kentaur…csak üvöltött meg pb a végén és annyi.0 az a gyerek.0 ha Én mondom!

     Kedvelés

     1. Igen, Wyatték konkrétan megszégyenítették a Shieldet. Viszont a Shiled legyűrte az Evolutiont, kétszer. Olyan áttétel pedig nincs, hogy ebből kifolyólag a Wyattek a legjobbak mert ők legyőzték azt, akik legyőzték az Evolutiont. Persze ők meg se próbálhatták, mivel heel heel lett volna. Dean movesetje pedig nagyon le volt csonkítva, főleg a kezdeti időkben, nehogy azt hidd, hogy nem tudta volna akkor is többszörösét annak, amit ma csinál. Egyszerűen a Shieldben próbálták tényleg egyenértékűnek mutatni a három tagot, Ambrose nagyon kitűnt volna, ha ő vágja a legjobb promókat ÉS a legjobb mozdulatokat is. Végtére is csak ő jött ki jól a felbomlásból karakterileg, mutathat többet, külön megszerették rengetegen, csakhát ő nem a pg face of the company. Seth még mindig Punkutánzat akar lenni karakterileg, csak egy szörnyű verzióban, az elfutkosása és az elmúlt 1 éve az nettó szánalom volt, de hát ő meg kapott övet. Roman aki konkrétan elveszett a fergetegben és még mindig a Shieldes gyökerekhez nyúl vissza,,,, legalább új zenéje lenne könyörgöm, nem csak a régi kicsit remixelt lassabb verziója. Na mindegy, igazából egyikünk se akarja meggyőzni az igazáról a másikat, szóval hagyom is. Wyatték veszte az lett, hogy… elfogytak a három fős csapatok, és ennyi. Elfogyott a push sajnos, pedig Bray az új generáció top 3-as beszélője, Harper pedig az egyik legkeményebb pankrátora -na no shit, czw múlttal-. Nem is értem mit gondoltak a kreatívok, hogy fél év leforgása alatt csapathiány miatt feloszlatták sztori nélkül -hiába próbálta Bray menteni a menthetőt az elengedéssel- az utolsó három főst, utána pedig csak úgy összedobtad egyet New Day néven. Ez egyszerűen számomra felfoghatatlan bullshit kategória.

      Kedvelés

     2. puncika ajánlotta be békapofát a csicska..be,mert elvileg is 3 an lettek volna,de az egyik helyre nagyon beakarta tenni őt puncika,s meg is tette.Talán ezért is pikkelnek ennyire rá..
      Ha csak a Wyatt vs csicska..meccseket nézzük,Wyatték nyertek többször.A másik meg legyőzött 2 x is egy legendás csapatot..szerintem azt nem kellett volna meglépni,egyrészt hhh magát égette és a korábbi legendás csapatát égette le..Jobban rá kellett volna feküdni a normális sztorira és Wyattéket a középpontba tenni,még jobban.
      pl így nem alázták volna meg az evolóciós zsákutcákat,nem ég be babtista,persze csak pénzről szólt..és több meccs lehetett volna a 2 új csapat között,normális sztorival meg hónapokon át elhúzhatták volna.Tovább megyek.Amikor még tt bajnokok voltak júdásék,akkor kellett volna harperkét meg a vörös szakállt nekik ereszteni és izgalmas harcok lettek volna a tt vonalon,Wyattet meg akkor kelett volna bákapofára szabadítani amikor az inter bajnok volt!
      Mekkora lett volna már…Pörgött volna mindkét vonal,kur..jó meccsek lettek volna,közben meg továbbra is terrorizáltak volna minden facet.
      Annyi minden lehetett volna…de mint mindig most is beérték a kevesebbel.
      A csicska …elbukott.Elpusztította őket a Wyatt family.A család veszte meg pont ez volt,egyedül maradtak..pedig tolhatták volna tovább a szekerét,úgy hogy a mai napig nem oszlottak volna fel.+Még egyéni vagy csapat bajnokok is lehettek volna azóta.
      Ezt utálom a legjobban ebben.Annyi minden lehett volna,sok jó ötlet,de nem..és sajnos ami volt,elmult,ami van,az tart,s ami lesz…

