Bray Wyatt interjú: A Family-ről és az álom ellenfeléről

bray_wyatt

Bray Wyatt a napokban egy Skysports-nak adott interjú keretein belül fejtette ki véleményét a Wyatt Family-ről, Luke Harper-ről, valamint arról a Szupersztárról, aki ellen legszívesebben harcolna egy WrestleMania ütközetben. Emellett szóba került a komoly beszélgetés során Kurt Angle Hall Of Fame beiktatása, ami egy kisebb ugródeszkaként szolgálhat az egykori Legendának, hogy visszatérjen a cég kötelei közé…

Mi történne, ha Te, Luke Harper és Randy Orton maradnátok az utolsó három versenyben maradó pankrátor a Royal Rumble-ön?

“A cél az, hogy Én nyerhessem meg a Royal Rumble-t, Randy tudja ezt, Luke tudja ezt. Senki más nem nyerheti meg, csak én. Ha hárman maradnánk, akkor biztossá válna a győzelmem, mert segítenének nekem és önként elhagynák a ringet. Ez után pedig a WreslteMania főeseményén szerepelnék.”

Készen állnál egy WrestleMania főeseményen való szereplésre?

“Ki érdemelne meg jobban egy WreslteMania főeseményt jobban, mint én? Senki. Ugyan az a Wyatt vagyok legbelül, aki eddig is voltam. Ugyanaz a düh és az a tűz hajt, ami mindig is motivált. Nyerten a Survivor Series-en és megszereztem a WWE SmackDown Live Tag Team Bajnoki öveket is. A Rumble győzelme az utolsó darabka lenne.”

Mennyire élvezed a közös munkát Randy Orton-nal az utóbbi hónapokban?

“Úgy gondolod, hogy Randy Orton nem tartozik közénk, viszont amikor együtt látsz minket, akkor ráébredsz arra, hogy nincs olyan sok különbség kettőnk közt. Megalkottuk a köteléket, ami örökké tartani fog. Együtt fogunk győzelmet szeretni és együtt fogunk elbukni.”

Mondanád, hogy Luke Harper az egyik leginkább alulértékelt pankrátor a WWE-ben?

“Az egész világon. Ő 196 centi és 125 kiló, de úgy mozog, mint egy balerina. Ő egy “Bona Fide Star” és nem tudnék eleget beszélni róla…Ő a testvérem és az alapvető eleme a Wyatt Family-nek. Nincs nélküle Wyatt Family és nagyon örülök annak ,hogy együtt dolgozhatok vele.”

Ki lenne az álom ellenfeled a WrestleMania-ra az egykori vagy a mostani WWE Szupersztárok közül.

“Daniel Bryan-t mondanám. Említhetnék még egy csomó nevet, mint The Undertaker, Jake “The Snake” Roberts”, Ric Flair, de nem érzem, hogy végeztem Daniel Bryan-el. Egy úton harcoltunk és nem hiszem, hogy kettejük közös utazása végleg befejeződött. A mostani pankrátorok közül AJ Styles ellen szállnék ringbe, feltéve ha továbbra is Ő marad a Bajnok.”

Már harcoltál Undertaker ellen a WreslteMania-n, milyen tapasztalat volt ez?

“Szürreális volt. Kisétáltál a szorítóba és megszólalt a gong, majd láttad Őt, amint végigsétál a rámpán…Egy pillanatra minden képzeletet felülmúlóvá és nem létezővé vált körülötted. Mintha megfagyott volna az idő. Ha egyszer megérzed a a legnagyobb Szupersztár haragját, úgy fogod érezni, mintha nem is létezett volna. Volt már egymáshoz többször szerencsénk és remélem, hogy még jó párszor fogunk találkozni.”

Ha már a legendáknál tartunk, Kurt Angle-t beiktatják a WWE Hall Of Fame-be ebben az évben, a meglátásod?

“Preferálom, hogy Kurt Angle megjelenjen a Royal Rumble-ön. Nem igazán ismerem és még nem volt lehetőségem találkozni vele, de tisztelem őt, hiszen egy aranyérmes olimpikon. Egy igazi legendának tartom, aki teljesen megérdemli, hogy a Hall Of Fame tagja legyen.”

18 című bejegyzés “Bray Wyatt interjú: A Family-ről és az álom ellenfeléről” gondolatot, hozzászólást tartalmaz

 1. Akkor majd Én íroj Wyattről..

  Karakterben maradt az intejú elsőfelében és tovább nyomatta a hű de jo az ortonos kamz feud..

  Harperke valóban a testvére és dicsérő szavai mélyen igazak.Tehetséges,erős,vad,brutális,szívós jó a karaktere és mégis nagyon alulértékelt..pedig volt kis bajnok,tiszavirág bajnok..Többször írtam h neki békapofával kéne feudolnia.

  Wyatt nagíob tuszteli a halott embert.Az ő meccsein nött fel.A wm meccse karrierje éddigu fénypontja amit sérülten is becsülettel végigtolt.Kár h akkor nem ő győzött..Egyedül ő méltő Undertaker örökösének.
  Rem az ortonos feud hamar végetér mert ritka gyenge és unalmas.A tt övekért se mennek már..rr en fog ellíne fordulni orton és a wm en jön aminek jönnie kell.

  Wyatt a jövő muhahaha

  Kedvelés

  1. Már rég fel kelet volna érnie a csúcsra, nem hiszem el hogy még mindig nem bajnok. Neki már AJ-vel kéne feudolnia és az ilyenekt mint John Cena meg megsemmisíteni..

   Kedvelés

   1. Ő a jövő,ezt ne feledd el.
    Amikor már arra se fogunk emlékezni h ki volt az a müzli és mit keresett itt,miért rontotta itt a levegőt t9bb mint 15 éven át..akkor majd Wyatt a trónon ülve letekint a világ tetejéről MUAHAHAHHAAHAHAHA

    Kedvelés

   2. Ha Wyatt még 50 évig itt lesz akkor sem fog annyit keresni a főnökeinek, mint Cena. Megsemmisíteni…? Wyatt Family-t. na jó ez erős, de Orton szétzúzza őket. Remélem, mert Wyatt karaktere az egyik legprofibb, de a ringban nulla.

    Kedvelés

  1. Utána járnátok még jobban? Én is érzékelem a problémát, tényleg nem látható a kép az Alpharól már napok óta 🙂

   Kedvelés

     1. crome windows 8.1
      csak egy kis kocka semmi
      Ha új lapon nyitom meg ez jön be
      404 — File not found.
      eddig sosem csinált ilyet

      Kedvelés

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

RAW, SmackDown, NXT, PPV, Hírek, Érdekességek