A Hell in a Cell-en kiderülhet, ki lesz Brock Lesnar következő nagy ellenfele

NEWEST-Brock-Lesnar-2015-600x250Azt már tudjuk, hogy a HIAC PPV gálán a Fenevad ellenfele az Undertaker lesz, ami valószínűleg végső leszámolás lesz a Phenom és Paul Heyman ügyfele között. A mérkőzés után viszont számíthatunk meglepetésekre.

A Wrestling Observer jelentése szerint egyik lehetőség, hogy az Undertaker veszít. A másik, hogy Brock veszít úgy, hogy következő nagy – valószínűleg WrestleMania – ellenfele avatkozik a meccsbe.

A pletykák szerint az eheti RAW-n Undertaker-t felkonferáló Steve Austin a legesélyesebb ellenfél. Persze ez sem biztos, hisz Vince McMahon korábban nem tetszését fejezte ki, mikor Stone Cold kijelentette, szeretne kiállni a Beast-tel. Bárhogy is lesz, a Hell in a Cell befejezése nem könnyen feledhető.

Forrás: allwrestlingnews

10 című bejegyzés “A Hell in a Cell-en kiderülhet, ki lesz Brock Lesnar következő nagy ellenfele” gondolatot, hozzászólást tartalmaz

 1. Emlegették Kevin Owens-t is egy ideig. Szerintem Brock meg KO jó meccsett tudna összehozni. Persze ehhez az kell , hogy engedjék meg KO nak hogy használhassa a Ring of Honor os fegyvertárát. Mert ha azokat megengedik ( hacsak egy meccs erejéig is) neki, akkor brutál meccsett tolhatna Lesnar ral.

  Kedvelés

    1. Facebookra írtunk egy bejegyzést, melyben leírtuk, hogy meghatározatlan időre felfüggesztettük a cikkírást. Érettsége, sofőrsuli satöbbi. Nem mellékesen ezt a cirkuszt is meguntuk már 🙂

     Kedvelés

   1. Úgy hívják, hogy divatból.Van egy intelligens személy aki dislike-ol, a többi értelmes meg követi a “példát”.Igaz, lassan már az is divat lesz, hogy mindenre azt mondják, hogy divatból van.

    Kedvelés

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

RAW, SmackDown, NXT, PPV, Hírek, Érdekességek