      Kedvelés

    1. Öveket szereztek ezt tény,míg a Wyattek öv közelébe se kerültek,viszont csak a ringbéli teljesítményüket nézzük,akkor a 3 vadember messze felülmúja a csicsa..et.
     Hatalmas pusht kapott a csapatod az 1.perctől kezdve.Wyattéknek is jutot,de akkora nem..És a történet végére emlékszel 88as kolléga?Hogy ne emlékeznél:D A Wyatt family pusztította el a csicska ..et he he.

     Kedvelés

 4. Undertaker vs Mankind Hell in a Cell – Az egyik legbrutálisabb meccs a régi szép időkből.A kétszer “majdnem”meghalt ember története.

  Kedvelés

 5. Egy kis Brothers Of Destruction történelem.A legnagyobb ellenségek voltak,majd a legbrutálisabb,legkegyetlenebb,legjobb tt csapat lett az övék,mely olyan legendás,mint ők maguk.

  Kedvelés

 6. WM 28. Undertaker vs Triple H – Egy korszak örökre véget ért.

  Azóta se láttam ilyen jó meccset..Igazi oldscool,durva brutális.Mindaz amiért szeretjük a régi meccseket,megvan benne.És az a hangulat!
  Az egyik kedvencem lett azóta.A videón nem látni,de a legszebb pillanat nem a halott ember győzelme volt,hanem az,amikor ő és hbk kitámogatták triple h-t.A 3 legenda…Csodálatos,emberi pillanat volt.

  Kedvelés

 7. szerintem az 1.-vel mindeki egyet ért CM Punk 434! 2.Big Show Challenge Wrestlemanian Big Show vs Floyd Mayweather Big Show vs valami sumós 3.John Cena,The Miz,Randy Orton, feud WWE belt……..)

  Kedvelés

 8. 3. Mikor Undertaker visszatért és ki hívta Lesnart a WM re már akkor nagyon vártam a meccsüket! És persze annak a megtörése 🙂

  Kedvelés

 9. 2. Brock Lesnar debütálása a WWE ben, már akkor tudtam meghatározó része lesz a WWE nek és az is lett 🙂

  Kedvelés

 10. Kane megtámadja Undertaker-t 1996-ban.Stone Cold,Mcmahon-Stone Cold,The Rock feud.Jericho legyőzte Stone Cold-ot és Rock-ot.Jericho visszatérése 2007-ben.Montreal screwjob.A streak megtörése.Lesnar visszatérése 2012-ben.Undertaker bevonulása(az összes).Többet nem írok, mert estig tartana.

  Kedvelés

 11. 1. Triple H visszatérése 2013-ban a Wrestlemania 29 előtt. Lesnar éppen el akarta megint intézni Mr. McMahon, de megjelent The Game

  2. DX Vs Spirite Squade 2006 Vengeance
  Egy igazi 2 vs 5 meccs.

  3. Végül pedig Big Show “lázadása” a Vezetőség ellen, melynek az akkor még Tagteam bajnok Shield (Rollins&Reigns) látta kárát.

  Kedvelés

 12. Akkor itt az én kedvenc meccsem. 🙂 FCW, 2011 október. Dean Ambrose vs CM Punk. Ha figyeltek a végén, vagy lesitek a plakátokat, feltűnik még több ismerős arc, akik akkor még itt voltak.

  Kedvelés

    1. a nemárt úgy értettem hogy micsoda egybeesés és véletlen, végül amúgy nem is posztoltam volna. 🙂 egy Ambrose videó elég egy napra (posztoltam már ma a fórumba), mielőtt még Royal papa kitér a hitéből, pláne hogy Punkot sem bírja. :DDD

     Kedvelés

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

RAW, SmackDown, NXT, PPV, Hírek, Érdekességek